Belirtilerin nlerdi yerleşme kanaması gördün mü gorduysen ne zaman gordn canmYaptım canım 17. Günü bugün 285 çıktı beta teste yaptım pozitif çıktı. Şıanlık böyle ilerliyoruz. Bende de ilk başta testler negatif çıkmıştı kan verdim
5. Gün 32
13. Gün 54
17. Gün 285 değer çıktı negatif olarak gördüğüm idrar testi de ilk defa pozitif çıktı
kanama görmedim hiç. belirtilerim de akıntım fazlalaşmıştı kasıklarımda ağrı oluyordu.Belirtilerin nlerdi yerleşme kanaması gördün mü gorduysen ne zaman gordn canm
Bende öyleyim araştırmaktan beynimi yiyecem artıkCanım ben Pepapp kullanıyordum onu falan sildim artık takip etmek istemiyorum kendiliğinden olursa olur diyorum cidden araştırmakta bağımlılık yapıyor rabbim duysun artık bizi hepimiz hamiş oluruz inşallah ne diyim nasip diyelim
10 gün öncesi yaptığınızda yanlış sonuç gösteriyor .ki ben yaptımda negatiffken negatifti benimki bence hamilesinizMerhaba arkadaşlar. Klomen + çatlatma iğnesi serüveninde 11. Günde kasik ağrısı ile doktoruma gittim kan testi istedi HCG 4.99 çıktı sizce ignenin etkisi mi yoksa gebelik başlangıcı mı. Adetime 4 gün kaldı. Erken gebelik testinde silik çizgi çıktı. Meraktan duramıyorum.
Maalesef. Geçen ayın tedavisiydi. Hasta oldum. Bu ay tekrar ilaç tedavisine başladık bir hafta kaldı bakalım ne olacak10 gün öncesi yaptığınızda yanlış sonuç gösteriyor .ki ben yaptımda negatiffken negatifti benimki bence hamilesiniz
Yaa üzüldüm aslında yüksek çıkmış değerlerinz bende bugün kan varecem inş . Belli olacak .bu biraz strese bağlı ya yani oluruz ben inanıyorumMaalesef. Geçen ayın tedavisiydi. Hasta oldum. Bu ay tekrar ilaç tedavisine başladık bir hafta kaldı bakalım ne olacak
İnşallah. Bu ay çatlatma iğnesi yapmadık. Letu kullandım sadece. Pek bir umudum yok ama tevekkültu Allah.Yaa üzüldüm aslında yüksek çıkmış değerlerinz bende bugün kan varecem inş . Belli olacak .bu biraz strese bağlı ya yani oluruz ben inanıyorum
Hafize hanım merhaba merak ettm 17. Günde mi idrarınız ilk kez pozitifleştikanama görmedim hiç. belirtilerim de akıntım fazlalaşmıştı kasıklarımda ağrı oluyordu.
evet daha önce yaptıklarım tek çizgiydi ilaç kullanmama rağmenHafize hanım merhaba merak ettm 17. Günde mi idrarınız ilk kez pozitifleşti
Kaset test değil mi kusura bakmayın bende 12. Günümdeydim erken gebelik testi pozitif, kaset test negatif geldi çok merak ettimdeevet daha önce yaptıklarım tek çizgiydi ilaç kullanmama rağmen
aynen kaset testKaset test değil mi kusura bakmayın bende 12. Günümdeydim erken gebelik testi pozitif, kaset test negatif geldi çok merak ettimde
Merhaba hayrlı olsun inşallah rahim filmi de çektirmiş miydiniz klomen ve çatlatma iğnesi mi oldunuz sadeceaynen kaset test
klomen ve catltna iğnesi yaptırdımMerhaba hayrlı olsun inşallah rahim filmi de çektirmiş miydiniz klomen ve çatlatma iğnesi mi oldunuz sadece
İğnenin etkisi ne zaman geçti acaba hamilelik testi ne zaman negatife döndüklomen ve catltna iğnesi yaptırdım