Çatlatma iğnesi 11. Gün HCG 4.99

Yaptım canım 17. Günü bugün 285 çıktı beta teste yaptım pozitif çıktı. Şıanlık böyle ilerliyoruz. Bende de ilk başta testler negatif çıkmıştı kan verdim
5. Gün 32
13. Gün 54
17. Gün 285 değer çıktı negatif olarak gördüğüm idrar testi de ilk defa pozitif çıktı
Belirtilerin nlerdi yerleşme kanaması gördün mü gorduysen ne zaman gordn canm

Canım ben Pepapp kullanıyordum onu falan sildim artık takip etmek istemiyorum kendiliğinden olursa olur diyorum cidden araştırmakta bağımlılık yapıyor rabbim duysun artık bizi hepimiz hamiş oluruz inşallah ne diyim nasip diyelim
Bende öyleyim araştırmaktan beynimi yiyecem artık

Merhaba arkadaşlar. Klomen + çatlatma iğnesi serüveninde 11. Günde kasik ağrısı ile doktoruma gittim kan testi istedi HCG 4.99 çıktı sizce ignenin etkisi mi yoksa gebelik başlangıcı mı. Adetime 4 gün kaldı. Erken gebelik testinde silik çizgi çıktı. Meraktan duramıyorum.
10 gün öncesi yaptığınızda yanlış sonuç gösteriyor .ki ben yaptımda negatiffken negatifti benimki bence hamilesiniz 🙏

Maalesef. Geçen ayın tedavisiydi. Hasta oldum. Bu ay tekrar ilaç tedavisine başladık bir hafta kaldı bakalım ne olacak
Yaa üzüldüm aslında yüksek çıkmış değerlerinz bende bugün kan varecem inş . Belli olacak .bu biraz strese bağlı ya yani oluruz ben inanıyorum 🙏

X