Çatlatma iğnesi 11. Gün HCG 4.99

Aynı benım de o şekilde canım. Az önce evde test yaptım negatif çıktı. İlla ılk idrarla mı yapmak gerekiyor acaba umarım sonradan pozitife döner moralim bozuldu

Aynı benım de o şekilde canım. Az önce evde test yaptım negatif çıktı. İlla ılk idrarla mı yapmak gerekiyor acaba umarım sonradan pozitife döner moralim bozuldu
Sizin bugün 11gun sanırım.idrarda 12yada 14gun belli olur.ilk idrar yapmanız gerekiyor sabahta.insallah pozitife döner.bazen teste bozuk da oluyor.
14 günü kanı ver isterse daha iyi olur

Sizin bugün 11gun sanırım.idrarda 12yada 14gun belli olur.ilk idrar yapmanız gerekiyor sabahta.insallah pozitife döner.bazen teste bozuk da oluyor.
14 günü kanı ver isterse daha iyi olur
Evet canım ıgnenın 12.gunu yumurtlamanın 11. Günü . Erken mı acaba ınsallah yarın tekrar yapar bakarım bı

Canım test yaptın mı
Yaptım canım 17. Günü bugün 285 çıktı beta teste yaptım pozitif çıktı. Şıanlık böyle ilerliyoruz. Bende de ilk başta testler negatif çıkmıştı kan verdim
5. Gün 32
13. Gün 54
17. Gün 285 değer çıktı negatif olarak gördüğüm idrar testi de ilk defa pozitif çıktı

Masallah hayırla devam etsin ınsallah canım çok mutlu oldum ınsn kı . Benimde 5.gun 32 ıdı sonra ne oldu batırmadım kan da . Hersey gonlumuzce olsun inşallah

Benim de 12. Gün bugün böyle çıktı kan vericem öğle sonra moralim bozuldu artık hiç umudum kalmadı

Eklentiler

• IMG_3146.jpeg
    45,6 KB · Görüntüleme: 213
  • image.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 204
Benim de 12. Gün bugün böyle çıktı kan vericem öğle sonra moralim bozuldu artık hiç umudum kalmadı
Ah ah bu ne demek oluyor ki var mı yok mu Allah ın duygularım karman Çorman oldu artık
ınsallah hamılesındır canım güzel haberlernı beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…