- 7 Şubat 2024
- 24
- 4
- 23
KLOMEN + OVRİLİTE İĞNE KULLANDIM CANIMSızın aşılama mı canım
KLOMEN + OVRİLİTE İĞNE KULLANDIM
Sizin bugün 11gun sanırım.idrarda 12yada 14gun belli olur.ilk idrar yapmanız gerekiyor sabahta.insallah pozitife döner.bazen teste bozuk da oluyor.Aynı benım de o şekilde canım. Az önce evde test yaptım negatif çıktı. İlla ılk idrarla mı yapmak gerekiyor acaba umarım sonradan pozitife döner moralim bozuldu
Evet canım ıgnenın 12.gunu yumurtlamanın 11. Günü . Erken mı acaba ınsallah yarın tekrar yapar bakarım bıSizin bugün 11gun sanırım.idrarda 12yada 14gun belli olur.ilk idrar yapmanız gerekiyor sabahta.insallah pozitife döner.bazen teste bozuk da oluyor.
14 günü kanı ver isterse daha iyi olur
Canım test yaptın mı14. günde etkisini azaltmş olması lazım ama bu kadar yüksek çıkar mı ki
Yaptım canım 17. Günü bugün 285 çıktı beta teste yaptım pozitif çıktı. Şıanlık böyle ilerliyoruz. Bende de ilk başta testler negatif çıkmıştı kan verdimCanım test yaptın mı
Masallah hayırla devam etsin ınsallah canım çok mutlu oldum ınsn kı . Benimde 5.gun 32 ıdı sonra ne oldu batırmadım kan da . Hersey gonlumuzce olsun inşallahYaptım canım 17. Günü bugün 285 çıktı beta teste yaptım pozitif çıktı. Şıanlık böyle ilerliyoruz. Bende de ilk başta testler negatif çıkmıştı kan verdim
5. Gün 32
13. Gün 54
17. Gün 285 değer çıktı negatif olarak gördüğüm idrar testi de ilk defa pozitif çıktı
İnşallah canım sende bilgilendir muhakkak inşallah sağlıklı bir şekilde ilerleriz ve kucağımıza alırızMasallah hayırla devam etsin ınsallah canım çok mutlu oldum ınsn kı . Benimde 5.gun 32 ıdı sonra ne oldu batırmadım kan da . Hersey gonlumuzce olsun inşallah
Canım Baksana var mı sence ıkıncı cızgı bıraz dıkkatlı bakıncaİnşallah canım sende bilgilendir muhakkak inşallah sağlıklı bir şekilde ilerleriz ve kucağımıza alırız
Ah ah bu ne demek oluyor ki var mı yok mu Allah ın duygularım karman Çorman oldu artıkBenim de 12. Gün bugün böyle çıktı kan vericem öğle sonra moralim bozuldu artık hiç umudum kalmadı
ınsallah hamılesındır canım güzel haberlernı beklıyorumBenim de 12. Gün bugün böyle çıktı kan vericem öğle sonra moralim bozuldu artık hiç umudum kalmadı
Canım verfın mı kanBenim de 12. Gün bugün böyle çıktı kan vericem öğle sonra moralim bozuldu artık hiç umudum kalmadı
İkinci resim hafif çizgi var.insallah pozitifdir.bizede haber verinBenim de 12. Gün bugün böyle çıktı kan vericem öğle sonra moralim bozuldu artık hiç umudum kalmadı
İnşallah canım benim gidiyorum şimdi iki saate çıkıyor sonuç 7 gibi dönücem buraya lütfen dua edinİkinci resim hafif çizgi var.insallah pozitifdir.bizede haber verin
Dua ediyorum canım ben sanaİnşallah canım benim gidiyorum şimdi iki saate çıkıyor sonuç 7 gibi dönücem buraya lütfen dua edin
Canım bı kaç mesaja denk geldim bırısı de beta nın böyle sıfır çıktığını sonra adetı gecınce testı tekrarlamış değerı yukselıse geçmiş . Umut vermek ıstemm ama adet olmadığın sürece umut var demektirKızlar beta çıkmış 0,5 gebelik yok