Merhaba canım hamilemisin bende dün yaptım da karın ağrısı falan yok sende var mıydıMerhaba arkadaşlar. Klomen + çatlatma iğnesi serüveninde 11. Günde kasik ağrısı ile doktoruma gittim kan testi istedi HCG 4.99 çıktı sizce ignenin etkisi mi yoksa gebelik başlangıcı mı. Adetime 4 gün kaldı. Erken gebelik testinde silik çizgi çıktı. Meraktan duramıyorum.
Merhaba canım iğnenin etkisi olabilir ama en az 10 günde sıfırlanıyor diyorlar. Bende 3-4 gün sonra bir daha test ver değer belli olacaktır. Size aşılamadan sonra düzenli ilişki verildi mi?Merhaba arkadaşlar. Klomen + çatlatma iğnesi serüveninde 11. Günde kasik ağrısı ile doktoruma gittim kan testi istedi HCG 4.99 çıktı sizce ignenin etkisi mi yoksa gebelik başlangıcı mı. Adetime 4 gün kaldı. Erken gebelik testinde silik çizgi çıktı. Meraktan duramıyorum.
Hayır ağrı yoktu. Ama hasta oldum iki gün önce maalesefMerhaba canım hamilemisin bende dün yaptım da karın ağrısı falan yok sende var mıydı
Evt günaşırı ilişki dedi doktorMerhaba canım iğnenin etkisi olabilir ama en az 10 günde sıfırlanıyor diyorlar. Bende 3-4 gün sonra bir daha test ver değer belli olacaktır. Size aşılamadan sonra düzenli ilişki verildi mi?
İğne HCG içerdiği için 14 15 gün öncesi kesin sonuç vermiyormus. Herkeste vücuttan atılma süresi aynı değil. İki günde bir iki katı artıyorsa gebelik var demek.kızlar 24 ocakta iğne yaptım 5. gün betahcg 31 çıkmıştı 14. gün yaptığımda 54 çıktı sizce durum nedir
Belki aşılama sonrasında doğal yolla olabilir yeni tutunuyor olabilir. İğnenin etkisi de olabilir. Yani bugün verdiğinde değer düşükse iğnenin etkisi ama artarsa hamilelik sebepli olabilir . Ama bence her gün de kan verme 14. Gün kendini belli edecektir.Evt günaşırı ilişki dedi doktor
Yaa inşallah bir dahakine istediğin haberi alırsın benim de akşam 7 gibi başladı ağrı. ilişkide ve sonrasında baya ağrı vardı normal mi pek bilemiyorumHayır ağrı yoktu. Ama hasta oldum iki gün önce maalesef
14. günde etkisini azaltmş olması lazım ama bu kadar yüksek çıkar mı kiİğne HCG içerdiği için 14 15 gün öncesi kesin sonuç vermiyormus. Herkeste vücuttan atılma süresi aynı değil. İki günde bir iki katı artıyorsa gebelik var demek.
Kimyasal olabilir ya da belki 5. Gün iğnenin etkisidir şuan yaptığın hamilelik belirtisidir belki canım. İnşallah öyledir. İki gün sonra iki katı ve fazlası olursa hamileliktir. Belki aşılamadan sonra ilişki de hamile kaldın bu da olabilir. Ama kimyasal da olabilir. Onu tekrar kan vererek ya da biraz daha beklersen regl zamanın gelir hamilelik mi yoksa kimyasal mı anlayabilirsin kan testi vermek istemiyorsabkızlar 24 ocakta iğne yaptım 5. gün betahcg 31 çıkmıştı 14. gün yaptığımda 54 çıktı sizce durum nedir
Benimde iğne 29 ocakta yapıldı 5. Gün beta hcg 32 çıktı . Başka da test yapmadım . Sız evde yapıyor musunuz testkızlar 24 ocakta iğne yaptım 5. gün betahcg 31 çıkmıştı 14. gün yaptığımda 54 çıktı sizce durum nedir
bugün tekrar kan vereceğim akşam inşallah güzel haberlerle gelirimKimyasal olabilir ya da belki 5. Gün iğnenin etkisidir şuan yaptığın hamilelik belirtisidir belki canım. İnşallah öyledir. İki gün sonra iki katı ve fazlası olursa hamileliktir. Belki aşılamadan sonra ilişki de hamile kaldın bu da olabilir. Ama kimyasal da olabilir. Onu tekrar kan vererek ya da biraz daha beklersen regl zamanın gelir hamilelik mi yoksa kimyasal mı anlayabilirsin kan testi vermek istemiyorsab
evde yaptığım testler negatif çıktı en son 7 gündür felan test yapmıyorum 2 gün önce kan verdim işte 54 çıktı bugün tekrar vericem inşallah yükselmiştirBenimde iğne 29 ocakta yapıldı 5. Gün beta hcg 32 çıktı . Başka da test yapmadım . Sız evde yapıyor musunuz test
Ayy hadi ınsallah canım hamılesındır güzel haberler ver inşallah .evde yaptığım testler negatif çıktı en son 7 gündür felan test yapmıyorum 2 gün önce kan verdim işte 54 çıktı bugün tekrar vericem inşallah yükselmiştir
Bende adet olacak mısım gıbı ağrı var ya sızde de var mıevde yaptığım testler negatif çıktı en son 7 gündür felan test yapmıyorum 2 gün önce kan verdim işte 54 çıktı bugün tekrar vericem inşallah yükselmiştir
ara ara böyle batma hissediyorum kasıklarda birde eğildikçe belim ağrıyorBende adet olacak mısım gıbı ağrı var ya sızde de var mı
İnşallah yükselmiştir bekliyorum güzel haberlerinizievde yaptığım testler negatif çıktı en son 7 gündür felan test yapmıyorum 2 gün önce kan verdim işte 54 çıktı bugün tekrar vericem inşallah yükselmiştir
AY İNŞALLAH HEPİMİZ GÜZEL HABERLER ALIRIZ.İnşallah yükselmiştir bekliyorum güzel haberlerinizi
Sızın aşılama mı canımAY İNŞALLAH HEPİMİZ GÜZEL HABERLER ALIRIZ.