Catlatma igmesi

Aleyna su

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2020
59
10
3
28
Kizlar benim 12. Gunumde test yaptim negatif cikti bugun 13. Gunum hasta olucakmisim gibi hissediyorum. Benim gibi negatif cikip sonr pozitif olan var mi

Kizlar benim 12. Gunumde test yaptim negatif cikti bugun 13. Gunum hasta olucakmisim gibi hissediyorum. Benim gibi negatif cikip sonr pozitif olan var mi
Genelde 12. Günde negatif çıkıp 14. Günde pozitif çıkan birsürü kişi var yarın tekrarla adet olmazssan inşalllah vardır ama

Genelde 12. Günde negatif çıkıp 14. Günde pozitif çıkan birsürü kişi var yarın tekrarla adet olmazssan inşalllah vardır ama
11 . Gunde denemistim negatif cikmisti artik hayal kirikligina ugruyorum resmen korkuyorum tekrar negatif cikicak diye oyuzden adet gunumu bekliyorum

Peki hamilemisin nezaman oldu bu olay suan beni umutlandirdin valla
Bir sene önceydi canm. 2 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum ne yazık ki.. Ama senin gibi olan çok var emin olabilirsn. Tekrar çatlatma iğnesi kullandım şuan 11.gün deyim ve negatif 16 da tekrar yapıcam

Bir sene önceydi canm. 2 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum ne yazık ki.. Ama senin gibi olan çok var emin olabilirsn. Tekrar çatlatma iğnesi kullandım şuan 11.gün deyim ve negatif 16 da tekrar yapıcam
Ayy insallah hayirlisi olur senin icin birbirimize guzell haberlerimiz olur insallah

Peki agrilarin devam ediyor mu hala
Tşk ederm inşallah.. Ağrım yok, bir sene öncekinde de ağrım var mıydı hiç hatrlamıyrm. Bu defa iyi değerlendiremedk birlktelk günlerini eşim rahatszdı. Bu ay ümidim yok ama her zaman pozitif olmak lazm senin ağrın falan var mı

benim 10. gün silikti 11de negatife dönmüştü, hiç pozitif göremedim malesef.
bugunde 7. günü

Benim agrim 10. Gunden sonra gitti iste 2gundur hasta olucakmisim gibi hissediyorum harin son gunum yarindan sonra adet olmam gerekiyor

Benim agrim 10. Gunden sonra gitti iste 2gundur hasta olucakmisim gibi hissediyorum harin son gunum yarindan sonra adet olmam gerekiyor
Hiç stres yapma hayırlısını iste. Belli olmaz ben sadece göğüs ağrısını hatrlıyrm oda hamileliğimi öğrendikten sonra başlamıştı zaten. Adetini bekle inşallah hamilelk haberini alırsın

Insallah sende bende hamilelik haberini aliriz Allah buyuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…