- 26 Temmuz 2013
- 416
- 662
- 303
- Konu Sahibi miniksercem000
-
Ne kullaniyosnz ya bende çok korkuyorum catlak olcak diyeKizlar suan şoktayim zaten tipim bozulmustu hamile kalinca bacaklarima belime kilo aldim. o kadar krem yaģ sürmeme ragmen nasil olur ya nasil catlar karnim.
Zayif biriyimdir karnimda hamile degilmisim gibi nerdeyse. Şu ufacik karin nereye çatladi
Hemde bugun farkettim daha önce yoktu göbek etrafim ve altı harita olmusyaaaa hala aklim almiyor cok kafama taktim karnim ufacik ya nasil olur inanmak gelmiyor icimden
Evet hic farkinda olmadan catlayiveriyo. Kasinti olmadi kasimadim da hic sadece hafif tatli gidiklanmalarim oluyoduBendede catlak hic yoktu gecen gun birde baktim ki baya bi catlak olusmus bi andada oldu nasil oldu hic anlayamadim ilk basta cok uzulmustum ama simdi diyorumki annelik kolay degil her yinden fedekar olmamiz gerekiyor napalim cocuklarimiz iyi sagliklli dogsunlarDa cektigimiz sikintilar feda olsun onlara
Catlak önleyici yag aldim eczaneden uzerinde madem yagi ve üzüm cekirdegiyagi yaziyorNe kullaniyosnz ya bende çok korkuyorum catlak olcak diye
Bende bebe yağı kullanmaya başladım bide çatlak kremi almaya duseniyorm ama ne alcagimi bilmiyorumCatlak önleyici yag aldim eczaneden uzerinde madem yagi ve üzüm cekirdegiyagi yaziyor
Nasil yani gögüs ameliyati oluncada catlama ihtimali varmi. Silikonun buyuklugune gore degisiodur belkideTamam da yağ sürmek çatlamayı zaten önlemez, çatlayacağı varsa çatlar. Çatladıktan sonra fayda eder yağ, sakın ihmal etmeyin sürün, geçecektir. Ben de meme büyütme ameliyatı oldum, doku hiç yoktu ve dümdüz olduğu için protez girince çatladı. Bebe yağı sürdüm sadece doktorumun önerisi üzerine, şu an hiç iz kalmadı. Hiç ümit etmemiştim geçeceğini şaşırdım.
Tabi ki de var. Dediğim gibi benim göğsüm erkek gibi dümdüzdü, hiçbir esneme payı yoktu, öyle olunca çatladı. Çok şükür geçti ama..Nasil yani gögüs ameliyati oluncada catlama ihtimali varmi. Silikonun buyuklugune gore degisiodur belkide
AglKaşımak çatlak sebebi değil. Yanlış anlamayın. Karninizi kasimanizin bir zararı yok.
Fakat kasinmaya başlayan karın sinyal veriyor demektir 'bak iyice gerildim catlayacagim dikkat et' gibi.
Ama sizde biraz erken başlamış kaşıntı. Genelde 30 hafta civarında başlar. Çok çok özen gösterin.
Evet yanlar ozellikle hani belin en ince kismiKaşımak çatlak sebebi değil. Yanlış anlamayın. Karninizi kasimanizin bir zararı yok.
Fakat kasinmaya başlayan karın sinyal veriyor demektir 'bak iyice gerildim catlayacagim dikkat et' gibi.
Ama sizde biraz erken başlamış kaşıntı. Genelde 30 hafta civarında başlar. Çok çok özen gösterin.
NIye aynisini alip kullanican canim catlamakmi istiyosun :)Geçmiş olsun catlayanlara.
Bakım yapıp da catlayanlar hangi kremleri kullandınız. Ben de alıp kullanacağım da.
Güldürdün beni. Yazdığım mesajdan da bu anlaşılıyor gerçi :))NIye aynisini alip kullanican canim catlamakmi istiyosun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?