- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
- Konu Sahibi miniksercem000
Peki dogumdan sonra gecme sanslari yok mu hic ?
o konuda tecrübesizim ilkleri yaşıyorum
tecrübeliler yazarsa sevinirim ben de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki dogumdan sonra gecme sanslari yok mu hic ?
Valla belirti ben hiç farkedememistim. Bir baktim Karnım catlamis.Catlagin belirtisi nasil oluyor
yani ilk olarak nasil oluyor ?
Bol bol yuruyusle catlaklarimi sikilastirdim. Zamanla ten rengine dönünce de iyice karnimin dibine girilmezse belli olmuyor. Bir de aran yağı kullanmıştım ara ara düzensiz. Bir ara çok modaydi yaPeki dogumdan sonra gecme sanslari yok mu hic ?
BeNimde kasiniyor yer yer karnim ama hic ellemiyorum :)Bol bol yuruyusle catlaklarimi sikilastirdim. Zamanla ten rengine dönünce de iyice karnimin dibine girilmezse belli olmuyor. Bir de aran yağı kullanmıştım ara ara düzensiz. Bir ara çok modaydi ya
Cörek otu yagini artik hic bisey icin kullanmiyorum bacagima varislerimden dolayi masaj yapiyordum tügleri güclendirdi tüg cikardigini sonradan duydum.B
BeNimde kasiniyor yer yer karnim ama hic ellemiyorum :)
Umarim bir faydasi olur bunun :) bosuna onca kaşıntı cekmiyorumdur...
bende su an zeytinyagi, çörek otu yağı, acı badem yağı ve yasemin esansi kattim bir şişeye. ..hergün surmek farz oldu artik :) bakalim....
Ay hic sorun degil :) zaten orman kralicesi gibiyim...Cörek otu yagini artik hic bisey icin kullanmiyorum bacagima varislerimden dolayi masaj yapiyordum tügleri güclendirdi tüg cikardigini sonradan duydum.
Wayyy arkadaş soruna bak ! Kusura bakma ama burda hamileliği hiç tatmamış o duyguyu yaşayabilmek için Dr Dr gezen o Kür bnm bu Kür senin çare arayan insanlar doluyken, senin göbeğindeki çatlağın hiç bir Önemi yok! Lütfen biraz duyarlı ol!Kizlar suan şoktayim zaten tipim bozulmustu hamile kalinca bacaklarima belime kilo aldim. o kadar krem yaģ sürmeme ragmen nasil olur ya nasil catlar karnim.
Zayif biriyimdir karnimda hamile degilmisim gibi nerdeyse. Şu ufacik karin nereye çatladi
Hemde bugun farkettim daha önce yoktu göbek etrafim ve altı harita olmus yaaaa hala aklim almiyor cok kafama taktim karnim ufacik ya nasil olur inanmak gelmiyor icimden
Ben bebek sahibi olamayan arkadaslari asagilayici birsey yazmadimki konumda. Allahim insallah olmayanlarada versin bu duyguyu insallah onlarda tatsin. Niyetim kirmak asagilamak degil. Yanlis anlasilmis olabilirim ama catladigimi paylasmamda ne gibi bir sorun varki? Kötü niyetle acilmis bi konu degil benimkisiWayyy arkadaş soruna bak ! Kusura bakma ama burda hamileliği hiç tatmamış o duyguyu yaşayabilmek için Dr Dr gezen o Kür bnm bu Kür senin çare arayan insanlar doluyken, senin göbeğindeki çatlağın hiç bir Önemi yok! Lütfen biraz duyarlı ol!
Wayyy arkadaş soruna bak ! Kusura bakma ama burda hamileliği hiç tatmamış o duyguyu yaşayabilmek için Dr Dr gezen o Kür bnm bu Kür senin çare arayan insanlar doluyken, senin göbeğindeki çatlağın hiç bir Önemi yok! Lütfen biraz duyarlı ol!
Wayyy arkadaş soruna bak ! Kusura bakma ama burda hamileliği hiç tatmamış o duyguyu yaşayabilmek için Dr Dr gezen o Kür bnm bu Kür senin çare arayan insanlar doluyken, senin göbeğindeki çatlağın hiç bir Önemi yok! Lütfen biraz duyarlı ol!
Kaşımak çatlak sebebi değil. Yanlış anlamayın. Karninizi kasimanizin bir zararı yok.B
BeNimde kasiniyor yer yer karnim ama hic ellemiyorum :)
Umarim bir faydasi olur bunun :) bosuna onca kaşıntı cekmiyorumdur...
bende su an zeytinyagi, çörek otu yağı, acı badem yağı ve yasemin esansi kattim bir şişeye. ..hergün surmek farz oldu artik :) bakalim....