- 7 Nisan 2015
- 948
- 425
- 33
- 34
- Konu Sahibi miniksercem000
-
Tesekkurler canim aminsen yağ ve krem kullanarak nemlendirmeye devam et.
sürmezsen daha kötü olacak demek ki. bazı ciltlerin yapısı hiç elastik değil seninde böyle sanırım.
güzel bir hamilelik diliyorum sana. bebeğini sağlıkla kucakla inşallah
BenCede olacagi varsa oluyor zaten catlak kremler yaglar vs iyi para yapiolar ama gördumki bosunaymis sürmekKusura bakmayın ama ben şu an inanılmaz rahatladım.
Hamileleligim boyunca tek damla yağ krem kullanmadım ve 25 kilo civarı kilo aldım. Ve Karnım catlamisti. 2 yıl oldu doğum yapalı Karnım neredeyse hamilelikten önceki görünüme kavuştu fakat ben birkaç ay öncesine kadar hep kendimi suclamistim. Bakım yapmadım çok kilo aldım diye.
Demek ki olacağı varsa oluyormuş. Allah tan eski görünümüme çoğunlukla kavustum yoksa hala kendimi suclayip duracaktim
Catlagin belirtisi nasil oluyor
yani ilk olarak nasil oluyor ?
Tatli tatli gidiklanma oluyodu meger catliyormusum haberim yokmusCatlagin belirtisi nasil oluyor
yani ilk olarak nasil oluyor ?
Bende de var 1 tane o kirmizidanhafif tatlı talı kaşınma.
ben de karnım büyüyor geriliyor ondan diyordum.
bir gün altlarda kırmızı bişiler gördüm nokta kadar eşime dedim göbek altını göremiyorum ne bunlar şaşkaloz çok kaşımışsın isilik gibi duruyo dedi
3 gün sonra bir baktım 4 kırmızı çizgim var. oturdum ağladım
ben 12. haftadan beri yağ -krem nemlendiriyorum ama yokBende de var 1 tane o kirmizidan
Hic kasimadim ...zeytin yag surdum gecti...
demek ki yanilmamisim tahmin ettim...
bundan sonra dikkat edelim...
Peki dogumdan sonra gecme sanslari yok mu hic ?ben 12. haftadan beri yağ -krem nemlendiriyorum ama yok
genetikmiş cidden
doktorum demişti yüzde 70 genetik kremler sadece daha fazla olmasını önler diye
ahh bi sağlam gen gelmemiş
Canım hamile kalmadım hiç ama bayağı kilo verdim. Sonrasında da hediye çatlaklarım oldu maalesef. Üzgünüm ama çatlağa çare yok, geçmiyor.Peki dogumdan sonra gecme sanslari yok mu hic ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?