Benim de yumurtadan sonra oldu ama 1 hafta kadar sonra azaldi baya. Elim teste gidiyo ama cikmazsa uzulurumBenim sadece bi bbelirti oldu ve anladım hamileliğimi hemde 14 gün önceden. yumurtlamadan tam 3 gün sonra göğüs ağrım başladı gittikçe hassaslaştı hiç azalmadan o zaman anladım
döngüm 30 gün sürüyo ama ben hep 13.gün çatladığını görüyorum hormonal bozukluk diyolar da hormonlarım da iyi çıktı sorun yok o yüzden kişiden kişiye farklıdır canım demekki sağlıklı büyüyor ki çatlıyor yumurta gerekli olgunluğa ulaşmazsa çatlamaz zaten
üzüleceksen yapma. bende aksine yapardım ki kendimş yavastan alıstırırdım bari derdim kafam rahat olsun bostan adeti geciktirmim çıkmaynca hakkaten adetim şaşmazdı çünkğ kafa olarak rahatlardımBenim de yumurtadan sonra oldu ama 1 hafta kadar sonra azaldi baya. Elim teste gidiyo ama cikmazsa uzulurum
aynen düzenli adet görenin kesinlikle hormonal sıkıntısı yokturBende bu ay baktirdim hormonlarıma adetin 3. Günü gittim doktor vajinal muane yapar yapmaz biraz akinti ve polikistik over var dedi kan testi istedi sonra kontrole gittim kan degerlerim hepsi normal cikmis adet düzensizliğim de yoktu hersey normal kan degerleri böyle ciktiysa ultrasyon daki görüntünün bi anlami yok dedi
Akinti var diye ben bi hafta sogan kürü yaptım gerci önceden ovulasyon yapmadığım icin nezaman yumurtlama oldugunu kestiremiyordum
aynen canımcım allah ol der ve olur o kadarben de mayısta yaşadım, hayırlısı artık.. Rabbim ne zaman nasip ederse
bat ne zaman yanii? inşallah vardır hadi hayırlısı güzel haberler alalımm:)Ya sabahtan bi rahim sanci sızı oldu. Simdi kuş gibi hafifbenim bi onceki de boyle devam etti ama adetim de böyle geliyo normalde. Anlamadim valla bende bisey
adet görüp yumurtlama olmayanlar var ama ona ne diceksin?aynen düzenli adet görenin kesinlikle hormonal sıkıntısı yoktur
Canım bu mümkün sadece bi farkla yumurtlamazsa düzen çok fazla olmaz ve normal kanamaya benzemez daha az oluradet görüp yumurtlama olmayanlar var ama ona ne diceksin?
canım acayip bel ağrısı var üşüttüm mü acaba yoksa yumurtlamadan dolayı mı acaba?Canım bu mümkün sadece bi farkla yumurtlamazsa düzen çok fazla olmaz ve normal kanamaya benzemez daha az olur
Valla canım benimde ağrıyo heralde yumurtlamadandr bel ağrısı genellikle yorgunluk veya kadınsal dönemlerde olur üşütmeden değildircanım acayip bel ağrısı var üşüttüm mü acaba yoksa yumurtlamadan dolayı mı acaba?
bu neyaa adet olmadan önce ayrı, sonra ayrı, yum.da ayrı ağrı çekiyoruz .. ağrı kesici almamak için direniyorum.. dün de baş ağrım vardı.. parol içtim bitane o da ondan mıdır ki?Valla canım benimde ağrıyo heralde yumurtlamadandr bel ağrısı genellikle yorgunluk veya kadınsal dönemlerde olur üşütmeden değildir
yumurtladın mı yoksa yakın mı benim bu şikayetler çatlamaya 2 gün kala oldubu neyaa adet olmadan önce ayrı, sonra ayrı, yum.da ayrı ağrı çekiyoruz .. ağrı kesici almamak için direniyorum.. dün de baş ağrım vardı.. parol içtim bitane o da ondan mıdır ki?
bir de afedersin, bugünlerde, küçük tuvaleti yaparken ağrın da oluyor mu alt karın mı oluyor kasık mı işte oralardabenim öyle oluyor takip ettim?
yakın canım işte ilk dün kızardı sağolsun :)) 4ü gösteriyor prgram da.yumurtladın mı yoksa yakın mı benim bu şikayetler çatlamaya 2 gün kala oldu
tamamdır o zaman yumurtlam ağrısıdır büyük ihtimal çatlamıştır bugün değerlendir haaayakın canım işte ilk dün kızardı sağolsun :)) 4ü gösteriyor prgram da.
bugün yarın öbür gün, napalım artıkk :))tamamdır o zaman yumurtlam ağrısıdır büyük ihtimal çatlamıştır bugün değerlendir haaa
hahaha sende malamat et herifibugün yarın öbür gün, napalım artıkk :))
daha var o keskin ağrım olmadı ama ondan dedim bugün yarın öbür gün..tamamdır o zaman yumurtlam ağrısıdır büyük ihtimal çatlamıştır bugün değerlendir haaa
18 eh mi? 22-23 olunca zaten çatlıyodaha var o keskin ağrım olmadı ama ondan dedim bugün yarın öbür gün..
benim çok kaliteli yumurtalarım olmuyor maalesef yaştan dolayı... kısmet bakalımm.. en son gittiğimde kaç dedi ya yanlış olmasın 18 mm ehh fena değil falan demişti dr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?