Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eczaneye boşa gitme cnm n11 de 10 tanesini ben 15 tlye almistim gecen ay kargosuda bedava bosa eczaneye bi sürü para verme
ov testiyle birlikte ultra erken geldi onu saklamışım adete 5 kala 2 tane alırım ortadan ikiye keserim etti sana 4 tane gebelik testi beyin bedava bacım bedava

haha he benim 8 gün kala çıktığı için artık çarşı yolu ederim eczaneyi
Benim yumurta sonrasi 10. Günüm. Ama hic cesaretim yok teste erken cikmaz bence. Hem adet olacak gibiyim nedense hic ihtimal vermiyorum 4 gun sonra bakicigiz

Kizlar peki bisi sorcam ben bugün yumurtladimya adetime 20 gün var erken yumurtlama oldu gebelik olursa erkenmi öğrenirim sizce

Benim yumurta sonrasi 10. Günüm. Ama hic cesaretim yok teste erken cikmaz bence. Hem adet olacak gibiyim nedense hic ihtimal vermiyorum 4 gun sonra bakicigiz
valla ben 8 gün kala bi gece çok aşırı adet sancısı çektim sabah kalktım baktım olmamışım yaptım silik çıktı öyle öğrenmiştim

Kizlar peki bisi sorcam ben bugün yumurtladimya adetime 20 gün var erken yumurtlama oldu gebelik olursa erkenmi öğrenirim sizce
yani o ilişkiyle olduysa muhtemelen erken öğrenebilirsin..? idrara ne kadar erken karıştığıyla ilgili hcg nin.

belirtiler aynı aşağı yukarı aynı... gelmeden öğrenemiciz sanırım :))

Kızlar korkuyorum ya internette normalden erken yumurtlama olursa sagliksiz yumurtlama olurmus rahim ince oldugu icin tutunamazmis cok moralim bozuldu

belirtiler aynı aşağı yukarı aynı... gelmeden öğrenemiciz sanırım :))
Ya sabahtan bi rahim sanci sızı oldu. Simdi kuş gibi hafif benim bi onceki de boyle devam etti ama adetim de böyle geliyo normalde. Anlamadim valla bende bisey

Senindemi ozaman erken yumurtlama olmuştu cnm
döngüm 30 gün sürüyo ama ben hep 13.gün çatladığını görüyorum hormonal bozukluk diyolar da hormonlarım da iyi çıktı sorun yok o yüzden kişiden kişiye farklıdır canım demekki sağlıklı büyüyor ki çatlıyor yumurta gerekli olgunluğa ulaşmazsa çatlamaz zaten

Ya sabahtan bi rahim sanci sızı oldu. Simdi kuş gibi hafif benim bi onceki de boyle devam etti ama adetim de böyle geliyo normalde. Anlamadim valla bende bisey
Benim sadece bi bbelirti oldu ve anladım hamileliğimi hemde 14 gün önceden. yumurtlamadan tam 3 gün sonra göğüs ağrım başladı gittikçe hassaslaştı hiç azalmadan o zaman anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…