iyiyim kuzum 2yi bitircez allah izin verirse 3ayın içine gircez aşermeler başladı hep acı ekşi yiyorum duba oldumay ay ay ay canm benm maslaalh kuzum ya nasilsin bebiş nasıl
Amin kuzum benim darısı sana olsun inşallahYok kuzum usg goruntusunden bahsediyorum..:)
Allah saglikla tamamina erdirsin insallah canim.
Amin sagol..Ultrason goruntusu yok mu yani:/Amin kuzum benim darısı sana olsun inşallah
yok kuzum vallaha en son kalbini dinletti vermedi kağıt sadece kese görüntüsü varAmin sagol..Ultrason goruntusu yok mu yani:/
Bebegi gorunce nasil vermedi yaa:/yok kuzum vallaha en son kalbini dinletti vermedi kağıt sadece kese görüntüsü var
sağda kesem :) bebişte sağdaymış öyle dediBebegi gorunce nasil vermedi yaa:/
Tamam neyse keseden de cinsiyet tahmini yapiliyor ya bakalim mi:)
Masallah simdi tam kac haftaliksin. Ne zaman kontrolun?sağda kesem :) bebişte sağdaymış öyle dedi
şuan 7+4 11 haftalıkken ikili test yapıcam o zaman giderim ikiliden sonra gel dediMasallah simdi tam kac haftaliksin. Ne zaman kontrolun?
sanırım 7,de pik yapmışKızlar pik olmuş mu sizce bugün yapmayı unuttum yarın sabah yapıcam tekrar anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
Demi canım ben de öyle düşündüm degerlendirdim 8 ve 9.günü inşallah tutmuştur bugünden itibaren günaşırı degerlendirexegiz biz yinesanırım 7,de pik yapmış
çok iyi değerlendirdiysen canım gerisi artık hakkında hayırlısıDemi canım ben de öyle düşündüm degerlendirdim 8 ve 9.günü inşallah tutmuştur bugünden itibaren günaşırı degerlendirexegiz biz yine
Degerlendirdim canım 7.gün pik 8 ve 9 gün ayrıca bugün degerlendirdimçok iyi değerlendirdiysen canım gerisi artık hakkında hayırlısı
ben devam etmemiştim kuzum sen bilin istersen devam etDegerlendirdim canım 7.gün pik 8 ve 9 gün ayrıca bugün degerlendirdim
Bundan sonra günaşırı devam edeyim mi sence
Hımmm ben de ne yapacağımı şaşırdım canım ya bugünü de değerlendirdim neyse bir bakayım o uya göre hareket edeyim o zaman bak canım bu ovularım bat a 11 gün kaldı sence durum nedir senin yorumunu merak ediyorumben devam etmemiştim kuzum sen bilin istersen devam et
ilk 2 test de ovulasyon olmuş 3.testte çatlamış eğer sen çatlamadan önce ve çatladıktan 1 gün sonrasını değerlendirsen gerisi allaha kalmış :) çatladıktan 12 gün sonra gebelik varsa gebelik testinde çıkarHımmm ben de ne yapacağımı şaşırdım canım ya bugünü de değerlendirdim neyse bir bakayım o uya göre hareket edeyim o zaman bak canım bu ovularım bat a 11 gün kaldı sence durum nedir senin yorumunu merak ediyorum
İnşallah tatlım ya 8 ve 9 günü ve dünü degerlendirdim şimdi bekleme sürecine girdim ancak şuan hiç belirtim yok normal mi acaba bat 24 kasımilk 2 test de ovulasyon olmuş 3.testte çatlamış eğer sen çatlamadan önce ve çatladıktan 1 gün sonrasını değerlendirsen gerisi allaha kalmış :) çatladıktan 12 gün sonra gebelik varsa gebelik testinde çıkar
Nasilsin canim, hamilelik nasil gidiyor? Bulantilar var mi? Dr a gittin mi?çok iyi değerlendirdiysen canım gerisi artık hakkında hayırlısı
daha çok erken canım bekleİnşallah tatlım ya 8 ve 9 günü ve dünü degerlendirdim şimdi bekleme sürecine girdim ancak şuan hiç belirtim yok normal mi acaba bat 24 kasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?