Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar pik olmuş mu sizce bugün yapmayı unuttum yarın sabah yapıcam tekrar anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

Eklentiler

• IMG_20181109_175056.jpg
    82,8 KB · Görüntüleme: 35
ben devam etmemiştim kuzum sen bilin istersen devam et
Hımmm ben de ne yapacağımı şaşırdım canım ya bugünü de değerlendirdim neyse bir bakayım o uya göre hareket edeyim o zaman bak canım bu ovularım bat a 11 gün kaldı sence durum nedir senin yorumunu merak ediyorum

Eklentiler

• IMG_20181112_202047.jpg
    132,3 KB · Görüntüleme: 28
Az önce ters atmışım fotoyu sizce durum ne kızlar bat a 11 gün var

Eklentiler

• IMG_20181112_203457.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 27
ilk 2 test de ovulasyon olmuş 3.testte çatlamış eğer sen çatlamadan önce ve çatladıktan 1 gün sonrasını değerlendirsen gerisi allaha kalmış :) çatladıktan 12 gün sonra gebelik varsa gebelik testinde çıkar

İnşallah tatlım ya 8 ve 9 günü ve dünü degerlendirdim şimdi bekleme sürecine girdim ancak şuan hiç belirtim yok normal mi acaba bat 24 kasım

çok iyi değerlendirdiysen canım gerisi artık hakkında hayırlısı
Nasilsin canim, hamilelik nasil gidiyor? Bulantilar var mi? Dr a gittin mi?
Ben adet oldum, bu ayin 1 de de catlatma ignesi oldum, bu gun 12 ci gunum test negatiff, yine de bekliyorum umutla, adete 8 gun var. gerci bizim seninle adete 10 kala cikardi hep)) bu defa gec catlamis belki diye kendimi avutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…