Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benimde baya siliklesmis çok sevindim yoksa sağlıklı catlamicak diye cok korkmuştum

Doktor polikistik over var deyince korkmustum ondan öyle aklima geldi
polistik overde ov testi işe yaramıyo yani koyu hiç göremiyolar nerdeyse ama sen koyu görüp silikleştiğini de görmüşsün. birde ilaçsız adet olamıyorlar bildiğim kadarıyla

polistik overde ov testi işe yaramıyo yani koyu hiç göremiyolar nerdeyse ama sen koyu görüp silikleştiğini de görmüşsün. birde ilaçsız adet olamıyorlar bildiğim kadarıyla
Evet ama ne bileyim çok korkuyorum yinede öyle bir sorun olucak diye

kızlar günaydınn dün de yaptım ama çok kırmızı değildi .. o keskin ağrım da olmadı ilkten sağda hissettim ağrımı, dün de sol tarafımda baskı vardı ıslaklık mevcut.. bugün de kırmızı çıkarsa ne demek olacak?
okuduğum kadarıyla, c den daha koyu olması gerek diyorlardı.. biraz bilgilendirseniz..

Evet canim esit ya da birazcik daha koyu olacak. O zaman catlayacak 24 saat icinde

tamam işte canım benim durum ne sence.. 3 4 gündür kırmızı ama c den belirgin az... yani hala pik daha çatlamadı mı yoksa ne?
Burda okudugum kadariyla bazi arkadaslarin hormon dalgalanmalari uzun sürüyormus. Sen iliskide bulun cunku yavas düşüyorsa lh kacirirsan olmaz. 2 gunde 1 iliski yap ama bu arada kontrolu birakma. wiha02 senin miydi uzun süre lh pik gözüken?

hmm yavaş düşüyorsa böyle olabilir yani..
o zaman ben bugün de testi yapıyım akşam haberleşiriz.
sen test yaptın mı? kaç gün geçmiş oldu?

hmm yavaş düşüyorsa böyle olabilir yani..
o zaman ben bugün de testi yapıyım akşam haberleşiriz.
sen test yaptın mı? kaç gün geçmiş oldu?
Ben yaptim adete kaldi 3 gün oturdum bekliyorum. Kipirti var rahimde sanki adet olcam gibi. Ayyy ay bi bitmedi

Reactions: H E
Bana da doktor bu ilacı verdı demir eksikliği varmış bende de
Tadı çok güzel demi hele rengi

Ben yaptim adete kaldi 3 gün oturdum bekliyorum. Kipirti var rahimde sanki adet olcam gibi. Ayyy ay bi bitmedi
Saah konustugumuz o kanlı sidiği ben yaptım
Eğer hayal görmüyorsam farklı açıdan baktıgımda ikinci çizgiyi gördüm
Ya da haayl görüyorum
Sen yapsana yaa senın varsa kesın çıkar

(aklını karıştırıyorum )

yaptınn ee sonuç? negatif mi yani onu dememişsin.. :) hayırlısı inşallah güzel haberler alalım tatlım yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…