normaldir canım yapmaya devam et inşallah yakalayacan koyu çizgiyiSelam kizlar, benim hala silik, 12 ci gunum
25 agustosta olmustum kurtaj canim. 1 ay 1 hafta. Adetim erken oldu 21 ekimde.kürtajdan sonra kaçıncı günün Leylacım
Cok sabirsizim))normaldir canım yapmaya devam et inşallah yakalayacan koyu çizgiyi
21 eylul galiba :) iyi o zaman insallah cift koyuyu da gorursun guzelce degerlendir benim gibi ortada kalma25 agustosta olmustum kurtaj canim. 1 ay 1 hafta. Adetim erken oldu 21 ekimde.
Ay evet eylul))) biz her gun degerlendiriyoruz, ama bu gun izin vermedim21 eylul galiba :) iyi o zaman insallah cift koyuyu da gorursun guzelce degerlendir benim gibi ortada kalma
sağlıklı olduğunu göstermez yada sağlıksız. sadece çatlayıp çatlamadığını gösterirSiliklesmesi saglikli oldugunu mu gosteriyor canim
Doktor polikistik over var deyince korkmustum ondan öyle aklima geldisağlıklı olduğunu göstermez yada sağlıksız. sadece çatlayıp çatlamadığını gösterir
polistik overde ov testi işe yaramıyo yani koyu hiç göremiyolar nerdeyse ama sen koyu görüp silikleştiğini de görmüşsün. birde ilaçsız adet olamıyorlar bildiğim kadarıylaDoktor polikistik over var deyince korkmustum ondan öyle aklima geldi
Evet ama ne bileyim çok korkuyorum yinede öyle bir sorun olucak diyepolistik overde ov testi işe yaramıyo yani koyu hiç göremiyolar nerdeyse ama sen koyu görüp silikleştiğini de görmüşsün. birde ilaçsız adet olamıyorlar bildiğim kadarıyla
Evet canim esit ya da birazcik daha koyu olacak. O zaman catlayacak 24 saat icindekızlar günaydınn dün de yaptım ama çok kırmızı değildi .. o keskin ağrım da olmadı ilkten sağda hissettim ağrımı, dün de sol tarafımda baskı vardı ıslaklık mevcut.. bugün de kırmızı çıkarsa ne demek olacak?
okuduğum kadarıyla, c den daha koyu olması gerek diyorlardı.. biraz bilgilendirseniz..
tamam işte canım benim durum ne sence.. 3 4 gündür kırmızı ama c den belirgin az... yani hala pik daha çatlamadı mı yoksa ne?Evet canim esit ya da birazcik daha koyu olacak. O zaman catlayacak 24 saat icinde
Burda okudugum kadariyla bazi arkadaslarin hormon dalgalanmalari uzun sürüyormus. Sen iliskide bulun cunku yavas düşüyorsa lh kacirirsan olmaz. 2 gunde 1 iliski yap ama bu arada kontrolu birakma.tamam işte canım benim durum ne sence.. 3 4 gündür kırmızı ama c den belirgin az... yani hala pik daha çatlamadı mı yoksa ne?
hmm yavaş düşüyorsa böyle olabilir yani..Burda okudugum kadariyla bazi arkadaslarin hormon dalgalanmalari uzun sürüyormus. Sen iliskide bulun cunku yavas düşüyorsa lh kacirirsan olmaz. 2 gunde 1 iliski yap ama bu arada kontrolu birakma.wiha02 senin miydi uzun süre lh pik gözüken?
Ben yaptim adete kaldi 3 gün oturdum bekliyorum. Kipirti var rahimde sanki adet olcam gibi. Ayyy ay bi bitmedihmm yavaş düşüyorsa böyle olabilir yani..
o zaman ben bugün de testi yapıyım akşam haberleşiriz.
sen test yaptın mı? kaç gün geçmiş oldu?
Bana da doktor bu ilacı verdı demir eksikliği varmış bende deİnşallah kuzum folik asiti mutlaka alıyosun unutmuyosun ben gynoferro sanol kullanıyorum demir b12 folik asit içeriyo bana iyi geldi gebelikte de kullanmıştım devam edicem öğrenirsem doktora gidicem başka uygun görürse onu alırım
Saah konustugumuz o kanlı sidiği ben yaptımBen yaptim adete kaldi 3 gün oturdum bekliyorum. Kipirti var rahimde sanki adet olcam gibi. Ayyy ay bi bitmedi
yaptınn ee sonuç? negatif mi yani onu dememişsin.. :) hayırlısı inşallah güzel haberler alalım tatlım yaa.Ben yaptim adete kaldi 3 gün oturdum bekliyorum. Kipirti var rahimde sanki adet olcam gibi. Ayyy ay bi bitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?