- 11 Temmuz 2020
- 506
- 445
Kızlar merhaba benim bi süredir adetten önce bordo renkli kanamam oluyo bununla ilgili doktora gittiğimde oluşan yumurtanın çatlamadığını bunun da kiste dönüştüğünü o yüzden kanama yaptığını söylemişti sonra klomene başladık en son cuma günü 3. Ovitrelle çatlatma iğnesini oldum bugün çatlamış mı diye kontrol etmek için çağırdı doktor gittim yine çatlamamış dedi bu da kistleşmeye doğru gidiyo dedi yani bu iğneyle çatlaması gerekiyodu dedi. Bu şekilde aşılama ihtimali zaten düşünülemez direk tüp bebek düşünebilirsin senin için doktorla görüşücem falan dedi. Ben de henüz tüp bebek düşünmüyorum yani çatlamama dışında bi sorun yok çünkü herşeye bakıldı son çare olarak onu düşünmek istiyorum. Bu arada 1.5 yıldır deniyoruz olmadı ne düşük ne kimyasal gebelik hiçbişey olmadı yani tüpler de açık eşimin değerlerinde de sıkıntı yok. Benim de size sormak istediğim daha önce böyle bi sıkıntı yaşayan var mı aranızda. Yumurta çatlatmasını sağlamak için uyguladığınız bitkisel kürler falan var mı bu arada çikolata kistim de var bazı kürleri kistleri olanlar kullanamıyomuş bunu da baz alarak önerebileceğiniz bişeyler var mı acaba?