• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlamak üzereyim, bildiğiniz bir falcı var mı kafayı yiyeceğim

Ancak şunu belirtmeliyim ki çok günah ben negatif enerji olup olmadığını öğrenmek için gitmistim
artık gerek kalmadı zaten ya hayatım şu birkaç ay içerisinde düzene girince kafam rahatladı biraz :D

İnsanlarla zor durumlarında dalga geçmeniz çok ağır değil mi? Belli ki zor bir zamanda ve yani falı bir sığınış güzel şeyler duyma ihtiyacı olarak görmüş ha doğrudur yanlıştır tartışılır ama ağır ve dalgacı tavırla "psikoloğa git, sen bu kafayla... diye başlayan cümleler" ve bir ton falla alakalı "görüyorum şöyle olacak böyle olacak" diye dalga geçmeniz ne kadar doğru?
gereksiz ve lüzumsuz insanlar bunlar yapacak bir şey yok. ellerine ne geçiyorsa artık kendileriyle zamanında çok dalga geçilmiş ki alışkın oldukları dilden cevap veriyorlar.

22 yıl yaşamışsın ama yaşamın sana bir halt katmamış..bu kafayla da hayatta umuda dair elde edebileceğin birşey yok maalesef..birde falında aşk çıkmadı :)
anlamadığım, altı üstü bir konuya neden bu kadar kişi bana çemkiriyor? zor bir dönemden geçtim ve bu yüzden başka arayışlar içine girdim ki en azından birazcık kafam dağılsın birazcık umut kazanayım diye. bu kadar kabalaşıp üstüme gelmenin manası nedir? senin kaç yaşına geldiğini bilmiyorum açıkçası ama kaçında olursan ol insan olamamışsın olamayacaksın şu yorumunla bunu belli etmiş oldun.

ya insan bazen oyle hissedebiliyor. Niye konu sahibinin ualstune gidoyorsunuz ki? Burada o kadar fal topigi var millet çatir çatri yaziyor oraya. Gidin orada dalda gecin yiyorsa :halay:
sürü psikolojisi işte toplanıp sürüce havlayacak birini arıyorlardı bana kısmetmiş

Sen kendi geleceğini kendin planlayamıyorsan öl gitsin o zaman. Falcı ne diyecek sana? Adı üstünde falcı! Yalan dolan üçkağıtçı.
bence sen tez elden geber de bir oksijen israfı daha toprağa karışsın en azından toprağa faydan olur. hayvanlaşıp burada saçma sapan yorumlar yapacaksanız kendinize saklayın yorumlarınızı. fikrin uymayabilir bunu düzgün bir şekilde dile getirebilirsin, düzgün bir şekilde de cevabını alırsın ama yok sizin anladığınız dil bu. konu hoşunuza gitmiyorsa defolup gidersiniz başka konu başlıklarında yorum kusarsınız.

Bence de fazla gidildi konu sahibinin üstüne; bu yaptiginiz yorumlari fal topiclerinde yapsanız fazlasiyla tepki alirsiniz.Kullanılan uslup hoş degil

Back