• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlamak üzereyim, bildiğiniz bir falcı var mı kafayı yiyeceğim

Sen kendi geleceğini kendin planlayamıyorsan öl gitsin o zaman. Falcı ne diyecek sana? Adı üstünde falcı! Yalan dolan üçkağıtçı.

Falcıya gidip boşuna para vereceğine psikoloğa git en azından yol gösterir. Geleceği Allahtan başkası göremez. Şöyle şeylerden medet ummayın lütfrn!

kandil günü falcı mı arıyorsun pesssss ki pesssssss

22 yıl yaşamışsın ama yaşamın sana bir halt katmamış..bu kafayla da hayatta umuda dair elde edebileceğin birşey yok maalesef..birde falında aşk çıkmadı :)

Gelecekten haber alabiliyorsa senin onu arayacağını da biliyordur merak etme. Sen bekle, o seni bulur..

Uuu ben çok güzel fal bakarım direkt zihin okuyabiliyorum ben hatta. IBAN no yolluyorum?

Nasil korkmuyorsunuz falcidan ya? Bir kac sene once bekar bir kiza, 3 tane evlilik yapacaksin ucu de kazada olecek demisti bir falci.. o da buraya konu acmisti hayatim kaydi diye.. ben korkarim ya :/

vallahi ya
karşıdaki insan normal mi, art niyetli mi nasıl bileceksin değil mi?
ya kalbi kötüyse mesela, fesatsa
nasıl gidiyorlar hiç tanımadıkları insanlara fal baktırmaya hayret bir şey
şimdi mesela evli biri gitse, kadın da fesatın teki olsa, eşin seni aldatıyor dese, nasıl içine kurt düşmez ki yani, olan huzur kaçar
bence de çok korkutucu yani

Gercekden fala kadar düşenler kaldımi? Kendine bu kadar düşman olamazsin tabikide Troll...?

biri beni mi çagırdı?
bir oda var 4 duvarı bir de camı .
açın o camı derin bir nefes çekin bakın bakalım dünyada geçmişi ve gelecegi eglence olsun diye terapi olsun diye bilen var mı?
prikolog/psikiyatri ve tüm doktorlar okumuş egitimini almış okumuş egitimini almış onlar bile bizim anlattıklarımızın dışında hiç birşey bilmiyorlar.
size en iyi uzman doktor yardım eder .
hadi iyi geceler

İnsanlarla zor durumlarında dalga geçmeniz çok ağır değil mi? Belli ki zor bir zamanda ve yani falı bir sığınış güzel şeyler duyma ihtiyacı olarak görmüş ha doğrudur yanlıştır tartışılır ama ağır ve dalgacı tavırla "psikoloğa git, sen bu kafayla... diye başlayan cümleler" ve bir ton falla alakalı "görüyorum şöyle olacak böyle olacak" diye dalga geçmeniz ne kadar doğru?

Kuran oku ablacım fal a inanma yok öyle bişey sallamasyon hepsi..

Eskişehir'de Kadriye hanım var yüzyüze olunca isim vererek etrafınızdakileri sayar.Ankarada da Incı abla taksim kafede

Ancak şunu belirtmeliyim ki çok günah ben negatif enerji olup olmadığını öğrenmek için gitmistim

Gercekden fala kadar düşenler kaldımi? Kendine bu kadar düşman olamazsin tabikide Troll...?
sen nereden fırladın sana batan nedir acaba? eğer fal sana saçma geliyorsa da kendi görüşünü kendine saklarsın burada terbiyesizleşip çemkirmene gerek yok

COLIN'ciim bu senin yigen iyi değilmiş sen mukayet ol emi
sen malum birinin yedek hesabısın herhalde dediğim şeyi yediremeyip bu hesabınla mı salya akıtıyorsun? konuyu beğenmediysen kimse seni burada tutmuyor defolup gidersin

Back