- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.396
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil korkmuyorsunuz falcidan ya? Bir kac sene once bekar bir kiza, 3 tane evlilik yapacaksin ucu de kazada olecek demisti bir falci.. o da buraya konu acmisti hayatim kaydi diye.. ben korkarim ya :/
Müneye yakın bir grii
Gelecekten haber alabiliyorsa senin onu arayacağını da biliyordur merak etme. Sen bekle, o seni bulur..
COLIN'ciim bu senin yigen iyi değilmiş sen mukayet ol emiYok ayol satasmiyorum. Ben elimde tesbih, dua falan okuyorum. Teyze olmak bunu gerektirir cunku
sen nereden fırladın sana batan nedir acaba? eğer fal sana saçma geliyorsa da kendi görüşünü kendine saklarsın burada terbiyesizleşip çemkirmene gerek yokGercekden fala kadar düşenler kaldımi? Kendine bu kadar düşman olamazsin tabikide Troll...?
sen malum birinin yedek hesabısın herhalde dediğim şeyi yediremeyip bu hesabınla mı salya akıtıyorsun? konuyu beğenmediysen kimse seni burada tutmuyor defolup gidersinCOLIN'ciim bu senin yigen iyi değilmiş sen mukayet ol emi