• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlamak üzereyim, bildiğiniz bir falcı var mı kafayı yiyeceğim

Nasil korkmuyorsunuz falcidan ya? Bir kac sene once bekar bir kiza, 3 tane evlilik yapacaksin ucu de kazada olecek demisti bir falci.. o da buraya konu acmisti hayatim kaydi diye.. ben korkarim ya :/

Nasil korkmuyorsunuz falcidan ya? Bir kac sene once bekar bir kiza, 3 tane evlilik yapacaksin ucu de kazada olecek demisti bir falci.. o da buraya konu acmisti hayatim kaydi diye.. ben korkarim ya :/
oha merak ettim o konuyu şimdi

şu an çok ağır bir umutsuzluk yaşıyorum pek çok konuda, kendime çeki düzen vermem gerekiyor ama gene de veremiyorum o gücü de hissetmiyorum, bir falcıya ihtiyacım var en azından bir fikir sahibi olayım, bildiğiniz iyi bir falcı var mı?
Gaybi Allahtan baskasi bilemez tavsiyem falci vs aramamandir

Hayati niye kaymis ki? Korkmus mu yani faldakiler cikar diye :KK53:

Hayati niye kaymis ki? Korkmus mu yani faldakiler cikar diye :KK53:

Korkmus tabi, hatirliyorum kadin her seyi bilmisti gecmisindeki.. gelecek icin de bunu yapistirinca yusuf yusuf olmustu.. hatta buradakilet evlenme demislerdi kiza :27:

Korkmus tabi, hatirliyorum kadin her seyi bilmisti gecmisindeki.. gelecek icin de bunu yapistirinca yusuf yusuf olmustu.. hatta buradakilet evlenme demislerdi kiza :KK53:
Bu herhalde kendini gerceklestiren kehanet oluyor. Cok fazla inanmis ve farkinda olmadan hayatini falda soylenenler seklinde ilerletmis.

Yonetim duy sesimi bu fal isteyenlere ben bakayim fal parayi kirisiriz :D 100 liradan baksak 50 50 kirisiriz gunde 5 kisi gelse daha ne isteriz :D

ya insan bazen oyle hissedebiliyor. Niye konu sahibinin ualstune gidoyorsunuz ki? Burada o kadar fal topigi var millet çatir çatri yaziyor oraya. Gidin orada dalda gecin yiyorsa :halay:

Back