Müneye yakın bir griihadi ya beyaza yakın gri mi siyaha yakın gri mi açık de bari
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çatlamak üzereyim, bildiğiniz bir falcı var mı kafayı yiyeceğim
- Konu Sahibi coil
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Hee kahve miydi o ? Amaann ha kahve ha küre ,ne fark eder ? Fal faldir, haticeyle ilgilenme neticeye bak ..hadi ya kahve falı mı bakıyor
oha merak ettim o konuyu şimdiNasil korkmuyorsunuz falcidan ya? Bir kac sene once bekar bir kiza, 3 tane evlilik yapacaksin ucu de kazada olecek demisti bir falci.. o da buraya konu acmisti hayatim kaydi diye.. ben korkarim ya :/
yaşadıklarımla alakası olması gerekiyor mu? sadece rahatlamak için.Iyide bu yasadiklarinizin falciyla ne alakasi var?
- 11 Mart 2013
- 9.605
- 12.975
- 498
Gaybi Allahtan baskasi bilemez tavsiyem falci vs aramamandirşu an çok ağır bir umutsuzluk yaşıyorum pek çok konuda, kendime çeki düzen vermem gerekiyor ama gene de veremiyorum o gücü de hissetmiyorum, bir falcıya ihtiyacım var en azından bir fikir sahibi olayım, bildiğiniz iyi bir falcı var mı?
- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.614
- 798
Hayati niye kaymis ki? Korkmus mu yani faldakiler cikar diyeNasil korkmuyorsunuz falcidan ya? Bir kac sene once bekar bir kiza, 3 tane evlilik yapacaksin ucu de kazada olecek demisti bir falci.. o da buraya konu acmisti hayatim kaydi diye.. ben korkarim ya :/
- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.507
- 1.123
oha merak ettim o konuyu şimdi
Bes alti sene once acilan bir konuydu.. yani rahatlayacagim diye gidip daha sikintiya girebilirsiniz bence..
- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.507
- 1.123
Hayati niye kaymis ki? Korkmus mu yani faldakiler cikar diye
Korkmus tabi, hatirliyorum kadin her seyi bilmisti gecmisindeki.. gelecek icin de bunu yapistirinca yusuf yusuf olmustu.. hatta buradakilet evlenme demislerdi kiza
- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.614
- 798
Yok ayol satasmiyorum. Ben elimde tesbih, dua falan okuyorum. Teyze olmak bunu gerektirir cunkuteyzecim sen niye sataşıyosun ki şimdi bana
- 10 Eylül 2017
- 1.286
- 2.257
- 53
- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.614
- 798
Bu herhalde kendini gerceklestiren kehanet oluyor. Cok fazla inanmis ve farkinda olmadan hayatini falda soylenenler seklinde ilerletmis.Korkmus tabi, hatirliyorum kadin her seyi bilmisti gecmisindeki.. gelecek icin de bunu yapistirinca yusuf yusuf olmustu.. hatta buradakilet evlenme demislerdi kiza
tabi öyle yapacan teyzeYok ayol satasmiyorum. Ben elimde tesbih, dua falan okuyorum. Teyze olmak bunu gerektirir cunku
- 8 Mayıs 2013
- 879
- 1.634
- 113
Sağ elde en baştahayat çizgisi hangi taraftaydı
- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 1
- 28.687
- 548
- 41