Çatlamadan sonra hamilelik belirtileri

Geç döllenme faktörü de var canım ne zmaan olduğunu bilemeyiz. Yarın kan versene sağlık ocağına verirsen ertesi güne kalıyor. Hastanede verirsen 1 2 saate çıkyan

Geç döllenme faktörü de var canım ne zmaan olduğunu bilemeyiz. Yarın kan versene sağlık ocağına verirsen ertesi güne kalıyor. Hastanede verirsen 1 2 saate çıkar.
Hemen çıkar mi ki bi diyorum vereyim bide diyorum daha erken mi derler ki.. devlet hastanelerinde sıra olmuyo test icin ayri bir işleyiş var mi acaba bo bilginiz var mi

Geç döllenme faktörü de var canım ne zmaan olduğunu bilemeyiz. Yarın kan versene sağlık ocağına verirsen ertesi güne kalıyor. Hastanede verirsen 1 2 saate çıkar.
Benim femara ile oldu çatladıktan sonra 10. Gün 31 çıktı iki gün sonra 122 bugün yani iki gün sonra 403 değerler normal mi bir kere kimyasal geçirdim 63 üstüne çıkmadı değer korkuyorum bilginiz var mı

Hemen çıkar mi ki bi diyorum vereyim bide diyorum daha erken mi derler ki.. devlet hastanelerinde sıra olmuyo test icin ayri bir işleyiş var mi acaba bo bilginiz var mi
Ben acilden vermiştim akşam saatlerinde. Gününü söylemek zorunda değilsin ki canım acile giriş yapıp hemen doktorun yanına gidiyosun. Gebelik için kan vermek istiyorum bta HCG baktircam dersin. Yönlendiriyor kan alınıyor bana 1 bucuk saat sonra sonucu vermişlerdi .

Değerlerin maşallah çok güzel fazla yükseliyor sanki ikiz olma ihtimali var mı ki acaba

Değerlerin maşallah çok güzel fazla yükseliyor sanki ikiz olma ihtimali var mı ki acaba
İki yumurtam vardı doktor ikiz olabilir dedi bu ay ama ne biliyim korkuyorum kasıklarım çok ağrıyor progesteron fitil kan sulandırıcı vitaminler sürekli uyuyorum bu konularda çok bilgim de yok değer normal mi fazla mı az mı kafam çok karışık cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim

Hayırlısı olsun inşallah. Gebelik hormonları şimdiden devreye girmiş. Rahatlamaya keyfini çıkarmaya çalışinFarklı sorunuz varsa bilgim oldugu kadar yardımcı olurum

Hayırlısı olsun inşallah. Gebelik hormonları şimdiden devreye girmiş. Rahatlamaya keyfini çıkarmaya çalışinFarklı sorunuz varsa bilgim oldugu kadar yardımcı olurum
Bu arada ben de progestan kullandım 2. Oğlumda aylarca hatta cevrmde bı çok kişi de kullandı. Gönlünüzü ferah tutun . Herşey çok güzel olacak

Bu arada ben de progestan kullandım 2. Oğlumda aylarca hatta cevrmde bı çok kişi de kullandı. Gönlünüzü ferah tutun . Herşey çok güzel olacak
Allah razı olsun umarım güzel olur doktorum cumartesi keseyi veya keseleri görürüz dedi fazla arttığı için değerler Allah isteyen herkese nasip etsin

Yaa cok teşekkür ederim

Bende test yaptım erken gebelik testi ama hiç bişey çıkmadı bu ay da umutlar boşa o kadar belirti psikolojik galiba bata da 3 gün var daha kırmızıları görsem de kurtulsam şu ikilemden beklemek çok zor

Benim hiç bişey çıkmadı canım

Bende hala gelen giden yok dün test yaptım gene negatif acaba erken mi yapıyorum ama dün regl olmam gerekiyordu olmadım

Haberleşelim canım
Merhaba haber edeceğimi söyledim. Bugün test yaptım pozitif çıktı .yarın kan vermeye gidicem ben yumurtlamdan 20 gün sonra test yaptım. Geç ogreneyim diye umudim yoktu ama bir yaptım pozitif

Eklentiler

• IMG-20230703-WA0010.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…