Çatlamadan sonra hamilelik belirtileri

Minikbirask

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2022
111
11
28
21
Arkadaşlar herkese merhaba . 2 senedir bebek istiyoruz . 26 Mayıs son adet tarihim 10 Haziran'da çatlama oldu eminim çünkü akıntıyı gördüm ağrılı bi çatlama oldu ve o günden beri geçmeyen kasık ve bel ağrım var 3 4 gündür de göğüslerim şişti sanki regl öncesi gibi böyle olupta hamile olan arkadaşlar yardım edebilirmi birde sadece bi sefer krem rengi koyu akıntım oldu gebelik belirtisi midir acaba lütfen yardımcı olur musunuz adetime daha 5 gün var

Bende bebiş istiyorum bu ay biraz kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetim var birde aşırı iştah yani hamile degilsem obezlik kacinilmaz sanırım adetime iki gun kaldi ama memlekete gidecegim gitmeden hamilelik varsa doktoruma gorunmem gerek pihtilasma var kanimda daha önce düşük yaptım igneye baslamam lazim o sebeple erken ogrenmem lazim derken arkadasim test onerdi erken hamilelik testleri varmış eczaneye gittim iliskiden 5-7 gün sonra çıkıyormuş bence alın yapın ve yüzleşin umarım ikimizde hamileyizdir hatta yorumlari okumadim ama Rabb'im isteyen herkese nasip etsin bende sabah yapacağım ama korkuyorum hayal kırıklığından olumsuzluk yasamak istemiyorum Rabb'im kimseye yasatmasin kaybettigim geceyi unutamıyorum o yüzden çok stresliyim

İnşallah bebeiş vardır canım yaptın mı test

İnşallah bebeiş vardır canım yaptın mı test
İnşallah ya yaptim ama basta goremedim yirmi dk falan sonra iyice inceledim çok çok silik bir cizgi var 5 dk sonra cektigim fotogtada var gibi gibi ama işte belli belirsiz bana bilincimin oyunu mu acaba diye düşünüyorum ya da o normalde cizgi altında da onun gölgesini mi gördüm bilemiyorum mercekle falan görünecek nerdeyse ya da gormek isteyince mi görüyorum

Eklentiler

• IMG_20230621_091147.webp
    8 KB · Görüntüleme: 300
  • IMG_20230621_092732.webp
    48 KB · Görüntüleme: 298
  • IMG_20230621_092913.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 274
Merhaba test yaptınizmi

Bence var canım çizgi baya belli kan ver istersen

Vallahi daha once nasıl goruyolarki bu kadar ben olsam hayatta goremem derdim insan isteyince bi sekilde gorebiliyormus hayalî bile görebilirim o dereceyim

Hayır yapmadım daha 4 gün var reglime bekliyorum bakalım
Hayırlısı inşallah .benimde 14 Haziran yumurtlama olduda adet günüm belli değil . düzensiz olduğu için. Sizinde yumurtlama gününe yakın da o yüzden sorim dedim .erken gebelik yapsanız cikmazmi

Bilmiyorum ki belki dayanamazsam yarın sabah yaparım
Allah in izniyle çıkar yarın olmasada başka zaamn çıkar .ben yumurtlamadan 6 gün sonra yaptım biliyordm çıkmadığını ama çıkmadı gercekden bende beklemedeyim bugün 8 gün 12 .güne kadar beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…