• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlamadan sonra hamilelik belirtileri

İnşallah ya yaptim ama basta goremedim yirmi dk falan sonra iyice inceledim çok çok silik bir cizgi var 5 dk sonra cektigim fotogtada var gibi gibi ama işte belli belirsiz bana bilincimin oyunu mu acaba diye düşünüyorum 🥲 ya da o normalde cizgi altında da onun gölgesini mi gördüm bilemiyorum 🥲 mercekle falan görünecek nerdeyse ya da gormek isteyince mi görüyorum
Var ben de bunla ogrenmistim aynisiii

Allah in izniyle çıkar yarın olmasada başka zaamn çıkar .ben yumurtlamadan 6 gün sonra yaptım biliyordm çıkmadığını ama çıkmadı gercekden bende beklemedeyim bugün 8 gün 12 .güne kadar beklicem
Benimde yumurtlama 14 Haziranda bende bekliyorum, herhangi bir belirtin var mi?

Benimde yumurtlama 14 Haziranda bende bekliyorum, herhangi bir belirtin var mi?
Daha bir belirtim yok ama dün iğne batar gibi iki üç sefer oldu pisklojik mi bilmiyorum ama çok çok hafif karnım sanci yapıyor geçiyor hemen ama yumurtlamadan berri hep akıntım var krem gibi bazen sulu oluyor o kadar

Daha bir belirtim yok ama dün iğne batar gibi iki üç sefer oldu pisklojik mi bilmiyorum ama çok çok hafif karnım sanci yapıyor geçiyor hemen ama yumurtlamadan berri hep akıntım var krem gibi bazen sulu oluyor o kadar
Evet benimde akintim var hep seninki gibi, bugun regl sancisi gibi agrim oldu karnimin altinda sonra gecti

Evet benimde akintim var hep seninki gibi, bugun regl sancisi gibi agrim oldu karnimin altinda sonra gecti
Adetine ne kadar var. Cnm birde ilişkiden 14 15 gün sonra genelde çıkıyormuş kaldı 8 günüm bakalm bende troid vardı çok şükür bu ay düzeldi zehirli guatir vardı normale düşmüş . inşallah bu ay istiyen herkese nasip olur. Herşey gönlünce olsun .🤲🙂

Adetine ne kadar var. Cnm birde ilişkiden 14 15 gün sonra genelde çıkıyormuş kaldı 8 günüm bakalm bende troid vardı çok şükür bu ay düzeldi zehirli guatir vardı normale düşmüş . inşallah bu ay istiyen herkese nasip olur. Herşey gönlünce olsun .🤲🙂
Amin insallah canim seninde. Benimde kistim vardi gecen ay, o yuzden cok umudum yoktu ama yumurtlamayi gordum gibi bilemiyorum nasip kismet artik. Adetim dundu aslinda ama gec yumurtladim

İnşallah ya yaptim ama basta goremedim yirmi dk falan sonra iyice inceledim çok çok silik bir cizgi var 5 dk sonra cektigim fotogtada var gibi gibi ama işte belli belirsiz bana bilincimin oyunu mu acaba diye düşünüyorum 🥲 ya da o normalde cizgi altında da onun gölgesini mi gördüm bilemiyorum 🥲 mercekle falan görünecek nerdeyse ya da gormek isteyince mi görüyorum
Merhaba . Umitlendirmek istemem ama benim ilk oğlumda da erken yapmıştım ve böyle silik belli belirsiz çıkmıştı kan vermiştim hemen aynı gün 38 çıkmıştı değer. Hamile olabilirsiniz bence yakın bir hastane varsa acilinde kan verin , varsa gebelik çıkacaktır.

Amin insallah canim seninde. Benimde kistim vardi gecen ay, o yuzden cok umudum yoktu ama yumurtlamayi gordum gibi bilemiyorum nasip kismet artik. Adetim dundu aslinda ama gec yumurtladim
Bazı kistler gebeliğe engel nasıp kısmet tabide bende geç yumurtladim 25. Gün adetin benimde bugün du geçen aya göre 😃 inşallah bu ay güzel haber alırsın 🤲

Merhaba . Umitlendirmek istemem ama benim ilk oğlumda da erken yapmıştım ve böyle silik belli belirsiz çıkmıştı kan vermiştim hemen aynı gün 38 çıkmıştı değer. Hamile olabilirsiniz bence yakın bir hastane varsa acilinde kan verin , varsa gebelik çıkacaktır.
Çok teşekkür ederim 🥰 Sizde mi adet oncesi yapmistiniz

Hayırlı akşamlar bayanalr. Ovitrelle de 14. Günüm 3 kez test yaptım çift çizgi cıktı sizce iğne etkisi değildir dimi ne olur yardım edin .

Eklentiler

• IMG_20230621_213729.webp
    IMG_20230621_213729.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_20230621_142244.webp
    IMG_20230621_142244.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 86
Arkadaşlar herkese merhaba . 2 senedir bebek istiyoruz . 26 Mayıs son adet tarihim 10 Haziran'da çatlama oldu eminim çünkü akıntıyı gördüm ağrılı bi çatlama oldu ve o günden beri geçmeyen kasık ve bel ağrım var 3 4 gündür de göğüslerim şişti sanki regl öncesi gibi böyle olupta hamile olan arkadaşlar yardım edebilirmi birde sadece bi sefer krem rengi koyu akıntım oldu gebelik belirtisi midir acaba lütfen yardımcı olur musunuz adetime daha 5 gün var
İyi akşamlar canım bende senin gibi erken gebelik testi yaptım aynı siliklikte çıktı ve daha günüme 5 gün varken kafam karıştı dün yapmıştım bugünde dayanamadım normal gebelik testinde yaptım oda uzun süre sonra aynı soluklukta çıktı 11.haziranda ovitrelle yaptım

Çok teşekkür ederim 🥰

O zamn benim biraz gec kalmis gibi iki gun kaldi ama nerdeyse yok denecek kadar silik
Geç döllenme faktörü de var canım ne zmaan olduğunu bilemeyiz. Yarın kan versene sağlık ocağına verirsen ertesi güne kalıyor. Hastanede verirsen 1 2 saate çıkar.

Back