Hiç bilmiyorum ki canım inşallah değildir ine etkisi inşallah busefer bebeğim geliyordurİğne etkisi olabilir mi acaba
Pazartesi vereyim diye düşünüyorum pazartesi ine ile birlikte tam 12. Gün oluyorKan verseydiniz keşke
Hiç bilmiyorum ki canım inşallah değildir ine etkisi inşallah busefer bebeğim geliyordur
Döllenme olmuşsa dönebilir tabi ki. Döllenme ve testte belli olma için erken olabilir henüz 12. günden sonra belli olacaktır belki de. İğne etkisi biraz erken geçmiş sizde.Kızlar çatlamadan sonra 9. Gün testim negatif . Oğlumda 9. Gün silik çizgin vardı kanda 31 çıkmıştı . Artık pozitife dönemez mi ? Ne derseniz
Döllenme olmuşsa dönebilir tabi ki. Döllenme ve testte belli olma için erken olabilir henüz 12. günden sonra belli olacaktır belki de. İğne etkisi biraz erken geçmiş sizde.
Hııı o zaman zaten erken bekleyin biraz daha 12. Gün falan tekrar yaparsınızBen iğne kullanmadım ovülasyon testiyle takip yapmıştım canım
Hııı o zaman zaten erken bekleyin biraz daha 12. Gün falan tekrar yaparsınız
Hangi marka test yaptın canım atsana burayaBugün 10. Gün sabah yaptım negatif sizce dönme ihtimali var mı daha
Ben yanlış hatırlamıyorsam 12. gün görmüştüm pozitifi. 11de hala negatifti. Erken gebelik testiyle.Bugün 10. Gün sabah yaptım negatif sizce dönme ihtimali var mı daha
Ben yanlış hatırlamıyorsam 12. gün görmüştüm pozitifi. 11de hala negatifti. Erken gebelik testiyle.
Hangi marka test yaptın canım atsana buraya
Prodoctor canım
Her ikisi de. Ama doktor yapıyordu yumurtlama takibini ovülasyon testi değil de.Yaa gerçekten mi sizde yumurtama takibi mi yapmıştınız yoksa iğne mi