dönebilir neden dönmesin geç döllenme diye bişey var
Bende 8 kasımda yaptım iğneyi. Perşembe verdim kan 7.07 çıktı bugün tekrar verdim 10.67 çıktı varmıdır sizce gebelik iki günlük artık çok az değil midönebilir neden dönmesin geç döllenme diye bişey var
canım 9 gün erken değilmi bilsende bazen sperm geç dölleyebiliyoCanım yumurtlama gününü biliyorum o zaman geç döllenme oluyor mu
Bende 8 kasımda yaptım iğneyi. Perşembe verdim kan 7.07 çıktı bugün tekrar verdim 10.67 çıktı varmıdır sizce gebelik iki günlük artık çok az değil mi
Dimi yaa bana da öyle geldiEvet canım artış az gibi duruyor tekrarla testini kimyasal olabilir
Erken ben yumurtlamadan 13 gün sonra öğrenmiştim 12 gün sonra ancak belli olurKızlar çatlamadan sonra 9. Gün testim negatif . Oğlumda 9. Gün silik çizgin vardı kanda 31 çıkmıştı . Artık pozitife dönemez mi ? Ne derseniz
Bende ineyi 14 Kasım da vurundum bugün test yaptım çok çok silikBende 8 kasımda yaptım iğneyi. Perşembe verdim kan 7.07 çıktı bugün tekrar verdim 10.67 çıktı varmıdır sizce gebelik iki günlük artık çok az değil mi
Kan verseydiniz keşkeBende ineyi 14 Kasım da vurundum bugün test yaptım çok çok silik
Erken ben yumurtlamadan 13 gün sonra öğrenmiştim 12 gün sonra ancak belli olur
Bende ineyi 14 Kasım da vurundum bugün test yaptım çok çok silik
Oğlunuz da erken döllenme olmuş olabilir ama genelde çatlamadan sonra onuncu günde çıkar bir gün daha bekleyin testi tekrarlayınKızlar çatlamadan sonra 9. Gün testim negatif . Oğlumda 9. Gün silik çizgin vardı kanda 31 çıkmıştı . Artık pozitife dönemez mi ? Ne derseniz
Evet negatifti hatta kardeşimin nişanı vardı 5 gün önce ağır kaldırdim iş vs yaptım çünkü dedin yok olsa çıkardı ama varmış megersem regl 5 gün kala öğrendimDaha öncesinde test yapmış mıydınız
Evet negatifti hatta kardeşimin nişanı vardı 5 gün önce ağır kaldırdim iş vs yaptım çünkü dedin yok olsa çıkardı ama varmış megersem regl 5 gün kala öğrendim
Oğlunuz da erken döllenme olmuş olabilir ama genelde çatlamadan sonra onuncu günde çıkar bir gün daha bekleyin testi tekrarlayın
Sorun değil evet ovulasyon testi ileKusura bakmayın çok soru soruyorum sizde ovülasyon testiyle mi takip etmiştiniz yumurtlamanızı
Sorun değil evet ovulasyon testi ile
İnsllah tutmuştur canım vardır onunda bir vakti zamanıÇok ilginç inşallah bende 12. Gün test yaprağım pozitife döner . Bugün tam 9. Gün çatlamanın