Çatlama olunca hangi günler ilişki olmalı ? (Kendi kendine çatladı)

kubilik

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2022
89
32
Çatlama olunca hangi günler ilişki olmalı ?
Yumurtlamamı gördüğüm gün değerlendirdim bir gün sonra çatlamam oldu o günüde değerlendirdim . Üst üste 2 gün yani. Sizce yeterli olur mu ?

Çok sağolun . Dün deneme yapmadım . Bugün denemenin bir faydası olmaz daha değil mi artık ?
Çatlama günümle birlikte 3.günüm
Faydasi olmaz diye bir sey yok siz deneyin. Asilamada doktor 10 gun, gun asiri seklinde iliski öneriyordu. Boyle diyosa vardir bi bildiği

Faydasi olmaz diye bir sey yok siz deneyin. Asilamada doktor 10 gun, gun asiri seklinde iliski öneriyordu. Boyle diyosa vardir bi bildiği
Merhaba . Doğru söylüyorsunuz . Kendimce şiddetli bel ağrılarım yüzünden öyle yoruldum ki gün aşırı deneme yapmaktan . Yeter diyen olsa bırakacağım inanın . 3 yıldır her ay devam eden bir döngü . Allah yardımcımız olsun 🌼

Çok sağolun . Dün deneme yapmadım . Bugün denemenin bir faydası olmaz daha değil mi artık ?
Çatlama günümle birlikte 3.günüm
Benimde 3. günüm doktor 2 kere iliski yeterli dedi ovulasyon testi yaptim simdi cizgi bile cikmadi bende yapmicam bugun, biseye yaramaz yarar diyenler olucak kafaniz karismasin kocanizinda üstüne gitmeyin ben cok gittim 😂😂😂

X