Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çatlama olunca hangi günler ilişki olmalı ? (Kendi kendine çatladı)
Çatlama olunca hangi günler ilişki olmalı ? Yumurtlamamı gördüğüm gün değerlendirdim bir gün sonra çatlamam oldu o günüde değerlendirdim . Üst üste 2 gün yani. Sizce yeterli olur mu ?
Çatlama olunca hangi günler ilişki olmalı ? Yumurtlamamı gördüğüm gün değerlendirdim bir gün sonra çatlamam oldu o günüde değerlendirdim . Üst üste 2 gün yani. Sizce yeterli olur mu ?
Merhaba . Doğru söylüyorsunuz . Kendimce şiddetli bel ağrılarım yüzünden öyle yoruldum ki gün aşırı deneme yapmaktan . Yeter diyen olsa bırakacağım inanın . 3 yıldır her ay devam eden bir döngü . Allah yardımcımız olsun
Benimde 3. günüm doktor 2 kere iliski yeterli dedi ovulasyon testi yaptim simdi cizgi bile cikmadi bende yapmicam bugun, biseye yaramaz yarar diyenler olucak kafaniz karismasin kocanizinda üstüne gitmeyin ben cok gittim
Benimde 3. günüm doktor 2 kere iliski yeterli dedi ovulasyon testi yaptim simdi cizgi bile cikmadi bende yapmicam bugun, biseye yaramaz yarar diyenler olucak kafaniz karismasin kocanizinda üstüne gitmeyin ben cok gittim