Gebeliğe Hazırlık Çatlama iğnesinden kaç gün sonra test yapılması en doğru???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saol canım teşekkür ederim. Allah isteyen Herkese nasip etsin inşalalh. Su an değerim 63 gözüküo ama kesesi 5. Haftada belli oluomus hala kendime hamileyim diyemiyorum Evet canım tam 15. Günde yaptım testi.
Maşallah canım çok sevindim :) en azından birimiz hamile kalalım. senin 15. gün çıktığına göre benim 13. gün yaptığım test kesin negatif yani. belki bir umut diyordum erken yapmışımdır.

Maşallah canım çok sevindim :) en azından birimiz hamile kalalım. senin 15. gün çıktığına göre benim 13. gün yaptığım test kesin negatif yani. belki bir umut diyordum erken yapmışımdır.
Saol canım benim. Benim yakın bi arkadaşım var onla aynı günlerde hamile kaldık o da 11. Gününde merakından gidip yapmıştı test ben dayandım yine onun o zaman değeri 18 cıkmıstı. Allahım inşalalh en yakın zamanda sana da nasip eder. İsteyen herkese nasip etsin inşallah ben hala hamile olduğuma inanamıyorum

kızlar benimde testim artık negatife döndü
bakalım bundan sonra pozitife dönecekmi

Amin canım inşallah. Hakkımızda hayırlısı diyelim. İnan inan sağlıkla al kucağına inşallah :)))

kuzum çatlatma iğnesi oldum
iğnenin içinde hcg varya
ben iğnenin 3. gününden itibaren test yapıyorum 8. günde negatife döndü yani iğne etkisi geçti artık
silik çizgi çıkarsa bundan sonra gebeliktir
Hımm anladım canım hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerini bekliyoruz

hadi buraya da yükleyeyim :)
en alttaki en sonki test

Eklentiler

• E3F625F9-89C7-4974-A933-C38561A74710.jpeg
    65,4 KB · Görüntüleme: 34
hadi buraya da yükleyeyim :)
en alttaki en sonki test

HCG testi dediğin hamilelik testi dimi? benimde çatlama iğnesi olalı 3. günüm. bende bugünden itibaren yapsam mı? nasıl bi yol izledin anlatabilir misin? 8.günden sonra mı hamile olduğun belli oluyor anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…