Gebeliğe Hazırlık Çatlama iğnesinden kaç gün sonra test yapılması en doğru???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç aydır bekliyorum ya hala inanamıyorum işte ☺️ Ederim tabi canım benim etmezmiyim hiç Allah’ım sana da en yakın zamanda nasip etsin inialalh canım benim. Allah’ım isteyen herkese nasip etsin
Sen hamilesin bir soru sorayım aslında bende hamile kaldım ama kaybettim. Hatırlayamadım. Şimdi yumurtlamadan beri beyaz akintim var siyah camasirimda bile bembeyaz belli. Sende oluyor mu?? Aslında ben cuma günü test yaptım çıkmadı perşembe filan adetim gelmesi gerek

Sen hamilesin bir soru sorayım aslında bende hamile kaldım ama kaybettim. Hatırlayamadım. Şimdi yumurtlamadan beri beyaz akintim var siyah camasirimda bile bembeyaz belli. Sende oluyor mu?? Aslında ben cuma günü test yaptım çıkmadı perşembe filan adetim gelmesi gerek
Aynen canım bende de oldu o beyaz akıntı. Benim sağ kasığım çok ağrıdı bi de sürekli orda bi batma vardı

günaydın kızlar
iğne günü ile beraber bugün 9. gün

Eklentiler

• A3D62F26-D296-44AE-9C89-2F663DE5106D.jpeg
    A3D62F26-D296-44AE-9C89-2F663DE5106D.jpeg
    85,3 KB · Görüntüleme: 29
Saol canım benim allah razı olsun Allahım isteyen herkese nasip etsin Hala inanamıyorum ☺️
Canım hayırlı olsun, sağlıkla kucağın alırsın inşallah. bende 19 haziranda iğne oldum 1 temmuzda da test yaptım 1,99 çıktı yani negatif. belki erken diyordum ama sende pozitif olmuş demek ki erken değil. sen iğne vurulduğun gün itibari 15. günü yapmoş oldun değil mi ?

Canım hayırlı olsun, sağlıkla kucağın alırsın inşallah. bende 19 haziranda iğne oldum 1 temmuzda da test yaptım 1,99 çıktı yani negatif. belki erken diyordum ama sende pozitif olmuş demek ki erken değil. sen iğne vurulduğun gün itibari 15. günü yapmoş oldun değil mi ?
Saol canım teşekkür ederim. Allah isteyen Herkese nasip etsin inşalalh. Su an değerim 63 gözüküo ama kesesi 5. Haftada belli oluomus hala kendime hamileyim diyemiyorum ☺️ Evet canım tam 15. Günde yaptım testi.

Back