- 29 Haziran 2018
- 70
- 54
- 38
- 34
- Konu Sahibi snmsnmsnm1988
18 inde çatlama iğnesi oldum yarın tam 15 gün olcak iğne olalı yarın gebelik testi alıp yapmak istiyorum ama çok korkuyorum tek çizgiyi görmekten en doğru zaman ne zman((
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim amin inŞalalh.heerhangi bi Tedavi görüo musun Peki şimdi. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Kendimi zor tutuyorum test yapmamak için inş olmusturAdet gecikmesini bekle. Bazen ise yaramiyo igne hayal kirikligi yasamazsin. Bende vurulmustum olmadi nasip. İnsallah hamilesindir
12. Gün kanda bakılıyo18 inde çatlama iğnesi oldum yarın tam 15 gün olcak iğne olalı yarın gebelik testi alıp yapmak istiyorum ama çok korkuyorum tek çizgiyi görmekten en doğru zaman ne zman((
Ben 16.gune kadar çift gördüm ama negatifti vücudum ilacı atamıyor sanirim18 inde çatlama iğnesi oldum yarın tam 15 gün olcak iğne olalı yarın gebelik testi alıp yapmak istiyorum ama çok korkuyorum tek çizgiyi görmekten en doğru zaman ne zman((
Hayir sadece klomen ve catlatma ignesi tedavisi olmustum şubatta olmadi nasip. Ama denemeye devam. Gecen sene kimyasal gebelik yasamistim hersey normal gozukuyo allahtan ümit kesilmez ben inaniyorum zamani var. Amin insallah allah herkese nasip etsin. Cok sabirsizlaniyosan yap bi
Amin aynen yapıcam test bakalım
Ben de bu ay çatlatma iğnesi olmuştum..18 inde çatlama iğnesi oldum yarın tam 15 gün olcak iğne olalı yarın gebelik testi alıp yapmak istiyorum ama çok korkuyorum tek çizgiyi görmekten en doğru zaman ne zman((
Olabilir belki de doktora sormadın mıBen 16.gune kadar çift gördüm ama negatifti vücudum ilacı atamıyor sanirim
12. Gün kanda bakılıyo
Hayırlısı olsun ne güzel çok sevindim allahım bize de gösterir inşalalh hiç evde test yapmadım tek çizgi görmekten korktum gittim kan verdim geldim bakalım inşBen de bu ay çatlatma iğnesi olmuştum..
İğneden sonra 11. gün negatif çıkmıştı..
12. gün hayalet gibi bi çizgi..
13. ve 14. günlerde de yaptım hep bi tık koyulaşmıştı..
Artık koyulaşınca 14. günü gidip kan vermiştim çıkmıştı..
Bence çıkar..
Hadi inşallah gönlüne göre olsun..Hayırlısı olsun ne güzel çok sevindim allahım bize de gösterir inşalalh hiç evde test yapmadım tek çizgi görmekten korktum gittim kan verdim geldim bakalım inş
Amin canım inşallahHadi inşallah gönlüne göre olsun..
Insallah saol canimAdet gecikmesini bekle. Bazen ise yaramiyo igne hayal kirikligi yasamazsin. Bende vurulmustum olmadi nasip. İnsallah hamilesindir
Yoo sormadım.doktorum test yapmama karşı adetin geçince yap diyor... Ben de içimden ""he canım he he tamam " diyorum iğneden bir hafta sonra başlıyorum test yapmaya:))Olabilir belki de doktora sormadın mı
:) dimi canım :) insan sabırsızlanıo ya bende öyleyim zor dayandım bugün gittim kan testi verdim gitçem birazdan sonuçları almaya hrm heyecandan geberiom bende çok korkuomYoo sormadım.doktorum test yapmama karşı adetin geçince yap diyor... Ben de içimden ""he canım he he tamam " diyorum iğneden bir hafta sonra başlıyorum test yapmaya:))
Hadi hayırlısı bizimle de paylas:) dimi canım :) insan sabırsızlanıo ya bende öyleyim zor dayandım bugün gittim kan testi verdim gitçem birazdan sonuçları almaya hrm heyecandan geberiom bende çok korkuom
:) dimi canım :) insan sabırsızlanıo ya bende öyleyim zor dayandım bugün gittim kan testi verdim gitçem birazdan sonuçları almaya hrm heyecandan geberiom bende çok korkuom
Canım sonucum 63.45 çıktı doktoruma da gittim büyük ihtimal hamilesin dedi)) hala inanamıyorum şoktayım ))Hadi hayırlısı bizimle de paylas
Saol canım ya büyük ihtimal hamileyim değerim 63.45 çıktı. Adetimin gelmesine daha 4 gün varhadi haftanın güzel ilk haberi senden olsun inşallahhh![]()
Saol canım ya büyük ihtimal hamileyim değerim 63.45 çıktı. Adetimin gelmesine daha 4 gün varHala inanamıyorum