Gebeliğe Hazırlık Çatlama iğnesinden kaç gün sonra test yapılması en doğru???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

snmsnmsnm1988

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2018
70
54
38
34
18 inde çatlama iğnesi oldum yarın tam 15 gün olcak iğne olalı yarın gebelik testi alıp yapmak istiyorum ama çok korkuyorum tek çizgiyi görmekten en doğru zaman ne zman((

Adet gecikmesini bekle. Bazen ise yaramiyo igne hayal kirikligi yasamazsin. Bende vurulmustum olmadi nasip. İnsallah hamilesindir
Teşekkür ederim amin inŞalalh.heerhangi bi Tedavi görüo musun Peki şimdi. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Kendimi zor tutuyorum test yapmamak için inş olmustur

Hayir sadece klomen ve catlatma ignesi tedavisi olmustum şubatta olmadi nasip. Ama denemeye devam. Gecen sene kimyasal gebelik yasamistim hersey normal gozukuyo allahtan ümit kesilmez ben inaniyorum zamani var. Amin insallah allah herkese nasip etsin. Cok sabirsizlaniyosan yap bi test bisey kaybetmezsin..

Hayir sadece klomen ve catlatma ignesi tedavisi olmustum şubatta olmadi nasip. Ama denemeye devam. Gecen sene kimyasal gebelik yasamistim hersey normal gozukuyo allahtan ümit kesilmez ben inaniyorum zamani var. Amin insallah allah herkese nasip etsin. Cok sabirsizlaniyosan yap bi
Amin aynen yapıcam test bakalım

18 inde çatlama iğnesi oldum yarın tam 15 gün olcak iğne olalı yarın gebelik testi alıp yapmak istiyorum ama çok korkuyorum tek çizgiyi görmekten en doğru zaman ne zman((
Ben de bu ay çatlatma iğnesi olmuştum..
İğneden sonra 11. gün negatif çıkmıştı..
12. gün hayalet gibi bi çizgi..
13. ve 14. günlerde de yaptım hep bi tık koyulaşmıştı..
Artık koyulaşınca 14. günü gidip kan vermiştim çıkmıştı..
Bence çıkar..

12. Gün kanda bakılıyo
Ben de bu ay çatlatma iğnesi olmuştum..
İğneden sonra 11. gün negatif çıkmıştı..
12. gün hayalet gibi bi çizgi..
13. ve 14. günlerde de yaptım hep bi tık koyulaşmıştı..
Artık koyulaşınca 14. günü gidip kan vermiştim çıkmıştı..
Bence çıkar..
Hayırlısı olsun ne güzel çok sevindim allahım bize de gösterir inşalalh hiç evde test yapmadım tek çizgi görmekten korktum gittim kan verdim geldim bakalım inş

Yoo sormadım.doktorum test yapmama karşı adetin geçince yap diyor... Ben de içimden ""he canım he he tamam " diyorum iğneden bir hafta sonra başlıyorum test yapmaya:))
:) dimi canım :) insan sabırsızlanıo ya bende öyleyim zor dayandım bugün gittim kan testi verdim gitçem birazdan sonuçları almaya hrm heyecandan geberiom bende çok korkuom

Back