Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 eylül pazar günü öğlen çatlama iğnesi oldum şimdi beklemekteyim çok zor yaaa
kızlarr benim yumurtan bugün 16buçuk mm çıktı. iki gün sonra vurdur diye çatlatma iğnesi yazdı banada.. bakalım heyecanlıyım bende iki gün sonra kontrole gitcem büyümüşse biraz daha iğnemi olcamm.. inş bu ay yüzümüze güler de hamiş kalırız hepimiz... yan etkisi veya bişeyi varsa yazın lütfen bilgilenelim hepberaber
daha çok erken bence en az adetinin bir kaç gün geçmesi lazım bende vuruldum bugün 15.günü daha olmadım ama 3 gün yada 4 gün sonra test yapacam..senin kaçıncı denemen
bugün igneden sonraki 16. günüm sabah pembe bir akıntı geldi bu normal mi
benim bu 3. deneme ilk defa adetim 2 gün geçti bilmiyorum ne olacak beklemek gercekten cok zor
bende çatlatma iğnesiyle hamile kladım.
yan etkisini bilmiyorum ilk iğnede hamile kaldım çok şükür
rabbim gönlünüze göre versin
doktorunuzun mutlaka dediklerini harfiyen uygulayın
iğne yapıldığı gün dahi olmak üzere üç gün ilişki
ve ilişki sonrası bir saat ayağınızın altına yastık koyun yatın
Evet canım kasık ağrım iğneden birkaç gün sonra başladı.ama ben ilk iğnede hamile kaldığım için acaba iğnenin etkisimi bilemiyorum.bende vuruldum iğnemi 3. gün kasık ağrım başladı. bugun 5. gün hala devam ediyo. sendede oldumu ağrı. acaba bebek tutunmaya mı calışıyo ?:s
Evet canım kasık ağrım iğneden birkaç gün sonra başladı.ama ben ilk iğnede hamile kaldığım için acaba iğnenin etkisimi bilemiyorum.
inşallahta hamile kalmışınızdır.
benim hamile kaldığım ay çok kötü kasık ağrım olmuştu,otururken dahi rahatsız oluyordum
Kızlar bana da 25 ekimde ovitrelle yapıldı. Bugün 12. günüm ve sağ yumurtalığımda ciddi bir ağrı var iki gündür. Bugün daha da hissedilir oldu. Özellikle ani hareketimde batma oluyor. Gebeliktir inşallah ama kistten de korkmuyor değilim..
bugün iğneden sonra sekizinci günüm. hala var kasık ağrım ve dediğin gibi oturup kalkarken iyice belli ediyo kendini. bekliyorum test yapmak için.heveslenmekte istemiyorum hayal kırıklığı olmasın diye.. bakalım nasip. teşekkürler güzeldileklerin için canım..
Kızlar merhaba bende ovıtrelle çatlatma iğnesi oldum bu ay. Basaku senınle aynı gün yaptırmışız canım 1 kasımda :) Ayın 4 unde yalancıda olsada meraktan idrar testı yaptım tabii pozitif çıktı. Dünde yaptım silik pembeydi. Ama bu sabah baktığımda çıkmadı. Bu şekilde negatif olupta sonradan pozitif olanlar duydunuz mu? yada acaba tamamen olumsuzmu sonuç:44: