• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlama iğnesi yaptıranlar gebe kalanlar belirtiler nelerdir lütfen yardım edinn

kızlarr benim yumurtan bugün 16buçuk mm çıktı. iki gün sonra vurdur diye çatlatma iğnesi yazdı banada.. bakalım heyecanlıyım bende iki gün sonra kontrole gitcem büyümüşse biraz daha iğnemi olcamm.. inş bu ay yüzümüze güler de hamiş kalırız hepimiz... yan etkisi veya bişeyi varsa yazın lütfen bilgilenelim hepberaber

kızlarr benim yumurtan bugün 16buçuk mm çıktı. iki gün sonra vurdur diye çatlatma iğnesi yazdı banada.. bakalım heyecanlıyım bende iki gün sonra kontrole gitcem büyümüşse biraz daha iğnemi olcamm.. inş bu ay yüzümüze güler de hamiş kalırız hepimiz... yan etkisi veya bişeyi varsa yazın lütfen bilgilenelim hepberaber

bende çatlatma iğnesiyle hamile kladım.

yan etkisini bilmiyorum ilk iğnede hamile kaldım çok şükür

rabbim gönlünüze göre versin

doktorunuzun mutlaka dediklerini harfiyen uygulayın

iğne yapıldığı gün dahi olmak üzere üç gün ilişki

ve ilişki sonrası bir saat ayağınızın altına yastık koyun yatın :34:

daha çok erken bence en az adetinin bir kaç gün geçmesi lazım bende vuruldum bugün 15.günü daha olmadım ama 3 gün yada 4 gün sonra test yapacam..senin kaçıncı denemen

bugün igneden sonraki 16. günüm sabah pembe bir akıntı geldi bu normal mi:19:

benim bu 3. deneme ilk defa adetim 2 gün geçti bilmiyorum ne olacak beklemek gercekten cok zor:19:

Bende ovitrelle catlatma iğnesini kullandım ama nasip olmadı bu süreçte beklemek cok zor insan herseyden kacabiliyorda beyninden kacamiyor allah yardimciniz olsun

bende çatlatma iğnesiyle hamile kladım.

yan etkisini bilmiyorum ilk iğnede hamile kaldım çok şükür

rabbim gönlünüze göre versin

doktorunuzun mutlaka dediklerini harfiyen uygulayın

iğne yapıldığı gün dahi olmak üzere üç gün ilişki

ve ilişki sonrası bir saat ayağınızın altına yastık koyun yatın :34:

bende vuruldum iğnemi 3. gün kasık ağrım başladı. bugun 5. gün hala devam ediyo. sendede oldumu ağrı. acaba bebek tutunmaya mı calışıyo ?:s

bende vuruldum iğnemi 3. gün kasık ağrım başladı. bugun 5. gün hala devam ediyo. sendede oldumu ağrı. acaba bebek tutunmaya mı calışıyo ?:s
Evet canım kasık ağrım iğneden birkaç gün sonra başladı.ama ben ilk iğnede hamile kaldığım için acaba iğnenin etkisimi bilemiyorum.
inşallahta hamile kalmışınızdır.
benim hamile kaldığım ay çok kötü kasık ağrım olmuştu,otururken dahi rahatsız oluyordum

Kızlar bana da 25 ekimde ovitrelle yapıldı. Bugün 12. günüm ve sağ yumurtalığımda ciddi bir ağrı var iki gündür. Bugün daha da hissedilir oldu. Özellikle ani hareketimde batma oluyor. Gebeliktir inşallah ama kistten de korkmuyor değilim.. :(

Evet canım kasık ağrım iğneden birkaç gün sonra başladı.ama ben ilk iğnede hamile kaldığım için acaba iğnenin etkisimi bilemiyorum.
inşallahta hamile kalmışınızdır.
benim hamile kaldığım ay çok kötü kasık ağrım olmuştu,otururken dahi rahatsız oluyordum

bugün iğneden sonra sekizinci günüm. hala var kasık ağrım ve dediğin gibi oturup kalkarken iyice belli ediyo kendini. bekliyorum test yapmak için.heveslenmekte istemiyorum hayal kırıklığı olmasın diye.. bakalım nasip. teşekkürler güzeldileklerin için canım..

Kızlar bana da 25 ekimde ovitrelle yapıldı. Bugün 12. günüm ve sağ yumurtalığımda ciddi bir ağrı var iki gündür. Bugün daha da hissedilir oldu. Özellikle ani hareketimde batma oluyor. Gebeliktir inşallah ama kistten de korkmuyor değilim.. :(

bugün iğneden sonra sekizinci günüm. hala var kasık ağrım ve dediğin gibi oturup kalkarken iyice belli ediyo kendini. bekliyorum test yapmak için.heveslenmekte istemiyorum hayal kırıklığı olmasın diye.. bakalım nasip. teşekkürler güzeldileklerin için canım..

Kızlar merhaba bende ovıtrelle çatlatma iğnesi oldum bu ay. Basaku senınle aynı gün yaptırmışız canım 1 kasımda :) Ayın 4 unde yalancıda olsada meraktan idrar testı yaptım tabii pozitif çıktı. Dünde yaptım silik pembeydi. Ama bu sabah baktığımda çıkmadı. Bu şekilde negatif olupta sonradan pozitif olanlar duydunuz mu? yada acaba tamamen olumsuzmu sonuç:44:

Kızlar merhaba bende ovıtrelle çatlatma iğnesi oldum bu ay. Basaku senınle aynı gün yaptırmışız canım 1 kasımda :) Ayın 4 unde yalancıda olsada meraktan idrar testı yaptım tabii pozitif çıktı. Dünde yaptım silik pembeydi. Ama bu sabah baktığımda çıkmadı. Bu şekilde negatif olupta sonradan pozitif olanlar duydunuz mu? yada acaba tamamen olumsuzmu sonuç:44:

canım ben henüz yapmadım test bikaç bün daha beklemeyi düşünüyorum 16 günden sonra kesin sonuç veriyomuş testler daha çok erken

slm kızlar bende dün çatlatma iğnemi vuruldum 3 tane yumurtam oluşmuş 17 19 20 mm miş dr bana 30 saat sonra ilişki dedi ama yorumlara bakıyorum çoğuna 36 saat sonra demiş neyse inş bu sefer tuttururuz :9:

Back