• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatlama iğnesi sonrası

GXUXLCEZA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2007
972
6
96
Bursa
kızlar iyi bayramlar.benim bir sorum var sizlere yaşayanlardan ve bilenlerden yorum bekliyorum.ben eylül ayında cycloprogynova+klomenle hamile kaldım fakat kimyasal gebelik oldugu anlaşıldı kendiliginden düştü.1 ay ara verdik ve buayda gonal-f+çatlama iğnesi ile tedavi oldum çatlama iğnemi kasınım 10 unda yaptırdım ve bugün tam 9 gün oldu.ama kasık agrılarım ara ara çogalıyo özellikle sağ tarafımda biraz korkuyorum neden acaba die daha öncelerde de çatlama iğnesi vurunmuştum ama böyle süren agrım olmamıştı sadece ilk bikaç gün olmuşsu ağrım şimdi bu agrı neden olabilir son hamileligimde ise agrım oluyodu ama azdı geçen gece resmen uykumdan etti baya rahatsız ediyo sağıma yattım olmadı soluma yattım olmadı sırtüstü yüzüstü derken uyutmadı kalktım oturdum biraz geçti sonra gine dalmışım uykuya.arasırada bıçak saplanması gibi oluyo ani ama kısa süreli agrım oluyo sizce neden böyle agrılarım oluyo ham,ile olabilirmiim gögüslerimdede agrım var bunun iğneden oldugunu biliyorum ama hamile kaldıgım ay(yani adetim geciktikten sonra)gögüslerim yürürken bile acıyodu gerçi thlil günüme ve adetime 1 hafta falan var ama ben baya mera ediyom ve tedirginim acaba bu agrılarım neden oluyo cvblarınızı bekliyorum arkadaşlar

Aynı belirtilerin bende de vardı ki hala devam, gögüsler olsun kasıklar vs. olsun herşey aynı... senin gibi çatlatma iğnesinden zannediyordum, meğer hamileymişim. 9 gün olduysa kan testinde çıkacaktır bi yaptır istersen. Bence büyük ihtimal hamilesindir.

saol canım cvbın için inş dedigin gibi hamileyimdir.biraz daha beklicem en azından çarşambaya kadar beklicem bu ay gpnal-f +çatlama iğnesi oldu ama neden se her ayki umudum yok bu ay sanki hamile degilim gibi geliyo yada tutmadı gibi geliyo biraz korkudan olsa gerek.rabbim yüzümü güldürür inş canım.

saol canım cvbın için inş dedigin gibi hamileyimdir.biraz daha beklicem en azından çarşambaya kadar beklicem bu ay gpnal-f +çatlama iğnesi oldu ama neden se her ayki umudum yok bu ay sanki hamile degilim gibi geliyo yada tutmadı gibi geliyo biraz korkudan olsa gerek.rabbim yüzümü güldürür inş canım.

Bende serephone+çatlatma iğnesi ile hamile kaldım. Aynı senin gibi hiç umudum yok tutmamıştır diyip günlerce temizlikle kendimi yormuştum. Ara ara o ağrılar girdikçe iğneden diyip duruyordum meğer hamileymişim :) Ben bile şuan inanamıyorum henüz bebişi görmediğim için. İnşallah duaların kabul olur. İğneden buyana 9 gün geçtiyse pazartesi kan testinde çıkacaktır çarşambaya bile gerek yok.

yok canım bu defa beklicem gününü hep dayanamayıp erken test yaptırdım hele bu son bebegimde daha adetim geçmeden tahlille ögrendim ama 1 haftada kaybettim bu defa gününü beklicem en azından ne olucaksa o olur moral olarak katlanması zor oluyo.saol iyi dileklerin için ne kadarlık hamilesin sen canım

rabbim bebegini görmeyi ve saglıklı bi şekilde doğrup kucagına almayı nasib etsin canım.seraphone ilaçı hap demi iğne degil yani

bugün iğneden sonraki 11. günüm ve ayakta çok kalınca kasık agrım artıyo.off sonu ne olucak acaba yaa.

Sen bilirsin canım çarşamba günü güzel haberlerinle bekliyoruz seni. Ben 5 aftalık hamileyim bugün 2 keseyi gördük. ya bebek yada kanama olabılır dedı. 2 afta sonra anlaşılacak inş.
İnşallah allah sana hayırlısıyla sağlıklı bi evlat nasip eder.
Seraphone hap canım. Benimde aynen senin gibi ağrılarım vardı hep iğneye yorumladım durdum gittim kan tahlili yaptırdım hamileyim çok şaşırmıştım hiç umudum yoktu. İnşalllah senınkıde oyledır.
Çünkü iğnenin rahatsızlığı enfazla 4-5 gün sürüo diolardı.

$6hafta_ikiz.jpg
Dr. bunu gördü ama kanamada olabılır yada 2. bebekte olabilir dedi. iki afta sonra bidaha gideceğim ozaman anlaşılacak inş. Allah sanada nasip eder inşallah en tez zamanda

ayy bende ikiz çok istiyorum yaa inş canım saol bugün baya akıntım çogaldı akıntım geldikce heh adet oldum diorum bugün.agrım hala var ama ayakta kaldıgımda agrım oluyo yatarken dinlendigimde yok yani.aslında korkuyorum bazen hamileysem yine düşük yaparsam die ama allahım göstermesin yaa biraz ayaklarımdan üşütüyorum heralde gazımda baya fazlalaştı.off rabbim boynumu bükük bırakma yüzümü güldür karnımı ve kucagımı doldur allhım yalvarıyorum sana.

bu arada sen kaçıncı gününde ögrenmiştin hamileligini rabbim tamamına erdirsin inş.saglıkla kucagına alırsın.ayy hep adet olucakmışım gibi geliyo yaa.buay neden böyle oldum bilmiyom heray hevesle beklerdim adet olmamayı bu ayda hep adet bekliyom sanki hey allahım yaa sıyırdım iyice heralde.umudum yok buay çünkü dr 36. saatte ilişki dedi ama eşim ogün sabah 10:00a denk geldigi için işe gitti izinde alamadı bizde mecburen akşam 6 gibi yaptık.erkende olmadı yani tahmini 44.saate falan denk geliyo ilişki.ondanda pek umudum yok benim sperm nekadar zamanda yumurtaya ulaşıyo bilmiyom bazı sitelerde 5 dakka dio bazısında 10 saat dio bune çelişkidir bilmem

Son düzenleme:
Akıntının çoğalması,gaz,gögüslerde hassasiyet,karın ağrıları tıpkı adet olacakmışsın gibi bunların hepsi gelebilik belirtileri. Ama ben hepsini iğneye yorumluyordum. Çünkü okadar ağrım olmazdı.
iğneden sonra 15. günü test yaptırmıştım. İnş hayırlısı ile sonuna kdr gideriz. Sağolasın. Sen dua et allah herkesin gönlüne göre veriyor benim inancım sonsuz.
Olmazsa da sakın üüzülme, sonra stresten tutmuyooooor.
Diğer sorun için inan hiç bi fikrim yok ne desem yalan olur.
Buarada yaşın kaç ki ikizleri bu kadar istyorsun. Ben ihtimal vermiyorum. Çünkü eşimde de bizde de ikiz olan hiç yok. O gün yumurtalara baktığında bitane yumurta istediği boyuta geldiğini söylemişti, ogün iğneyi vuruldum. Hayırlısı allahtan
Çok düşünme bak düşüne düşeneeee hastalanıyo insan herseyın oluruna bırak, allahın izniyle olur dileğin.

canım benim annemin babası ikiz yani benim olma ihtimalide yüksek bendede tek yumurta vardı ama hemen arkasından yetişen yumurtaların oldugunu söyledi.yaşımda 27 canım ama 6 yıldır bu bebegi arıyorum ya bide ben ikizi oldum olası çok severim.seninle belirtilerimin aynı olması umut veriyo banada benimde adetime yakın hiç ağrim olmazdı sadece adet olucagım gün agrım olurdu aniden ve o gün adet olurdum yani sadece bukadar sinyal verirdi adetim ben geliyom die ani ve şiddetli ve 1-2 saate söküldügüm agrıydı o.buysa hafif hafif tatlı tatlı bişi.inş senin gibi müjde alırım bende çarşamba günü.hayırlısı tabi en önemlisi bu.

Son düzenleme:
canım benim annemin babası ikiz yani benim olma ihtimalide yüksek bendede tek yumurta vardı ama hemen arkasından yetişen yumurtaların oldugunu söyledi.yaşımda 27 canım ama 6 yıldır bu bebegi arıyorum ya bide ben ikizi oldum olası çok severim.seninle belirtilerimin aynı olması umut veriyo banada benimde adetime yakın hiç ağrim olmazdı sadece adet olucagım gün agrım olurdu aniden ve o gün adet olurdum yani sadece bukadar sinyal verirdi adetim ben geliyom die ani ve şiddetli ve 1-2 saate söküldügüm agrıydı o.buysa hafif hafif tatlı tatlı bişi.inş senin gibi müjde alırım bende çarşamba günü.hayırlısı tabi en önemlisi bu.

aynen bea. arkasında yetısen yumurtalarım kucuklerdı. ay ne bıleyım olabılırmı bu sekılde ıkızlık bılmem. yasın cok gencmıs bende baya var zannettımde ondan ısıtıosun ıkızı sandım. ama ikizlerin bakımı cok zor. hayırlısı allahtan. az kaldı az sabır carsambaya beklıorum ıns senı mujdelı haberınle.

evet canım az kaldı ama korkularım daha arttı sanki olumsuz olucak die korkuyorum yaa.yarın saat sabah 10 da randevu aldım ama hala emin degilim hafif hafif agrılarım olunca ister istemez korkuyorum kayınvaldemler hacıdalar cuma günü dönücekler hayırlısıyla demin aradı müjdeli haberinide alırız inş dio dahada heycanım korkum arttı valla.herkes dua etti burda sana dedi dualarımız seninle dedi off rabbim yaa ne olur yüzümü güldür.yok yok ben yarın gideyim dra da bu korkum en azından gitsin ne olcaksa olsun biran önce.

Yarın 10da kan tahlili yaptırırsan öğlene alırsın sonucu büyük ihtimal. Ağırlar bende de oluyordu ama du bakalım artık. Allah hacılıklarını kabul etsin. E maşallah te burdan bunu sormuşlar. Benimki herşey belli olduğu halde ne kayınvalideme nede anneme kimseye söylemedim henüz:)
Dualar kalpten olduktan sonra kabul olur inş. allah herseyın en ıyısını bılır.. Çokta umutlu gitme sonra toparlanması zor oluyor...

biliyorum canım çok defa geçtim o yoldan nasip kısmet bugün sabahtan beri ayaktayım ondanmıdır bilmem sol kasıgım ama tam kasık olan yer bacagıma kadar uyuşuk gibi sızlıyo arada.hayırlısı öglene sonuçalırım evet.inş yıkım olmaz benim için taa ordan sormalarının nedeni biraz fazla üzdüler beni yıllardır belliki şimdi telafi ama her adet günümü benden iyi bilir takip eder.günüm gelince adet oldunmu die sorardı hep.yani anlıcağın tüm bursa hacılara dert olduk :D tellal etti bizi :D

üzülme o kadar arkadasım ya cok takıyorsun kafana cok yıpratıyosun kendini allah verir bigün varsa nasibinde yoksada mevla baska yerden gülüdür insallah yüzünü hem daha cok gencsinn he bu arad tüp bebek denedinizmi hiç

Back