kızlar iyi bayramlar.benim bir sorum var sizlere yaşayanlardan ve bilenlerden yorum bekliyorum.ben eylül ayında cycloprogynova+klomenle hamile kaldım fakat kimyasal gebelik oldugu anlaşıldı kendiliginden düştü.1 ay ara verdik ve buayda gonal-f+çatlama iğnesi ile tedavi oldum çatlama iğnemi kasınım 10 unda yaptırdım ve bugün tam 9 gün oldu.ama kasık agrılarım ara ara çogalıyo özellikle sağ tarafımda biraz korkuyorum neden acaba die daha öncelerde de çatlama iğnesi vurunmuştum ama böyle süren agrım olmamıştı sadece ilk bikaç gün olmuşsu ağrım şimdi bu agrı neden olabilir son hamileligimde ise agrım oluyodu ama azdı geçen gece resmen uykumdan etti baya rahatsız ediyo sağıma yattım olmadı soluma yattım olmadı sırtüstü yüzüstü derken uyutmadı kalktım oturdum biraz geçti sonra gine dalmışım uykuya.arasırada bıçak saplanması gibi oluyo ani ama kısa süreli agrım oluyo sizce neden böyle agrılarım oluyo ham,ile olabilirmiim gögüslerimdede agrım var bunun iğneden oldugunu biliyorum ama hamile kaldıgım ay(yani adetim geciktikten sonra)gögüslerim yürürken bile acıyodu gerçi thlil günüme ve adetime 1 hafta falan var ama ben baya mera ediyom ve tedirginim acaba bu agrılarım neden oluyo cvblarınızı bekliyorum arkadaşlar