• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlama iğnesi olup hangi gün öğremdiniz pozitifi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ezgiiietommmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
967
609
103
34
Karşıyaka
Arkdaslar femara kullandım ıkıtane 24.5mm yumurta oldu çatlama iğnesi ayın birinde oldum ama dün bügün adet olucam gibi sancılarım var ve gögüsüm acıo adet belirtilerini yaşırorum yarın 15günü oluo kan versem cıkarmı acaba bilgisi olan varmı ilk 12de yaptım 1.20cıktı yükselirmi 9senendri meleğimi bekliorum

Arkdaslar femara kullandım ıkıtane 24.5mm yumurta oldu çatlama iğnesi ayın birinde oldum ama dün bügün adet olucam gibi sancılarım var ve gögüsüm acıo adet belirtilerini yaşırorum yarın 15günü oluo kan versem cıkarmı acaba bilgisi olan varmı ilk 12de yaptım 1.20cıktı yükselirmi 9senendri meleğimi bekliorum
canım mrb. benimde 18.22mm di iğne vurulduğumda (5haziran) bugün 11 günüm. seninle aynı belirtilere sahibim o yüzden dün yaptım idrar ama negatif çıktı. acaba çok mu erken yaptık. bilgisi olan? allahım en kısa zamanda nasip eder inşallah hepimize....

Amin canım amin bugn kan verdim15günüm inşallal pozitifi görürüm dokuz sene oldu artık olsun çok istiorum femara içtim ikitane oldu yumurta bakalım hem heycanlanıorum hem korkuyorım yine negatif olucak die rabbim bu güzel ayların suyu yüzü hürmetine inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaZ

Amin canım amin bugn kan verdim15günüm inşallal pozitifi görürüm dokuz sene oldu artık olsun çok istiorum femara içtim ikitane oldu yumurta bakalım hem heycanlanıorum hem korkuyorım yine negatif olucak die rabbim bu güzel ayların suyu yüzü hürmetine inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaZ
merhaba canım bende ayın birinde oldum iğneyi 12sinde kan testi yaptırdım 1,45 çıktı sonucu paylaşırsan sevinirim aynı gün yaptırmışız ikisinide inşallah pozitif çıkar bana da umut olursun:)

Ama gögüsüm acıo adet olcagımda öğle olur kasık agrım var belim yani bütün adet belirtilerimi yaşıprum bilmiorumki varmı yokmu inş vardırda eşime söylemedim varsa süpris yapmak istiorum oda şok olu herelde:anneadayı::KK45:

Bende gecen ay catlama ignesi olmustum 11 gu. Evde test yaptim negatif 15 gundede hastalandi. Bu ayda rahi. Filmi cektirdim rabbim insallah tez zamanda yollar meleklerimizi

Bende gecen ay catlama ignesi olmustum 11 gu. Evde test yaptim negatif 15 gundede hastalandi. Bu ayda rahi. Filmi cektirdim rabbim insallah tez zamanda yollar meleklerimizi
İnş nekadar garp kiminin hemen tutuo kimininde tutmuo işte brnc kafaya takınca olmuo diolar ya öğle bisey değil nasip işte bişey vesile olup melekler gelicek bizim leylekler yolu bulamıo sanırım

Amin cnm saglık ocagına verdim akşam üstü cıkar daha önce verdiğimdee de besde öğrendim cnm 1,20 doktor erken dedi ama bugun 15günü çıkar bence
ay inşallah pozitif çıkar çünkü 12. gün öyle çıkınca bende umudumu kesmiştim uumut oldu şimdi bana sende pozitif çıkarsa hemen akşama bende gider bir test daha yaptırırm cok istiyorum bu ay belki bayram şekerimiz olur dedim sonuç öyle olunca çok üzüldüm

ay inşallah pozitif çıkar çünkü 12. gün öyle çıkınca bende umudumu kesmiştim uumut oldu şimdi bana sende pozitif çıkarsa hemen akşama bende gider bir test daha yaptırırm cok istiyorum bu ay belki bayram şekerimiz olur dedim sonuç öyle olunca çok üzüldüm
Yok bende üzüldüm ama doktoru aradım oda erken dedi daha hatta bitane kadın adet 5gün kala 0.100den yükşelmiş sasırdım inş biZlerinde öğledir

Ama gögüsüm acıo adet olcagımda öğle olur kasık agrım var belim yani bütün adet belirtilerimi yaşıprum bilmiorumki varmı yokmu inş vardırda eşime söylemedim varsa süpris yapmak istiorum oda şok olu herelde:anneadayı::KK45:
bende iş çıkısı uğrayıp habersiz yaptırmayı düşünüyorum sende pozitif olursa ögrendiklerinde çok büyük sürpriz olur :anneadayı::KK73:

Evet cnm inşallah o güsel haberi veririm eşime dokuz senne sonra herelde şok olur
çok uzun çabalar göstermişsin inşallah Allahım sesisimizi duyar bana nsasip etmemişse bile inşallah seninki pozitif çıkar şu mübarek günlerin hatrına bizi sevindirir ben daha bir yıllık evliyim bir yıldır istiyorum ama kısmet

İnş nekadar garp kiminin hemen tutuo kimininde tutmuo işte brnc kafaya takınca olmuo diolar ya öğle bisey değil nasip işte bişey vesile olup melekler gelicek bizim leylekler yolu bulamıo sanırım
Evet hemde. Okadar garip ki dun doktora gittim sebebsiz infilite ddedi bir kac ay daha tedavi yapalim sonra asilama dedi hersey normal ama olmadi demekki vakti zamani degil yada dedigin gibi leylekler yolu bulamiyo

Back