Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 ve 16 gün en net sonuç çıkar canm. İğne HCG içerdiği için çift çizgi çıkarMerhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza
Pazartesi günü 3 Ekim de çatlama iğnesi oldum bu günde test yaptım çift çizgi çıktı
Kac gün sonra tekrar test yapmalıyım
Teşekkür ederim15 ve 16 gün en net sonuç çıkar canm. İğne HCG içerdiği için çift çizgi çıkar
İnsaAllah hamile oluruzBende 3 ekimde catlatmaignesi vuruldum henuz cok erken en erken bir hafta sonra test yapmak lazim
Merhaba sonuç alabildiniz miİnsaAllah hamile oluruz
Inşallah pazartesi test yapacagim ben 14. Gün-de.. ayni gun vurulduk iğneleriİnsaAllah hamile oluruz
Aaa öyle mi ben sonuç alamadım sanırımInşallah pazartesi test yapacagim ben 14. Gün-de.. ayni gun vurulduk iğneleri
Aaa öyle mi ben sonuç alamadım sanırım
Bugün lekelenme gördüm ve kasık ağrısı var sizde durum nedir Merve hanım
Pardon Büşra HanımAaa öyle mi ben sonuç alamadım sanırım
Ay ben bugün test yapmaya cesaret edemedim yarin sabah yapicam 15. Gunde insallah hayırlı sonuclar alırız.. sizde tam regl olmadiysaniz hala umut vardir belki.. oldu iseniz de vardir bi hayir benimde 2. DenememAaa öyle mi ben sonuç alamadım sanırım
Büşra Hanım Rabbım hakkımızda hayırlısını nasip etsin diyecez devam edecez test yapınca haber verir misinizAy ben bugün test yapmaya cesaret edemedim yarin sabah yapicam 15. Gunde insallah hayırlı sonuclar alırız.. sizde tam regl olmadiysaniz hala umut vardir belki.. oldu iseniz de vardir bi hayir benimde 2. Denemem
Aynen oyle hayirlisi olsun hakkimizda yarin haberleselim insallah sizin kacinci gununuz düBüşra Hanım Rabbım hakkımızda hayırlısını nasip etsin diyecez devam edecez test yapınca haber verir misiniz
Çok hafif kasık ağrılarım oluyodu ama iğnedrn dedim dün akşam vr bugün gündüz ara ara bayma oldu bende en belirgin belirti iğneden bu yana şişlik kadıklarım hrp şiştiAaa öyle mi ben sonuç alamadım sanırım
Amin amin benim bugün 15. GünAynen oyle hayirlisi olsun hakkimizda yarin haberleselim insallah sizin kacinci gununuz dü
Hala ağrılarınız var mı?Çok hafif kasık ağrılarım oluyodu ama iğnedrn dedim dün akşam vr bugün gündüz ara ara bayma oldu bende en belirgin belirti iğneden bu yana şişlik kadıklarım hrp şişti
Şişlik var oturup kalkarken zorlanıyorum. Ama ağrım yok denilecek kadar az benim hiç belirtim olmadı nerdeyseHala ağrılarınız var mı?
Başlarda benimde kasıklarımda hafif ağrı oldu ilk 3 gün falan