• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlama iğnesi lütfen yardım!!!

Hulya2733

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
61
21
3
36
klomen kullandım dun doktora gittim yumurtam 19 20 ml olmuş. Bugun sabah saat 10'da iğne vuruldum.Yarin aksam 10'da ilişki dedi.Fakat benim kasiklarim suan hafif hafif ağrıyor. Acaba yumurta mi çatlıyor. Gec kalır mıyız yarına?Tecrubesizim bu konuda

klomen kullandım dun doktora gittim yumurtam 19 20 ml olmuş. Bugun sabah saat 10'da iğne vuruldum.Yarin aksam 10'da ilişki dedi.Fakat benim kasiklarim suan hafif hafif ağrıyor. Acaba yumurta mi çatlıyor. Gec kalır mıyız yarına?Tecrubesizim bu konuda
Ağrının olması çok iyi bir belirti ama ağrıyor şimdi çatladı denemez, iğnenin işe yaradığının göstergesi olarak düşünün daha çok.

Çatlatma iğnesinden sonraki 36.saat tavsiye edilir canım doktorlar tarafından. Yumurta çatlarken değil çatladıktan sonrası önemli zaten, çatlama gerçekleştikten sonra 24saat canlı kalıyor yumurta, mümkünse 36.saat ve sonrasında 24 saat tekrar dolmadan (mesela 56 veya 58.saatte) bir daha birliktelik olursa gebelik şansı daha çok artmış oluyor. İnşallah tez zamanda güzel haber alırsınız

Ağrının olması çok iyi bir belirti ama ağrıyor şimdi çatladı denemez, iğnenin işe yaradığının göstergesi olarak düşünün daha çok.

Çatlatma iğnesinden sonraki 36.saat tavsiye edilir canım doktorlar tarafından. Yumurta çatlarken değil çatladıktan sonrası önemli zaten, çatlama gerçekleştikten sonra 24saat canlı kalıyor yumurta, mümkünse 36.saat ve sonrasında 24 saat tekrar dolmadan (mesela 56 veya 58.saatte) bir daha birliktelik olursa gebelik şansı daha çok artmış oluyor. İnşallah

Çatlatma iğnesinden sonraki 36.saat tavsiye edilir canım doktorlar tarafından. Yumurta çatlarken değil çatladıktan sonrası önemli zaten, çatlama gerçekleştikten sonra 24saat canlı kalıyor yumurta, mümkünse 36.saat ve sonrasında 24 saat tekrar dolmadan (mesela 56 veya 58.saatte) bir daha birliktelik olursa gebelik şansı daha çok artmış oluyor. İnşallah tez zamanda güzel haber alırsınız
Inşallah cokk teşekkürederim 🤲

Merhaba arkadaslar cocuk sahibi olmak istiyorum ve catlama ignesi vuruldum 36 saat iliski sonrasinda 2 damla kahverengimsi akinti geldi bu neyin akintisidir ?

Back