Çatlaklar çatlakların çözümü yok malesefff

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

fulyaogrtmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2008
14
0
41
bende aynı sorunu yaşıyorum gıtmedıgım dr ve denemedıgım sey kalmaı arkadaşlar çözümü yok.kilo alıp vermeyecegız bı kılo alıp vermek çatlğa neden oluyorben kısın kılo alıp yazın verıyorum 2-3 kılo çok normal herkes boyle olabiliyo kısın kılo alıyoruz.çatlaklarım çoğaldı önlem almaya calıstım ama dısardan pek etkı olmuyor.alışmaya çalışalım

Bence bu kadar kaderci olmayalim. Unutmayalimki cabalamayana mama yok!!!! Dun oturdum dusundumde 20 yasimdan beri cok kotu derecede catlaklarim var. 20 yildir da tedavisi yok bunlarin diye beynimiz yikaniyor!!!! Kabullenin, care aramayin deniyor. Ben bunu kabullenemiyorum. Degil 40, 80 yasinda da olsam pesini birakmiyacagim biliyorum. 20 yasinda herkes sortla bisiklete binerken uzun etekler giymek zorunda olan bendim! Yasamayana soylemesi kolay!

bencede yasamayana soylemesı kolay herkes rahatca yazın bıkınısını gıyerken yaz geldı dıye sevınırken yıllardır nerden baksanız 9-10 senedır rahatca bıkını gıyebılmıs dıyılım rahatca guneslenmıs degılım hep saklan hep kac gectı hayatım catlak gogus bolgemde bırde dusunun halımı bence bır care olmalı

Dogrusu son gunlerde bu konuda cok seyler okuyorum. Yogun cabalar var. Opzellikle acik renk tenli olanlar icin bazi yontemler oneriliyor ama henuz hem cok etkili hem de herkes icin cok guvenli denebilecek bir yonteme rastlayamadim. Boyle bir yontem bulan 4 koseden donecek o kesin :)))

cildiye doktoruda bana cözumu yok dedi :KK58:

umutsuz olmayın kızlar ... herşeyin bi çaresi vatdır muhakkak ... sabırlı olalım..
ben kahve-limon ve ardından bio-oil şeklinde tedavi yapcam çatlaklara 3 ay boyunca... hiçbirşey yapmadan durmaktan daha iyidir..... yüzümdeki akne lekelrinede dermaroller yapıyorum bakalım inşallah geçecek.. bi fark görürsem konu başlığı açacam ve herkesi bilgilendircem bu konuda ... bana dua edinde iyi haberler veriyim çatlaklar hakkında .....:KK54::KK54::KK54:

ne kadar kötüde olsalar elbet 1 caresi war. kesin kurtulma wardır demiyorum belki onuda 1 gün bulacaklardır ama hiç 1şey yapmadan pes etmeyin. burda yazılanların hepsini doğru ve sabırla yapmadan ve başka şeyler varsada onlarıda yapmadan asla yılmıcam. eğer işe yaradığını görürsem buraya hemen yazacağım kızlar. hangisi ne şekil. benimde ergenlikten kalanda var yeni oluşanda ama benim yeni oluşanlar bile kırmızı olmuyor direkt sedef beyaz çıkıyor anlamıyrum bunu. benim genlerimde de var bu resmen hastalık insanın vucüt hastalığı. nasılki herkesde aynı hastalık olmuyorsa bununda olduğu insanlar çeşitli keşke hiççççççççç olmasalardı ama napiyim bundan sonra hep zayıf kalıp olanları en aza indirmeye çalışacağım tek çare bu şuan için...

Umudumuzu yitirmiyoruz. En kötü ihtimalle, azaltabiliriz ki tahminim, buradaki bayanların çatlaklarının azalmasına bile razı olduğu yönünde. Durmak yok, kremler ve yağlar!

mankenler sanatçılar hepsi çocuk doğuruyor hepsi kilo alıp veriyor ama vücutlarında tek çatlak yok.çaresi olmasa öyle bi vücuda sahip olamazlardı.ne yani onların derisi çatlamıyor mu bitek biz mi böyleyiz yapmayın..böyle başlıklarla insanların moralini bozmayın.siz kabullenmişseniz mücadele etmeyin bırakın bu kadar basit..

mankenler sanatçılar hepsi çocuk doğuruyor hepsi kilo alıp veriyor ama vücutlarında tek çatlak yok.çaresi olmasa öyle bi vücuda sahip olamazlardı.ne yani onların derisi çatlamıyor mu bitek biz mi böyleyiz yapmayın..böyle başlıklarla insanların moralini bozmayın.siz kabullenmişseniz mücadele etmeyin bırakın bu kadar basit..

evet bende böyle düşünüyodum taki yabacı ünlülerin çatlaklarını görene kadar o kadar paraları var ama onlar bile çözüm bulamamış sadece bi ton vücudlarına makyaj yapıyolar ve kapanıyo çatlaklar ve kusurlar bizde kusursuz görüyoruz onları

haa burda bi başlık açmıştım ünlülerinde çatlakları varmış diye bi bak istersen onlar bile çözümünü bulamamış..benim çatlaklarımında tamamen geçmesini beklemiyorum zaten sadece görünümü azalsın silikleşsin yeter en çokta diz kapaklarımın arkalarındakileri takıyorum yoksa diğer yerleri pek umursamıyorum çünkü etek giyemeiyorum ya..birde ünlüler bastan önlemini alıyolar fazla kilo almıyolar ve sürekli kremlerle yağlarla dolaşıyolar ben hamileyken 98 kiloyla douma gittim düşün yani bide ödem oldum albüm oldum ama karnımda hiç çatlak olmadı çünkü çatlak kremi sürdüm keşek tüm vücuduma sürseydim doğurduktan sonra 3,4tanecik oldu okadar ama keşke orada olsaydı bacaklarımda olmasyadı

Son düzenleme:

Sonuç, gerçek ne olursa olsun.
Olumlu düşündüğünüz için tebrik ederim, teşekkür ederim. Kimsenin moralini bozmaya kimsenin hakkı yok. Gidecek bunlar!

Tabiki çatlıyorlar bakma sen onların o resimlerine tv deki hallerine..

Tuğba altıntop mesela(rafet el romanın eski eşi olan hatun)
Bikini giymiş ne çatlakları var yan bel bölgesinde görsen dudan uçularr kadın kalıcı makyaj yaptırıyo makyajsız gezmiyolar..

Çatlak bende de mevcut kafama pek takmıyorum
Vücutla alakalı dedi benim doktorum..
Teyzem doğum yaptı 2 tane, çatlağı yok ki boyu kısa benden çok kilo aldı..
Ben yaptım çatlağım var..
Doktorum karın için dar demişti bana vücutta esnek olmayınca çatlaklar oluyor..

X