Canım merhaba acnelyse'in tek formu var, uzun dönem kullanılırsa daha iyi sonuçlar alınacağına ben de inanıyorum ancak kaşıntısına dayanamadım. Dermarollere gelince henüz ikinci uygulamamı yapmadım inşallah işe yarar ve ben de sonuçları sizinle paylaşırım...Merhaba kizlar:) Ben de bu uygulamaya baslamak istiyorum fakat yurt disinda yasiyorum.. Tr'de bulunan arkadasimdan isteyecegim fakat okuduguma göre farkli dozlari varmis acnelyse'in sanirim.. Sizin kullandiginizda kac mg/ml yaziyor? Hangisini önerirsiniz?
Bu arada ladycoco arkadasim, sadece 2 ay uygulamis olmana ragmen sonucun yinede güzel olmus ozaman bence.. %30'dan %20 ye inmisse hic fena degil yani:) dermaroller nasil gidiyo? ben cok cekiniyorum ondan, özellikle iltihap felan kapmaktan..
Zararı fln olur mu ki acaba :?
Canım merhaba acnelyse'in tek formu var, uzun dönem kullanılırsa daha iyi sonuçlar alınacağına ben de inanıyorum ancak kaşıntısına dayanamadım. Dermarollere gelince henüz ikinci uygulamamı yapmadım inşallah işe yarar ve ben de sonuçları sizinle paylaşırım...
Ben bir haftada bir acnelyse bitiriyordum canım. Madecassolü çok düzenli kullanmadım cildim tahriş olunca toparlayana kadar kullanıp bırakıyordum.Cevabin icin tesekkür ederim canim! Okadar fena kasindiriyor demekkidermarollerle basarilar dilerim inshallah istedigin sonucu alirsin:)
Bir sorum daha olacak kizlar, bunlardan birer tüp ne kadar dayaniyor? Bir ay gidiyor mu? Ladycoco sen 2 ay denemissin kac tane tükettin bu süre icerisinde?
Ben bir haftada bir acnelyse bitiriyordum canım. Madecassolü çok düzenli kullanmadım cildim tahriş olunca toparlayana kadar kullanıp bırakıyordum.
Ben de günde bir kere kullandım sadece akşamları sürüyordumilacın yazısında ac. için günde bir defa kullanılması gerektiği yazıyore genelde 2 defa kullanmıs kullananlar
Ben de günde bir kere kullandım sadece akşamları sürüyordum
Çok felaket kaşınıyor canım yaa şimdi hatırlayınca bile içim bir tuhaf oldu. Ben kalçamı kaşımaktan yara etmiştim bi de öyle bişey ki kaşıdıkça daha çok kaşınıyor...kaşıntısı çok mu oluyor ya çekiniyorum o yuzden kalçama sürmeye kaşımak zorunda kalmak istemiyorum
Çok felaket kaşınıyor canım yaa şimdi hatırlayınca bile içim bir tuhaf oldu. Ben kalçamı kaşımaktan yara etmiştim bi de öyle bişey ki kaşıdıkça daha çok kaşınıyor...
Cilt soyulmaya başlayınca başlıyor. İlk zamanlar dayanılıyor da gittikçe daha da artıyoray çok korkunç bu kaşıntı kaçıncı günde başlıyo
Cilt soyulmaya başlayınca başlıyor. İlk zamanlar dayanılıyor da gittikçe daha da artıyor
Yaklaşık 10 günde soyulmaya başlıyorsun canım sen kullanmaya başladın mı?hadi ya kaç güne soyulur ki acabakorkmaya başladım
Yaklaşık 10 günde soyulmaya başlıyorsun canım sen kullanmaya başladın mı?
Kızlar bende kullandım ama kaşıntılar yüzünde bende çatlaklar arttıo yüzden kullanmayı bıraktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?