Öncelikle başın sağolsun canım üzüldüm. "Ve hergün nemlendirici kullanmayı.oh iyi çabuk soyulsun diye kullanmadım nemlendiricimi yeni çatlaklarım olustu" demişsin kilo verip almandan kaynaklı sanırım benm uzun yıllardır kilo alıp vermeme ragmen çatlaklarım olusmadı birde ne kadar süreden beri kullanıyorsun şuanda uygulama yaptıgın bölgelerde tamamen geçtimi çatlakların benim sedef renginde inş yaptıgıma değer
Şuanlık sonuçtan çok çok memnunum
Başlayalı yaklaşık 3 hafta oldu ve ben geçeceğini ümit ediyorum.
Şuan sürdüğüm kısımların kızarıklık ve kaşınma zamanları geçiyor.O zamanlar da beni pek fazla rahatsız etmiyorlardı çünkü ben kafama koymuştum bu çatlakları bitirecektim.Çatlaklarım bir ara -cingene00 adlı üyenin dediği- gibiydi tabiki .Kızarıklık vardı , kaşınıyordu , çatlaklar daha belirgin bir hal alıp kıpkırmızı olmuştu.Ama o durum geçici. O durumun nedeni o bölgenin kabuk tutmaya başlamasıydı.Şuan kabuklar çok azalmış durumda ve gerçekten başladığım günden bu güne belirgin bir azalma var.Çatlaklarım 3. haftada ciddi bir ölçüde silikleşti.Ben daha kullanmayı düşünüyorum.İlaçlar gerçekten biraz acı verici ama ben iyi ki o acılara katlanmışım diyorum.Ha bu arada arkadaşlar soyulmaya başladığı zamanlar kese kullanmış.Ben hep kese yapan biri olarak o zamanlar krem sürdüğüm bölgelere asla kese kullanmadım.Eğer kese kullanırsanız o kısmı tahriş edersiniz.Acısını arttırırsınız.Krem sürülen kısma biraz daha nazik davranın
Ben düzenli kullanmaya çalıştım ,sabır ettim ve sonucumu da sizlerle paylaşıcam ama şuanlık gerçekten memnunum. :)
sen napıyosun tam olarak ? :)
Yaptığım tek şey sabah akşam düzenli kremleri sürmek.Ben ekstradan nemlendirici filan sürmedim :) Bu arada dün fark ettim gerçekten neredeyse görünmeyecek bi hal aldılar.Eğer işe yaramasını umut ediyorsanız her gün düzenli kullanıcaksınız bu kadar basit."1 hafta geçti birşey olmadı bende bıraktım" diyerek olmaz.Benim çatlaklarım neredeyse görünmüyorlar şimdi ben çok çok memnunum arkadaşlar umarım elde ettiğim kalıcı bir sonuçtur.
senin adına çok sevindim cnm bende kullandım bu kremleri bi ara ama acnelyse felaket kötü yaptı bitince bida almadım bıraktım sen nasıl dayandın vallahi tebrik ederim ne kadar süredir kullanıyosun kremleri
Sağol canım benimde kremlerim bitti biran önce almam lazım bırakmak olmaz :) Benim canımı pek acıtmadı acnelyse fakat şu kaşıntı olayı gerçekten zorluyor :) Ben belirli bir tarih tutup başlamadım tamda hatırlamıyorum ama yaklaşık 1 ay olmuştur herhalde şu sıralar geçmiş olmanın verdiği rahatlıkla biraz aksattım ama düzenli kullanmak şart.
sen kırmızı çatlaklar için mi kullandın ?
evet canım fakat bacağımda küçük bir yerde beyaza dönmüş çatlaklarım vardı onlarıda neredeyse yok etti.Şuan kullanmıyorum kremleri çatlaklarım yok oldu bende ara verdim deri fazla tahriş olmasın diye.Hemde sonucun kalıcı olup olmadığına bir bakıcam.Gelişmeleri mutlaka başlığa yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?