Çatlaklar Çatlaklarıma Kısmen Çözüm Buldum Ama Hangisi İşe Yaradı Bilmiyorum

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

arha_77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
14
0
aynısefa kremi almak için üç dört ay önce aktara gittim ne için istiyosun falan dedi çatlaklarım için dedim kendi yaptığımız bi yağ var onu dene istersen dedi aldım.öyle duruyodu dolapta 3-4 haftadan beri haftada 2 defa kahve limonu yapıyorum bu yağı sürüyorum iyice masaj yaparak birde lorealın sıkılaştırıcı kremini kullanıyorum.karın çatlaklarım çok derindi aynaya bakamıyodum.şimdi çok daha iyi ama tam olarak hangisi işe yaradı bilmiyorum...aktardan aldığım yağın içinde 10 çeşit falan yağ var karışım yani üzerine yazıyo.gerçekten gözle görülür bir fark var göbeğimin altı kırmızı kırmızı çatlaklarla doluydu şimdi daha iyi denemek isterseniz yağın içindekileri yazarım eve gidince.aktardan alıp karıştırıp uygulayabilirsiniz

bilgin & paylaşımın için teşekkür ederim bende araştıracağım dilerim ankaradaki aktarların bilgisi vardır sağol..

bana söylermisin hangi yaglar ben almanyada kaldigim icin tek tek bulmam gerekir,benim karnimda yok ama bacaklarimda var onun icin görünce hemen bir sorayim dedim,simdiden saol.

X