sevemiyorumOnları sevmeye çalış canım
Bunun tedavisi yok gibi. Kremler filan oluşmadan fayda sağlıyo lierac vs. Ama olduktan sonra lazer tedavisi diyolar. O da kesin sonuç değil.sevemiyorumçünkü herkesin çatlağı gibi değil 5 çocuk doğurmuşum gibi.
evet 52 kilodan 80'lere çıktım şimdi kilo veriyorum,spor da yapıyorum ama çatlaklarım hiç geçmeyecek gibi.benim cildim çok kuru ve hassastır,sanki 200 kilo olmuşum gibi oldu çatlaklar.kilolu olan akrabalarımızda falan bendeki kadar çatlak yok,zaten amacım geçirmek değil azalsın biraz çok kötülerBunun tedavisi yok gibi. Kremler filan oluşmadan fayda sağlıyo lierac vs. Ama olduktan sonra lazer tedavisi diyolar. O da kesin sonuç değil.
Çok mu kilo alıp verdin?
teşekkür ederim oluşmuş beyaz çatlakları da geçiriyor mu?Lr baya etkili gibi. Arastir istersen
eminim sizde doğumdan sonra olmuştur ve değmiştir o zaman bu kadar üzülmezdimBenim de aynen senin gibi canım. Kalça bazen karın diz arkası hep catlak. Yapacak bişey yok. Bende istemezdim ama oldu. Sağlık olsun, rabbim başka dert vermesin
Sizin kilo alıp vermekten mi oldueminim sizde doğumdan sonra olmuştur ve değmiştir o zaman bu kadar üzülmezdim
Arastirin bence. Kullanici yorumlarina bakinteşekkür ederim oluşmuş beyaz çatlakları da geçiriyor mu?
aynen ne yazık kiSizin kilo alıp vermekten mi oldu
teşekkür ederim araştırıyorum siz kullandınız mı?Arastirin bence. Kullanici yorumlarina bakin
teşekkür ederim deneyeyim bunları da ya azıcık sıkılaşıp rengi koyulaşsa yine tamam,bio oil'i falan sanırım oluşmadan sürmek gerekiyordu ama cahillik işte bilmiyordumniveanın Q10 kremini gordum azaltıyormus sanırım onu deniycem bende onun dısında bioil falanda kullandım cok fayda etmedi ama en guzeli dusta surekli kese yapmak ve alore veralı kremler kullanmak
evet biliyorum onu da deneyeceğim ama güneşte görünmeyen yerlerimize yapsak yine de olmuyormuymuş?Tca peeling ile iyiden iyiye azaltiyolarmis catlaklari forumdada konulari vardi arastir istersen. Benimde cok kotu catlaklarim var ama tca kisin uygulaniyormus o yuzden havalari sogumasini gunesin etkisini kaybetmesini bekliyorum
Bilmiyorum ama o konuda soyle bi yorum okumustum. Yazin cok sicak oldugu ve cok fazla terledigimoz icin havalar serinleyince yapmak daha iyiymisevet biliyorum onu da deneyeceğim ama güneşte görünmeyen yerlerimize yapsak yine de olmuyormuymuş?
ayy çok teşekkür ederim ya hiç bilmiyordum yapacaktım haftaya.eylül-ekim gibi başlarım artık teşekkürler tekrardanBilmiyorum ama o konuda soyle bi yorum okumustum. Yazin cok sicak oldugu ve cok fazla terledigimoz icin havalar serinleyince yapmak daha iyiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?