• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatlaklara fındık yağı

yagmur26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2007
89
2
86
Denizli
arkadaşlar fındık yağının çatlakları geçirdiğini duydum kullanan varmı acaba bilgisi olan eğer işe yarıyorsa çatlak kremlerine o kadar para bayılmayalım değil mi

arkadaşlar, ben 28. haftamdayım, şimdiye dek hiç çatlağım olmadı, tabii son iki ayda ne olur bilemem, ama benim kullandığım karışım şöyle:
kakao yağı+fındık yağı+badem yağı+gliserin yağı kullanıyorum. satın aldıktan sonra hepsinin bir şişeye döküp karıştırıyorum, sonra her sabah bu karışımı karnıma, göğsüme, belime ve arkama masaj yaparak uyguluyorum. akşamları ise niveanın e vitaminli badem yağlı vücüt losyonunu sürüyorum.
şimdiye kadar allaha şükür çok memnunum, isterseniz siz uygulayın, umarım size de işe yarar, ben herhangi bir kötü süprizle karşılaşmam son iki ayda.

benimde çatlağım olmadı doğumdan sonra göğsüm çatladı sadece eğer emzirmiyosan çatlakları geçirmek için lierac ampul kullanabilirsin ..ben gebelikte jelini kullandım.çok iyi tolore oluyor tavsiyemdir

Back
X