• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar çatlaklara çare bulundu sizin hala varmı yoksa?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

alpcim123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2010
61
1
86
- Yurtdışı
:teytey:merhaba kızlar,sonunda çatlaklarımdan kurtuldum...hemen anlatayım .ıspartanın şarkikaraağaç ilçesinde yanık tedavisi yapan ayşe hanıma 3 ay önce gitmiştik.iş kazası sonucu yanan işçimizi tedavi etmesi için.hazırladığı karışımı 1 ay kullanan işçiyi görünce gözlerime inanamadım yanık izlerinden eser yoktu ayşe hanıma çatlaklarımı gösterip aynı karışımı bende kullanırsam fayda saglarmı diye sordum oda bana bir yağ hazırladı ve 2 aydır kullanıyorum sonuçları gözlerinizle görün diğer resimler kuzenim oda kullanıyor kuzenimdee kilo vermeden dolayı çatlaklar vardı bende sezaryan sebebiyle vardı sadece çatlak degil sezaryanlı karnım gerildi hatta daha ayrıntılı fotgraflar vermek isterdim ama malum gögüslerimdede toparlanma var yumusak dokusu kayboldu coook mutluyum kızlar darısı başınıza kullanımı önce bir fırçayla kan dolaşımını hızlandırıyoruz daha sonra yagı sürüp masajla yediriyoruz 1 gün yag kalıyor ertesi gün yıkıyoruz vee ilk seferde farkı anlayabilirsinizbayanssulusmile

Son düzenleyen: Moderatör:
yok artık :1shok:
mucize bu.. Ne varmış peki yağ karışımının içeriğinde.
Mesela soyulma, kaşınma yanma oluyor mu. Hücre yenilenmesini hızlandırıcı etkisi olmalı. ama ne ? :uhm:

nasıl güvences kuzum,
öyle çok ki böyle haberlerden
insan hem inanmak istiyor hem de tedirgin oluyor..

20 tl hiçbişey değil nasıl ulaşabiliriz Ispartadaki Ayşe hanıma peki ?
neyi denemedik ki ??

çatlaklara dışardan müdahele edilerek geçirmek imkansız yağ vs le sizin çatlaklar yeni miydi peki ? eski çatlağınız var mıydı =?

benim 4 yıldır var çatlaklarım 50 kilodan 85 kiloya çıktım hamilelikte şimdi 60 kiloyum heryerim çatlak doluydu kuzeniminde çatlakları kilo dan kendisi daha evli degil birde çok derin bir çatlağı vardı kolunda yüzerken yırtılmış oda geçti eski çatlaklara etkisi kesin yani:içelim:

istanbula gönderim yapıyor mu peki ıspartaya gidip alma şansımız yok yani kafamçokkarıştı

alpcim heryerim çatlak doluydu demişsiniz heryerinize uyguladınız mı peki bunu şimdi hiç çatlağınız yok mu ??

Back
X