- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke ıspartaya gelip birebir alma şansınız olsa siz birkaç gün araştırın bende isteyen arkadaşları ayşe hanıma söyliyim şarkikaraağaç uzak ıspartaya çünkü haftasonu gidicem saçlarım dökülüyor onada birşeyler yapabilirmi diye o zaman konuşurumopuyorumnanaktan
yok ben sipariş falan almıyorum ben sadece aracı olurum haftasonu görüşeyim bilgilendiricem günde 1 kez sürüyorum bayanssulusmile
ısparta civarı tanıdıklarınız varsa onlara sorun yerel haberlerde vardır diye tahmin ediyorum yüzü kaynar sudan yanan bebeği tamamen iyileştirdiği haberini görmüştüm ondan sonra işcimizi götürdük zaten
arkadaşlar çok heyecan yaptım.benim de çatlaklarla başım dertte.her yeni yöntemi umutla denedim.ama malesef başarılı olamadım.sizce yine ümitlenmelimiyim.yoksa bu defteri kapatıp çatlaklarımla barışık mı yaşamalıyım.yüce rabbim her şeye bi çare vermiş.bunun da bi çaresi var elbet ama henüz bulunamadı.
canım telefonla göndermez sanırım gelin görüşelim der bize öyle söylemişti ben bir görüşeyim de anlatıyım durumu bakalım ne diyecek ticaretten çok insanlara faydalı olma taraftarı bir kadın zaten öyle olsa karışımı çoktan satardı yerimseniben
inananırmısın gelenler o kadar çokki kadın kendini kasmıyor aza kanaat eden birisi o yüzden yani canım anlatayım sizin kalkıpta gelemeyeceginizi
kızlar aradım bugün akşamüstü hemen gidip görüşecegim sizleri merakta bırakmak içime sinmedi canlarım akşama yazarım opuyorumnanaktan
kızlar aradım bugün akşamüstü hemen gidip görüşecegim sizleri merakta bırakmak içime sinmedi canlarım akşama yazarım opuyorumnanaktan