• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar çatlaklara çare bulundu sizin hala varmı yoksa?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
ısparta merkez de teyzemin kızı var aradım ona sordum böyle böyle bişey varmış duydun mu hiç methini diye duymamış ki 4 yıldır orda yaşıyolar. enişteye sorcak orda kıdemli asker çevresi geniş blki bilen biri vardır diye. bakalım ne çıkacak

be ıspartalıyım arkadaşlar ailem hala orda ve kendimi bildim bileli ordaydım bende hiç duymadım ama zaten yanıkla uğraşıyosa ilgimi çekmemiştir.anneme soriyim hemen eğer bi bilgi alırsam sizlere de söylerim

ayy bende çok merak ettim walla .. ıspartaya gittikten sonra bilgilendirirseniz çok sevinirim, bende alırım belki boshayallersmile

senin adına çok sevindim.
ısparta nere istanbul nereee.
sen bi görüş bakalım şu ayşe bacıylan.
telefonu neyin varsa ne bilim kargoyla neyin yollasın bizede.
bide bunu deneyelim. bi çocuk doğurduk pörsüdük bu yaşta anasını satim bilmiyorumkismile

ben daha doğrumadan çatır çutur çatladım doğurunca düşünmek bile istemiyorum kendimi mafoldumben ahdım var ama kızım olursa ergenliğe girerken hep yağlarla falan ovucam vücudunu esnek olsun anasının yaşadıklarını yaşamasın kaydirigubbakcemile3

ben daha doğrumadan çatır çutur çatladım doğurunca düşünmek bile istemiyorum kendimi mafoldumben ahdım var ama kızım olursa ergenliğe girerken hep yağlarla falan ovucam vücudunu esnek olsun anasının yaşadıklarını yaşamasın kaydirigubbakcemile3

karnımda çok şükür hiç çatlağım olmadı.
ama kalçalarda var gençkızlığımdan kalan.
valla ya insanın kendine güvenini azalıyoo büle bunlarla.

kızlar bende aynı dertten muzdaripTıMMM taki krem sera yı duyana kadar am krem seraya ulaşmadım daha doğrusu arayamadım evde bebeğimin pişik kremlerinden birinin içinde çinko oksit vardı yani krem sera ile aynı içi aynıysa işe yarar diye düşündüm 3 gündür kullanıyorum ve sonuçlar harika ıspartaya kadar gitmrnize gerek yok bir deneyin bence işinize yaramaz ise pişik kremi olrak kullanabilirsiniz bu arada popolin pişik kreminin içindede çinko oksit var inşallah memnun kalırsınız

Alpcim dediklerin dogruysa bu mucize gibi bişey ya..Benimde var çatlağım çok fazla olmasada hoş bi görüntü deil..Görüşen arkadaşlar bizide bilgilendirin lütfen..

alpcim kremi kargoyla gönderip gönderemeyeceği konusunda bilgi verebilir misin

mucize gibi bir şey bu :) benim heryerimde var çatlak.Ne kadar kullanmak gerekirki acaba? bir de nasıl temin edebiliriz bunu ?

alpcim ben yeni olduğum için özelden msj atamıyor yada alamıyorum. nasıl irtibata geçeceğiz

alpcim bende burdurdayım ıspartaya sık gelir giderim ama hiç duymamşıtım daha önce halamlar orada oturuyor, onlarda duymamışlar. ben bu kadına nasıl ulaşabilirim? karağaça gitsem nerde bulurum onu?yada ısparta merkezden temin edebilirmiyimki?

Back