• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Catlaklar!!!

amannnnnnnnnn kizlar bosverin çatir çatir çatlayin ne olacak anne olmak gibisi varmi. benim ergenlik cagimda olusan catlaklarim vardi saten dizlerimde falan ama artik umursamiyorum...onlar olusuyorsa demekki vardir bir hayiri deyip geçelimmmmm çatlamaya devam :))

selam kızlar eğer çatlıcanız varsa ne yaparsanız yapın çatlıyorsunuz benim kullanmadığım krem yağ kalmamıştı ergenlikte kalçalarımda ve gögsümde çatlaklar oluşmuştu o yüzden hamilelikte çok dikkat ettim ama felaket şekilde çatladım maalesef birde alınan kilo çok önemli 25 kilo çatlatıyor ister istemez. bende rejene yi birde yeni gördüm renuee onları merak ettim kullananınız var mı acaba

arkadaşlar ben hamileyken lieracla yıkandım resmen 2.ayda kullanmaya başladım düzenli olarak sabah öğle akşam.. doğum yapacağım geceye kadar abartısız 25 kutu lierac bitirdim son aylarda 1 kutu 4 günde gidiyordu ama sonuç aynı lierac pytholastile fazla güvenmeyin olay cildinizde bitiyor...
52tl fiyatı boşuna para harcamayın benim gibi..

arkadaşım aynen benimde öle oldu bende 10 kutu lierac bitirdim 2 kutuda rejene,ama yinede çatladım doğumum çok yakın doğumdan sonra lazere giricem tamamen geçmese bile gözle görülmicek kadar küçültseler yeter bencede kreme falan boş ümitler beslemeyin çatladıysanız ve imkanınız varsa benden tavsiye lazere girin geçirirse dr geçirir onlar bile tamamen geçiremeyiz diyolar boşuna kremlere paranızı kaptırmayın benim gibi olan benim 600 tl me oldu.

Back