Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
barbi sen 2 doğum yaptmışın pörsümüştür her yerin rejene kullansanda fayda etmez boş ver ya sen paranı çöpe atma :)
kızlar ben de 2 doğum yaptım ve çatlaklarım var. Şimdi rejene kullanmak istiyorum deneyen varmı? lütfen beni de bilgilendirin
aaa ne kadar kaba bir uslubunuz var sasirdim:1shok:
aaa ne kadar kaba bir uslubunuz var sasirdim:1shok:
arkadaşım çatlaklar için fındık yagıyla masajda iyi geliyor diye duydum.bende 2 doğum yaptım denedim kısmen görüntüleri azaldı ondan mı başka bişeydenmi yoksa toparlandımmı bilemiyorum.birde ipek lifle banyoda masaj yapılıncada azalırmış sözde..ben çok fazla liflenirim belkide bununda faydası olmuştr,benimkiler çok derin ve belirgin değildi zaten ve çok azdı belkide ondandır..birde hamileyken lierac kullanmıştım
kızlar ben de 2 doğum yaptım ve çatlaklarım var. Şimdi rejene kullanmak istiyorum deneyen varmı? lütfen beni de bilgilendirin
arkadaşım bende doğum yaptım ama hiç çatlaklar oluşmadı bu senden kaynaklanmasın bilmediğinide kullanma kendine edersin ne yapacaksın boşver o çatlaklarınla barışık ol barbi