• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Catlaklar!!!

Kızlar ben kakao ve badem yağını karıştırıp kullandım.Çatlağım olmadı çok şükür..Ama bacaklarımı nemlendirmediğim için hafif bacaklarda çatlak oldu:((

benimde ilk gebeliğim şuan yok gibi ama kaşıntı yırtılma gibi şeyler hissediyorum ve 3 aylık olduktan sonra badem yağı sürüyom şuan 22 haftalık inşllh ilerleyen zamanlardada olmaz.........

catlaklar biraz vucut yapisiyla ilgili sanırım.dogum doktorum cildini sadece nemli tut yeter cildin musaitse naparsan yap catlar demişti artık hak veriyorum.
mesela arkadasim iki kere dogum yaptı hicbirsey kullanmadı surunmedi bir tane bile catlagı yok.sülün gibi vucudu hic bozulmadi.ben ilk ayımdan bu yana badem yagı,vazelin,bebekyagı,losyonlar kullandım.
sonradanda gebelige baglı egzama oldum.tıbbı banyo yagı kullanıyorum aylardır.sizin anlayacagınız dunyanın yagını kullandım bana mısın demedi cildim genede catlaklar olustu.

ben 27 haftalık hamileyim.16. haftadan itibaren vichy kullanıyordum.anak çok güvendiğim bir eczacı hamilelikte kullanılmaması gerektiğini söyledi.babe yi önerdi.şimdi onu kullanıyorum.Bu ürün kimi estetik ameliyatlardan onra vücudun toparlanması için kullanılan ayrıca hamilelik döneminde kullanılan bi ürünmüş.bakalım ihşallah işe yarar.

o ürünü ben 3 kere evlenmeden önce kullanmıştım,aniden kilo aldığım için çatlamış morarmıştım :) 3 kere kullandım saydam renk aldı tüm çatlaklar...gerçi şuan hamileyim ama o kadar para vermemek için vazelin almayı düşünüyorum bende :)

Ben 32.haftamdayım ve hiç çatlağım yok.Tabiki genetik olduğuna inanıyorum ama tek kullandığım şey vazelin ve bebe yağı.Annenizin göbeğine bakın onda varsa sizdede olacaktır.Annemin 4 doğumu var hiç çatlağı yok mesela

ben 9 ay sürmediğim yağ krem bırakmadım ama yine de göbeğimin çevresinde çatlaklar oluştu.Demekki çatlamaya meyilli olan çatlıyor.Tek tesellim belki daha fazla çatlardım bu kadarıyla kurtuldum

arkadaşlar o karnıma krem sürdüm çatlamadı bacaklarıma sürmediğim çatladı lafı kremden kaynaklanmıyormuş.bazılarının iç karnı geniştir çatlamaz krem sürmesede ama göğüsleri bacakları çatlar.bol bol proteinden zengin beslenin dokuları korur

kızlar ben de 2 doğum yaptım ve çatlaklarım var. Şimdi rejene kullanmak istiyorum deneyen varmı? lütfen beni de bilgilendirin

barbi sen 2 doğum yaptmışın pörsümüştür her yerin rejene kullansanda fayda etmez boş ver ya sen paranı çöpe atma :)

kızlar ben de 2 doğum yaptım ve çatlaklarım var. Şimdi rejene kullanmak istiyorum deneyen varmı? lütfen beni de bilgilendirin

arkadaşım çatlaklar için fındık yagıyla masajda iyi geliyor diye duydum.bende 2 doğum yaptım denedim kısmen görüntüleri azaldı ondan mı başka bişeydenmi yoksa toparlandımmı bilemiyorum.birde ipek lifle banyoda masaj yapılıncada azalırmış sözde..ben çok fazla liflenirim belkide bununda faydası olmuştr,benimkiler çok derin ve belirgin değildi zaten ve çok azdı belkide ondandır..birde hamileyken lierac kullanmıştım

aaa ne kadar kaba bir uslubunuz var sasirdim:1shok:

teşekkür ederim canım can çıkmayınca huy çıkmaz huyum kurusun :)
canım barbi benim kankim :smiley-cool: yüzden böyle bi laf söledim.
hem barbi79 bişey yazmamış alınmamış sen alınmışsın sanırım.:smiley-cool:

arkadaşım çatlaklar için fındık yagıyla masajda iyi geliyor diye duydum.bende 2 doğum yaptım denedim kısmen görüntüleri azaldı ondan mı başka bişeydenmi yoksa toparlandımmı bilemiyorum.birde ipek lifle banyoda masaj yapılıncada azalırmış sözde..ben çok fazla liflenirim belkide bununda faydası olmuştr,benimkiler çok derin ve belirgin değildi zaten ve çok azdı belkide ondandır..birde hamileyken lierac kullanmıştım

arkadaşım önerilerin için teşekkürler. ama rejene çok merak ediyorum senin bilgin varmı??
:çok üzgünüm:

arkadaşım bende doğum yaptım ama hiç çatlaklar oluşmadı bu senden kaynaklanmasın bilmediğinide kullanma kendine edersin ne yapacaksın boşver o çatlaklarınla barışık ol barbi

arkadaşım bende doğum yaptım ama hiç çatlaklar oluşmadı bu senden kaynaklanmasın bilmediğinide kullanma kendine edersin ne yapacaksın boşver o çatlaklarınla barışık ol barbi

merhaba arkadaşım sorun yapmıyorum ama her zaman estetikten yanayımdır. çözümü olan bir sorunu da boşvermek istemem.:içelim:

Back