Catlaklar!!!

selin25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
935
2
96
İsveç
Kizlar catlaklarla ilgili topigi aradim aradim bulamadim.
Bende hala öncede dedigim gibi baldirlarimda var ama baska yerlerimde henuz yok ama cok ta korkuyorum hani.Bakalim lierac diye bir krem var benim önceden olan catlaklari göturdu bile , insallah yeni olusanlarida göturur.O yuzden turkiyeden bir kac kutu daha getirttiricem.Bakalim ise yariyicakmi...
Peki sizlerde durum nasil?

Harbiden o krem geçiriyosa kızlar hiççç kendinizi kasmayın valla :)))))))))))

kıslar tecrübeli kişilerin de dediği şu.. ne kullanırsan kullan engel olamazmışsın. catlayacağı varsa çatlarmış. ama badem yağı ile masaj yaparsan biraz olsun gerginliğini alırmış ki o bile yani engel deilmiş..
ben şahsen hic bi kreme güvenmiyorum . bugün badem yağı alıcam. bacaklarım cok çatladı goncam gelsin masaj yapacak bacaklarıma yağla...

haklısın vallahi herkes ne kullanırsan kullan çatlayacaksa çatlayacak dedi bende nadiren bebe yağı kullandım ve çatladımda göbişimden
badem yağıda kıllanma yaptı 2 arkadaşım kullandı haberiniz olsun

oy anam kızlar acayip oluyorum ben yaa.göbegim kocamannn catladı.dahada acılıyor catlakların arası.büyüyor yani.bacaklarım desen diz kapaklarımın arkası kırmızı kırmızı oldu.onlarda gidiyorr malesef.
ama bide diyorum ki kızım olmasaydı ya ben hiç anne olamasaydım nolurdu.heryerim dört dörtlük olmuş napardım.iyiki hamileyim v iyiki kızım oluyor.çatlarsam çatlıyim

benim hamilelik öncesinden birkaç çatlağım vardı. yani çatlamaya müsait bir yapım var. fakat göbeğime sabah akşam lierac kullanıyorum ve henüz çatlama olmadı. olmayacak gibi geliyor. bence lierac etkili bir jel. badem yağı tüylerin köklerini besliyor bence de. ama ben lierac ı bol kullanıyorum galiba. sadece göbeğime sürmeme rağmen 3. kutuya başladım.

Ayyyy, vallahi ben nezaman catlaklar hakkinda biseyler yazsam ve hele hele dersemki suram catlamadi , en yakin zamanda orasi catliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.:a015:Bugun elbise deniyodum magazanin birinde ve vucuduma oda baya isikli diye bir bakim dedim.OFFFFFFFFFFFFFF :çok üzgünüm:bir de ne görim göbegimde sanirim yavas yavas catliyacak, alt tarafinda catlaga benziyen biraz koyu renkte izler vardi , ay insallah bundan fazla olmaz.:Saruboceq:Ben yinede biraz olsun Lierac´a guveniyorum, cunki dedigim gibi önceden olan catlaklari görunmez hale getirdi simdiye kadar, insallah hamilelik catlaklarimdada ise yarar:Saruboceq:.Bakalim zaman bize neyi göstericek...

Son düzenleme:
bende aynadan bakıyorum bakıyorum bişey yok gibi ama göbektende tam görünmüyorki. ama kalçalarımda selülit oldu. inşallh bundan sonrada çatlamam.

kızlaaar bende çok minik minik 2-3 tane var göbeğimde, çok şanslıyım sanırım, krem falan da sürmedim, üşeniyorum,krem var ama sürmek zoruma gidiyor, bakalım sonradan çatlamazsam iyidir

kızlaaar bende çok minik minik 2-3 tane var göbeğimde, çok şanslıyım sanırım, krem falan da sürmedim, üşeniyorum,krem var ama sürmek zoruma gidiyor, bakalım sonradan çatlamazsam iyidir

bendede aynen canım bende bişi sürmedim ama annemde gr yok kaç çocuk doğurmuş bir çatlak yok birde ırsi diyorlar hiçte değil ablamdada olmamış. bendeki de keşke bu kadarla kalsa ama biraz daha olacak o kesin 9 ay bitene kadar daha çok geriliriz..

ahh be canım.benimde çok oldu çatlaklarım.2 tane doğum yaptım sezeryanla oldular.cildi hassa olanların çabuk oluyo.bende kremler denedim ,ilaçlar denedim ama hiç fayda etmedi.bunun bir çözümü yok.çünki içten deri yırtılıyo.keşke bi çözümü olsaydı.

Bende kullandım mrkette satılan bir ürün almıştım adını şimdi hatırlamıyorum üzerinde hamile kadın resmini vardı.Ben göbeğime sürdüm inanın göbeğimde tek çatlak yok ama bacaklarıma hiç sürmediğim için o gölgede çatlaklarım var şimdi kızıyorum kendime dahi fazla kullansaydım kremi diye.Fiyatıda çok pahalı değildi 25.00YTL idi ancak bazı ciltler varki çatlıyor ne yaparsan yap.

kremin adını hatırlayınca yazarmısınız lütfen...

arkadaşlar morel bozmak istemem ama doğum yapmış ve hamileliğinde lıerac kullanan biri olarak tecrübelerimi yazıyorum... ben çatladım.. ırsi sanırım belki çok fasla kullanmamamışta olabilirim bilmiyorum ne olduysa o son ay oldu zaten....mirmirmirmir

şimdi rejene kullanmayı düşünüyorum geçmesi için ama işe yararmı bilmiyorum.. Çok üzgünüm çoook

arkadaşlar ben hamileyken lieracla yıkandım resmen 2.ayda kullanmaya başladım düzenli olarak sabah öğle akşam.. doğum yapacağım geceye kadar abartısız 25 kutu lierac bitirdim son aylarda 1 kutu 4 günde gidiyordu ama sonuç aynı lierac pytholastile fazla güvenmeyin olay cildinizde bitiyor...
52tl fiyatı boşuna para harcamayın benim gibi..

çatlamaya müsait bir deriniz varsa hiç bişe fayda etmiyor.ben kremlere dünyanın parasını verdim yinede çatlağım var. son ayımda çatladı karnım. ama annelik herşeye değer..çatlak bi karına bile!!!!

kızlar bende doktorumun tavsiyesi üzerine excipial lipo kullanıyorum karne karşılıyo ve şuana kadar tek bir çatlağım yok bacağıma sürmemiştim iki üç tane çatlağım oldu artık bacaklarımada sürüyorum

selincim herhangi bi ürün kullanmadın mı çatlak oluşmaması için
ben phytolastıl gel kullandım kesinlikle tavsiye ediyorum canım çok etkili 2. gebeliğimde çok çatlağım oldu o da ilacı düzenli kullanmadım ilk gebeliğimde bu ürünü düzenli kullandım ve hiç çatlağım olmamıştı
çatlak oluştuktan sonra tedavisi yoktur canım son aya girmişsin artık en çok çatlak bu ayda oluyor bi an önce önlemini al hiç değilse düzenli olarak vazelin kullan o da çok etkili
bu arada sağlıcakla bebeğine kavuşursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…