- 16 Şubat 2016
- 169
- 63
- 48
- 37
Benim ki doa kimya dan değil di bir daha alırsam ordan alayım diyordum bunu görmem iyi oldu canım ben başka site den aldım bunlar ucuz benim aldigim pahalı belkide fark sadece fiyat farkı değil canım
merhaba canım ne oldu bir gelişme var mı ,, bildiğim kadarıyla bir 7 10 gün beklemek gerekiyor ,soyulmak için . o kadar oldu mu ?Belki yazmışsındır ama hatırlamıyorum seninkinide gönderir misin? Bir dahaki sefere onu deneyeyim.
merhaba canım ne oldu bir gelişme var mı ,, bildiğim kadarıyla bir 7 10 gün beklemek gerekiyor ,soyulmak için . o kadar oldu mu ?
soyulma hala olmadı mıDurum aynı. Sadece kaşıntılarım azaldı ama görüntü değişmedi
bence devam et ,, umutunu kesme .. ben iş yaracağına çook inanıyorum , beklerken devamlı masaj yap E,C,A vitaminleri sür 3 aya kadar bekle bence , kolay gelsin canım ,, inşallah güzel sonçları göreceksinhafif pullanma oldu ama etki göremedim. cesaret edebilirsem bir dahaki sefere 3 değil 5 dakika bekleteceğim ama kaşıntıya katlanmak zor bilemiyorum belki de başka yollar denerim
Belki yazmışsındır ama hatırlamıyorum seninkinide gönderir misin? Bir dahaki sefere onu deneyeyim.
Benimki bu canımBelki yazmışsındır ama hatırlamıyorum seninkinide gönderir misin? Bir dahaki sefere onu deneyeyim.
Benimki bu canım
bana daaa lütfenbaktım internete aynısını bulamadımzahmet olmazsa link atabilir misin aldığın siteyi?
Nasıl alabilirim link ki buraya bilmiyorum yazabilir misin canımbaktım internete aynısını bulamadımzahmet olmazsa link atabilir misin aldığın siteyi?
Canım sen vitamin leri devam et geçer o ilk kunde geçmez se bike ikinci seans da gider teker teker yap bir daha önce bir bacağını sonra ikinci ci bacağını okArkadaşlar bende bir heyecanla hemen başladım ama iki diz kapağımda var benim ikisini de aynı anda sürüp yıkayayım derken birini 4 dakika beklettim yanmaya başladı hemen yıkadım ama şuan koyu bir renk oluştu yanık gibi dün geceden beri madecassol e vitamini kakao yağı avakado yağı b5 vitamini c vitamini elime ne geçerse sürüyorum beş dakikada bir birşey sürüyorum korkudan iz kalır mı bu şekilde kalmasından çok korkuyorum çatlaklar yeterince dertken birde bu çıkmasın başıma doktora mı gitsem yoksa bekleyeyim mi ders çalışamaz oldum dün geceden beri aklım burda
Canım link nasıl atılıyor ki acababana daaa lütfen
Nasıl alabilirim link ki buraya bilmiyorum yazabilir misin canım
link'yi kopyalayıp gönderebilirsin canımCanım link nasıl atılıyor ki acaba
Tmm kızlar deniyecemlink'yi kopyalayıp gönderebilirsin canım
Tmm canım deniyecemsiteye girdikten sonra yukarıdaki arama motorunda hhtp ile başlayan yazıyı kopyalayıp gönderebilirsin
Tmm canımsiteye girdikten sonra yukarıdaki arama motorunda hhtp ile başlayan yazıyı kopyalayıp gönderebilirsin
http://www.peelingi.com inşallah oldu linksiteye girdikten sonra yukarıdaki arama motorunda hhtp ile başlayan yazıyı kopyalayıp gönderebilirsin
http://www.peelingi.com oldu galiba canımlink'yi kopyalayıp gönderebilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?