Çatlaklar Çatlaklar Önemli TCA Kimyasal Peeling..

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Kızlar ben şiddetle çatlaklar için tca yı öneriyor um %25 lik le ikinci seansimi dün yaptım ilk seans ta bile ben şok oldum çok mutluyum bakın ☺Eki Görüntüle 1892711
Mrb aysem görünce sok oldum inanılmaz benimde hamilelikte göğüslerimde çok çatlak oluştu bunun için yapmak istiyorum ama hiç bilgim yok tca nın uygulanmasının Ayrıntılı bir şekilde anlatırsan tam olarak ne kadar sürdürüp ne kadar beklettin ardından suylamı duruladın sonra hangi kremi sürdün Ayrıntılı bilgi verirsen çok memnun olucam☺️

Mrb aysem görünce sok oldum inanılmaz benimde hamilelikte göğüslerimde çok çatlak oluştu bunun için yapmak istiyorum ama hiç bilgim yok tca nın uygulanmasının Ayrıntılı bir şekilde anlatırsan tam olarak ne kadar sürdürüp ne kadar beklettin ardından suylamı duruladın sonra hangi kremi sürdün Ayrıntılı bilgi verirsen çok memnun olucam☺️
Teşekkürler canım göğüslerin için uygulayacak san eğer en fazla % 25 tca kullanmalısın ve iki dk yı sakın geçirme ben su ile sonlandirip krem hazırladım madescol ve evin yada evigen ampul le karıştırıp krem haline getirdim bir tatlı kaşığı da kakao yağı koydum sabah akşam surdum

Teşekkürler canım göğüslerin için uygulayacak san eğer en fazla % 25 tca kullanmalısın ve iki dk yı sakın geçirme ben su ile sonlandirip krem hazırladım madescol ve evin yada evigen ampul le karıştırıp krem haline getirdim bir tatlı kaşığı da kakao yağı koydum sabah akşam surdum
Çok sağol en kisa zamanda alıp denicem burdan yazarım sonuçları.
Birde bepanten krem sürenleri okudum olabilirmi..

Olmuş teşekkürler :KK66:
Çok sağol en kisa zamanda alıp denicem burdan yazarım sonuçları.
Birde bepanten krem sürenleri okudum olabilirmi..

Okadar denedim ki üşeniyordum artık bunu görünce zaman kaybı yapmadan en azından kurtulalım
Hepimiz en iyisi üst deriyi atmak diye biliyoruzdur tabi
Şu forumda olumsuz yorumları vardır kahverengi izler geçmiyormuş gibi ama A Aysem43 resmini gördüğünüz gibi http://www.peelingi.com/ TCA kalitelidir bence kızlar denemeye var mısınız ?

Son düzenleme:
Benimde bir hafta oldu tca süreli ve kahverengi olan derim soyulmaya başladı alttan çıkan deride ki çatlak izleri tamamen yok olmamış ama eskiye oranla baya silikleşmiş tamamen soyulduğunda fotoğraf yükleyip sizinle paylaşıcam

Benimde bir hafta oldu tca süreli ve kahverengi olan derim soyulmaya başladı alttan çıkan deride ki çatlak izleri tamamen yok olmamış ama eskiye oranla baya silikleşmiş tamamen soyulduğunda fotoğraf yükleyip sizinle paylaşıcam

Hangi siteden aldınız?

Siz başka bir marka önermişsiniz ama ben doa kimyadan almıştım artık o yüzden onu kullandım

Siz başka bir marka önermişsiniz ama ben doa kimyadan almıştım artık o yüzden onu kullandım
Canım ben marka olarak onermedim aslında onu almıştım arkadaşın biri de ben de bi değişiklik yok deyince bi fotosunu atın dedim o da doa dan almış benim ki farklı deyince at dediler fotosunu o yüzden attım inşallah sizinkide işe yarar sonuç ları yazar saniz sevinirim

Canım ben marka olarak onermedim aslında onu almıştım arkadaşın biri de ben de bi değişiklik yok deyince bi fotosunu atın dedim o da doa dan almış benim ki farklı deyince at dediler fotosunu o yüzden attım inşallah sizinkide işe yarar sonuç ları yazar saniz sevinirim

Bende merakla sonucunu bekliyorum. Eğer işe yararsa demek markada değil bende sorun olduğunu anlayacağım :)

Kesinlikle işe yarıyor zaten başından beri bana çok mantıklı geliyordu çünkü çatlaklar derinin alt katmanında ve ne sürersek sürelim oraya kadar işlemiyor tca hem daha derine iniyor hem de her gün uyguladığımız vitaminleri cilt emiyor baya fark etti hatta şuan gözlerime inanamıyorum ilk seansta %80 ı geçti diyebilirim benim çatlaklarım 8-9 senelik çatlaklar beyaz renk ve çizgi çizgi her yerim bir uzmana görünmüştüm oda en zor diz kapağındakilerin geçmesi kalça çok daha çabuk geçer demişti ben tca yı diz kapağımda denedim ve şuan çok mutluyum bir an önce diğer çatlaklarımda da denemek istiyorum ve 1 ay sonra 2.seansımı yapıcam dizime biraz zaman geçsin cildim toparlasın mutlaka fotoğraf koyacağım herkes görsün çünkü ben yıllardır bu forumu takip ediyorum gerçekten kadın dayanışması budur birbirimizden haberimiz olmasa hiç birimiz deneyemezdik belkide... dikkatli bir şekilde kullanılırsa çatlakları geçiren bir formül :KK73:

Anladım canım iyi olmuş tabiki de bende hatta aldım arkadaşta etki etmeyince üzüldüm sonradan çünkü senin fotoğraflarını görünce aynı gün sipariş ettim :KK48:ama kullanayım bitsin öyle seninkinden alırım dedim yine de bende işe yaradı çok teşekkür ederim paylaştığın fotolar için hiç geçmeyecek gözüyle baktığım çatlaklarım birinci uygulamamda büyük oranda silindiler benden mutlusu yok :21:

Anladım canım iyi olmuş tabiki de bende hatta aldım arkadaşta etki etmeyince üzüldüm sonradan çünkü senin fotoğraflarını görünce aynı gün sipariş ettim :KK48:ama kullanayım bitsin öyle seninkinden alırım dedim yine de bende işe yaradı çok teşekkür ederim paylaştığın fotolar için hiç geçmeyecek gözüyle baktığım çatlaklarım birinci uygulamamda büyük oranda silindiler benden mutlusu yok :21:
ohh işe yaradığına sevindim %25 kullandın değil mi ? münkünse resimlerini paylaşır mısın ?

Son düzenleme:
IMG_4913.JPG IMG_4912.JPG IMG_4917.JPG %30 kullandım ben şuan kahverengi olan deri soyuldu alttan şimdi kendini yenilemeye çalışıyor o yüzden tam düzelmedi ama yine de süreci göstermek açısından fotoğraf paylaşıcam sizinle inşallah tamamen geçtiğinde de paylaşmak nasip olur

Eklentiler

• IMG_4912.JPG
    IMG_4912.JPG
    42,2 KB · Görüntüleme: 722
  • IMG_4939.JPG
    IMG_4939.JPG
    51,6 KB · Görüntüleme: 844
  • image.jpg
    image.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 930
Eki Görüntüle 1905551 Eki Görüntüle 1905552 Eki Görüntüle 1905554 %30 kullandım ben şuan kahverengi olan deri soyuldu alttan şimdi kendini yenilemeye çalışıyor o yüzden tam düzelmedi ama yine de süreci göstermek açısından fotoğraf paylaşıcam sizinle inşallah tamamen geçtiğinde de paylaşmak nasip olur
Çok dikkat et suan canım cil
Eki Görüntüle 1905551 Eki Görüntüle 1905552 Eki Görüntüle 1905554 %30 kullandım ben şuan kahverengi olan deri soyuldu alttan şimdi kendini yenilemeye çalışıyor o yüzden tam düzelmedi ama yine de süreci göstermek açısından fotoğraf paylaşıcam sizinle inşallah tamamen geçtiğinde de paylaşmak nasip olur
Çok dikkat et suan canım güzel bir soyulma olacak ama lütfen kremlerini düzgün kullan iz kalmasın kendin asla soyma sonucu bekliyorum

paylaştığın için teşekkür ederim herzaman nemsiz bırakmadın zaten zamanla geçiyor iyice kendisi soyulsun inşallah tamamen geçer

X