Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önerin için teşekkürler yarın doktora gidicem. eminim bi fırça atar bana
Yara demişsin ya, yara gibi değil iyileşti. alttan beyaz çatlakların belli oluyo ama tamamen geçince anlicam. inşallah iz kalmaz kalırsa mafolurum Sen hangi bölgelerine uygulamıştın tamamen düzeldi mi yanıklar?
walla cok dikkatli uygulaman gerek benim ilk uygulamam yanlis oldugu icin simdi skar doku var.. ikinci uygulama 5 gun once falan yaptim biraz kahve rengilik var soyulma yok istersen bekle bi sonuc aliyim sonra yaziyim detayli..
bol bol da masaj yap kan dolasimini arttir malum o catlak alanlara kan gitmedigi icin renkleri oyletamam canım beklıyeyım o halde bende sımdılık hergun duzenlı kese yapıyorum hatta baya kanatmısım catlakları ...
dustan cıkıncada babe çalak kremını suruyordum bıttı ve baya pahalı alamıycam bırdaha bende 3 yag karısımı yapıp tum vucudum dahıl surucem kese sonrasında ...
cıldım cok kuru catlamayada sarkmayada musaıt bır yapısı var =(
bugday yagı , fındık yagı , kayısı yagı alıp karıstırıcam hergun surucem ıns ıyı gelır en azından yenılerı cıkmasın =(
bol bol da masaj yap kan dolasimini arttir malum o catlak alanlara kan gitmedigi icin renkleri oyle
tamam canım beklıyeyım o halde bende sımdılık hergun duzenlı kese yapıyorum hatta baya kanatmısım catlakları ...
dustan cıkıncada babe çalak kremını suruyordum bıttı ve baya pahalı alamıycam bırdaha bende 3 yag karısımı yapıp tum vucudum dahıl surucem kese sonrasında ...
cıldım cok kuru catlamayada sarkmayada musaıt bır yapısı var =(
bugday yagı , fındık yagı , kayısı yagı alıp karıstırıcam hergun surucem ıns ıyı gelır en azından yenılerı cıkmasın =(
hangi markası aldın pekievet kizlar bugun 12 gun oldu kahverengilikler vardi onlarda gitti catlaklar yuzeyellesti.. yara yapmadan sadece peeling olarak yaparsaniz sonuc iyi bidahakini cilt kendini iyice toparladiktan sonra yani ekim ortasi gibi yapicam.. ust uste kisa araliklarla yapmak kotu sonuclar olusturur ha onuda bizzat aha peeling de yasadim..yara oldu ve 1 aydir daha iyilesmedi ..
ben saglik sektorundenim.. cok ciddi bi sorununuz olmadikca yuzunuze uygulamayin.. hadi uyguladiniz sadece cukurlara uygulayin .. sakin komple bi bolgeye uygulamayin.. erken cilt yipranmasi olusur.. 45 yasinda gelicek kirisikliklar 35 te gelir yoksa cunku cildin bariyer tabaini eritiyosunuz..cok ciddi cukurlar yoksa ben o cukurlari e vitamin ve bal tarcin maskesiyle gecirdim kimyasal peeling yuzde en sonda uygulanacak bise.. mumkun oldugu kadar yuzunuzu dogal yontemler uygulayin.. sabunla temizleyin 2-3 litre su icin cildinize uygun parfumsuz spf hyaluronic olan bi nemlendirici kullanin.. yuzunun durumunu yazarsan belki yardimci olabilirim