- 16 Şubat 2016
- 169
- 63
- 48
- 37
Ben kullandim %30 luk flan dgumdan dolayi catlaklrm wardi byagi drin 1 hafta oldu we haln soyulmalrm dwam edio hc iz flan da yk 2. Seansi beklyrum iste
Canım ben de başladım dün ikinci seansı yaptım ben ilk seans da bile çok fazla gelişme aldım %25 tca ile ☺kaç dakika beklettiniz? bende başlamayı düşünüyorum. Ne durumdasınız? Memnun musunuz?
Kızlar ben şiddetle çatlaklar için tca yı öneriyor um %25 lik le ikinci seansimi dün yaptım ilk seans ta bile ben şok oldum çok mutluyum bakın ☺Eki Görüntüle 1892711
woooooooooooooooooow resmen çook oldum .. çook sevindimKızlar ben şiddetle çatlaklar için tca yı öneriyor um %25 lik le ikinci seansimi dün yaptım ilk seans ta bile ben şok oldum çok mutluyum bakın ☺Eki Görüntüle 1892711
Kendim evde yaptım canımwoooooooooooooooooow resmen çook oldum .. çook sevindim. TCA kendini mı yaptın yoksa doktoru yaptırdın ?
Mesaj olarak atacak tim ama olmadı ☺Kendim evde yaptım canım
çoook teşekkürler canımMesaj olarak atacak tim ama olmadı ☺
nerden aldın TCA peeling canım ..doakimya dan mı :)Kendim evde yaptım canım
İnanmıyorummmmmm sanki kendi çatlaklarım geçmiş kadar çok sevindimKızlar ben şiddetle çatlaklar için tca yı öneriyor um %25 lik le ikinci seansimi dün yaptım ilk seans ta bile ben şok oldum çok mutluyum bakın ☺Eki Görüntüle 1892711
NETTEN canımnerden aldın TCA peeling canım ..doakimya dan mı :)
Sağolasın canım gerçekten giren şok oluyor 14 yıllık catlak birde inşallah sende kurtulursunİnanmıyorummmmmm sanki kendi çatlaklarım geçmiş kadar çok sevindimhayırlı olsun canım darısı bizim başımıza
Dermarol bende kullandım canım onun la imkansız gibi kurtulmak yıllar süre bilir ☺ tabiki güneş yangından kurtulan kadar bekle ☺çoook teşekkürler canım,, ne kadar mutlu olduğumu tahmin edemezsin ... şimdi dermarolleri uygulamayı başladım ama sonuç görmek için en az 3 ay beklemem gerekiyor aralık ta TCA peeling deneceğim [şimdi yapamiyorum geçen ay denize gittim ,biraz beklemem gerekiyor bence çoook güneşledim ]
bu ikinci seans ki hali kızlar ☺Sağolasın canım gerçekten giren şok oluyor 14 yıllık catlak birde inşallah sende kurtulursun
Dermarol bende kullandım canım onun la imkansız gibi kurtulmak yıllar süre bilir ☺ tabiki güneş yangından kurtulan kadar bekle ☺çoook teşekkürler canım,, ne kadar mutlu olduğumu tahmin edemezsin ... şimdi dermarolleri uygulamayı başladım ama sonuç görmek için en az 3 ay beklemem gerekiyor aralık ta TCA peeling deneceğim [şimdi yapamiyorum geçen ay denize gittim ,biraz beklemem gerekiyor bence çoook güneşledim ]
Bu ikinci seans hali canım bir kere daha yapsam ok galiba ☺ çok mutluyum dikkatli yapın kızlar dün soyuldu dahaçoook teşekkürler canım,, ne kadar mutlu olduğumu tahmin edemezsin ... şimdi dermarolleri uygulamayı başladım ama sonuç görmek için en az 3 ay beklemem gerekiyor aralık ta TCA peeling deneceğim [şimdi yapamiyorum geçen ay denize gittim ,biraz beklemem gerekiyor bence çoook güneşledim ]
Bak canım ikinci seans sorulması bitti çok mutluyum ☺inanamıyorum yaa ben sadece kaşınıyorum başka hiçbir belirti yoknerede yanlış yapıyorum acaba?
Allah alla tca da mı sorun var resmini bir at sana canım tca nininanamıyorum yaa ben sadece kaşınıyorum başka hiçbir belirti yoknerede yanlış yapıyorum acaba?
Allah alla tca da mı sorun var resmini bir at sana canım tca nin
Benim ki doa kimya dan değil di bir daha alırsam ordan alayım diyordum bunu görmem iyi oldu canım ben başka site den aldım bunlar ucuz benim aldigim pahalı belkide fark sadece fiyat farkı değil canımŞuanda işteyima ama siteden indirdiğim fotoyu yüklüyorum.
Aynın bir 2 ay bekleceğim :) ve beklerken derma roller kullanmayı devem edeceğim .. hıç bir şey yapmadan daha iyi diyorumDermarol bende kullandım canım onun la imkansız gibi kurtulmak yıllar süre bilir ☺ tabiki güneş yangından kurtulan kadar bekle ☺
bu ikinci seans ki hali kızlar ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?