mehaba minikkuşum ben 24 12 2007de 1 ay erken doğum gerçekleştirdim ve şuanda 4 aylık bir kızım var çok şükür sağlığımız yerinde, ben doğumdan sonra çatlaklarımla karşıkarşıya kalınca şok oldum çünkü badem yağı-kakao yağı karışımını kullandım fakat 5 ayda başladım neyse geçte olsa kullandım,ve benim iç karnım genişti , hiç kimse inanmıyordu 8 aylık hamile olduğuma herkez sen 5*6 aylık ancasın diyordu ki, öyle olduğu halde karnım alttan kasığa doğru ilerlemek kaydıyla çatlamış ve ben alt bölgeleri farketmemiştim,doğumdan sonra şok oldum kırmızı kırmızı birsürü çatlak belim ve kalçalarımda çatlamış birde doğum esnasın bacaklarımda çatlamış , inan cildin kuru bir ciltse hiç faydası olmuyormuş yağların v.s şeylerin,fakat şimdi çatlaklarım elimle değdiğimde hissediliyor,ve rengi biraz daha pembemsi oldu zamanla geçecek heralde vıchynın bir kremi varmış çatlaklarıyok eden ama minicik bir tüp 250 ytl imiş o yüzden hiç düşünmedim , fakat geçen tvde bir dr. söyledi doğum sonrası çatlaklar için fındık yağı kullanın yok ediyor diye
sevgilerimle arkadaşım umarım hayırlısıyla bebişine kavuşursun:1hug:a.s.