Çatlaklar Kulübü

est.canmcım rabbimizden başka kimden yardım isteyebilirz ki,herhalimizi bilen o.inşaallah kolaylık verecektir

tabiki canım rabbim yar ve yardımcımız olsun inş.

bend eöyle hatırlıyorum ama demekki yakınmış.günler bitip geliyor heyecan basıyooooorrr :KK9:

bende başlamadı henüz heyecan dur bakalım ne zaman başlarr:44::44::44:

tabiki canım rabbim yar ve yardımcımız olsun inş.

bende başlamadı henüz heyecan dur bakalım ne zaman başlarr:44::44::44:

beni bazen sevinç bazen heyecan bazen korku bazen garip kaygılar karışık duygular basıyor inan...

slm kzılarr doktora gittik geldik çok minik sancım çıktı nst de ve ilk defa bağlanmış oldum böylelikle 1 hafta sonraya tekrar randevu verdi artık bekle gelebilir dedi ağrım falan olmadığından alttan açıklık var mı yok mu bakmadı benim oğlan daha gelmez gibi ağrım yok ya ama dualarınızda unutmayın benii

kızlar önce dini paylaşımlardan rahatsız falan olanlar olur diye paylaşmıcaktım burda mesaj atcaktım ama :KK66: sonra vazgeçtim herkes yazmış
buyrun tecrübeyle sabit,görümcelerime arkadaşlarıma hep yaptık Allahın izniyle hepsininki kolay oldu.kendileri dediler hissettik etkisini diye

HAMİLELİK VE DOĞUM BOYUNCA YAPILACAKLAR:
-meryem,murselat,yusuf,insan,hac suresi/1-5 ayetleri sürekli okunacak
-her namazdan sonra ABDULHALİK GÜCDEVANİ hz. ruhuna 1 fatiha 11 ihlas okunacak
-sürekli ya hak ya bari ya musavvir çekilecek ve bakara/128 okunacak
-bol hadisi şerif okunacak
-son zamanlarda abese 20.ayet okuncak sürekli
-son hafta bir suya kalem suresinin 1. ve sonuncu ayeti,inşigag suresi,kaf suresi,feth suresi okunacak,sürekli o sudan içilecek.
-7 AYRI PİRİNÇ tanesinin her birine 7 yasin 7 taha suresi okunacak,hastaneye doğuma giderken yutulacak.
-bir suya 7 inşigag suresi okunacak gitmeden içilecek.
-gidince sürekli ENTEL HASBİ ENTEL KAFİ YA VEDUD duası okunacak
-doğum anında YAKINLAR ise
---meryem,tarık,yusuf,saffat/100,ali imran/38 sure ve ayetleri okunacak.----
VEEE ALLAHIN İZNİ İLE KURAN I KERİM HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ YİNE ŞİFA OLACAKKK...inanarak teslimiyet içinde okumayı vede doğumu en kolay şekilde yapabilmeyi sıhhatli olarak yavrularımızı dünyaya getirebilmeyi rabbim cümlemize nasib etsin...amin

canımm ALLAH RAZI OLSUN PAYLAŞIMIN İÇİN RAHATSIZ OLAN YAPMAZ ZATEN ESAS BİLİPTE PAYLAŞMAMAK KÖTÜ BENCE ÖZELDEN MESAJ ATTIM AMA SENİN MESAJ HAFIZAN DOLUYMUŞ GÖNDEREMİYORUM BİARA BOŞALT Kİ ÖZEL ALAMIYOSUN UYARI VERİP DURDU
BU SÜRE VE DUALARDAN BAZILARINI OKUMUŞTU AMA ŞİMDİ SİL BAŞTAN YİNE TEK TEK OKUMA FIRSATI BULDUKÇA OKURUM İNŞ.

herkese HAYIRLI CUMALAR RABBİM YAPILAN TÜM DUALARI MÜBAREK CUMA NIN YÜZÜ HÜEMETİNE KABUL ETSİN İNŞ.

herkeze hayırlı cumalar hanımlarr nasılsınzz?

nerde bu millet ayy heyoooo kıslarrr gelin yahuuu:79:

herkese merhaba bayanlar nasılsınız?
ben hiç iyi değilim adet ağrısı çekiyorum ama henüz olamadım pembe akıntımdan öteye giden bişi yok.
kafam karıştı ya acaba dondurma işleminden sonra mı böyle oldu adet göremicekmiyim??
:18::18::18:

:KK53:oyyyyy oyyyyyyy bizimm şişko çatlaklar burdamı toplandııııı yuppiiiiii aranıza katılmama az kaldı yeni leptopumdan yazıyorum. şuan ıspartadan antalyaya geliyoruz otobüsteyiz.
hayırlııııı uğurlu olsun bacılar yeni sohbetimiz. nirden buldunuz bize yakışan ismi looooooooo.. özledim valla sizleri hafta içi netide bağlatırız ohh.
herkes iyimi bebişleri iyimi.
ben iyiyim bebişde iyi maşallh. şikayetim yok şişmekden başka.
hepicinizi sefiyom öptüm bebişlerinizi :KK51::KK51::KK64::KK64::KK74:

:KK53:oyyyyy oyyyyyyy bizimm şişko çatlaklar burdamı toplandııııı yuppiiiiii aranıza katılmama az kaldı yeni leptopumdan yazıyorum. şuan ıspartadan antalyaya geliyoruz otobüsteyiz.
hayırlııııı uğurlu olsun bacılar yeni sohbetimiz. nirden buldunuz bize yakışan ismi looooooooo.. özledim valla sizleri hafta içi netide bağlatırız ohh.
herkes iyimi bebişleri iyimi.
ben iyiyim bebişde iyi maşallh. şikayetim yok şişmekden başka.
hepicinizi sefiyom öptüm bebişlerinizi :KK51::KK51::KK64::KK64::KK74:

hayırlı olsun canımm ALLAH güzel günlerde kullanmanı nasip etsin

ayy kızlarr barii ara ara girin durmlarınızı yazınn yaa bakıyorumm kimse uğramamış gibiş ahminim uğruyosunuz ama bişler yazında çıkın bariii

toxiicc canım nasılsın ben kocişi bekliyorumm yemekler falan hazırr bi bakım dedimm ne var ne yok maşallah muhabbet çok iyi burda buara :KK53::KK53:

ayy kızlarr barii ara ara girin durmlarınızı yazınn yaa bakıyorumm kimse uğramamış gibiş ahminim uğruyosunuz ama bişler yazında çıkın bariii

canım arada giriyorum ama kimse yok diye artık bende kızdım iyice yazmıyorum bişey:) senin için yazıyım biz iyiyiz hamdolsun en son bir hafta önce kontrolüm vardı oğlum ilk kez kilo almamaş çıktı ama moralimizi bozmdık kendimizi besiye çektik :) Allah nasip ederse bir hafta sonra yine var kontrol inşallah iyi haber alırım çatı mauayenemde yapılacak bu sefer hakkımızda hayırılsı senin doğum çok yakın artık sen nasılsın?

X