Çatlaklar Kulübü

untmamana sevindim canım her zorluğun arkasındnan RABBİM bi kolaylık verir .sen merak etme bebeğini düşün annesi her şey o doğunca yoluna girer inş. bende iyiyim 3.5 aylık hamileyim hamd olsun gün saymaya başladık bile 5.5 aymız kaldı teyzesi inş. hepimiz sağ salim alırız kucağımza canım aleol

inşaallah...anaaaa maşaallah kız sana.annesinin göbüşüne gelmiş dee bide 3,5 aylık olmuş haa.cinsiyet tahminleri başlamıştır.amin aminnnn inşaalah.bizimki baya bi az kaldı.rüyalarıma girer oldu kerata kolay kolay doğumlar yapıyorum rüyalarımda.inşaallah kolay olur

inşaallah...anaaaa maşaallah kız sana.annesinin göbüşüne gelmiş dee bide 3,5 aylık olmuş haa.cinsiyet tahminleri başlamıştır.amin aminnnn inşaalah.bizimki baya bi az kaldı.rüyalarıma girer oldu kerata kolay kolay doğumlar yapıyorum rüyalarımda.inşaallah kolay olur

evet canım 5 ay nazlandıda öyle geldi .ama hamd olsun geldi teyzesi. 16haftalıkken öğrenicem inş. cinsiyeti hayrılı sağlıklı evlat olsunda önemli değil. kaç haftan var normal mi olcak i nş. doğum için bol kuran oku canım inş. kolaylıkla atlatır kucağına alrısın

evet canım 5 ay nazlandıda öyle geldi .ama hamd olsun geldi teyzesi. 16haftalıkken öğrenicem inş. cinsiyeti hayrılı sağlıklı evlat olsunda önemli değil. kaç haftan var normal mi olcak i nş. doğum için bol kuran oku canım inş. kolaylıkla atlatır kucağına alrısın

canım olsun artık o 5 ayda.bizimki de 5.ayında geldi.görünürde 7 hafta var ama bakalım bekliyecekmi o kadar.normal görünüyor herşey şimdilik.okuyorum canım okumammı hiç.inşaalah kolay olur hepimizinki.amin amin.

yavrum annesine geldiğinden beri annesi stresli,sinir küpü oldu bebeğim yazık.hele son aylar gıcık oluyorum herşeye iyice.hele babasına.bi atlatsaydık hayırlısıyla.

KIZLAR YAAA BU ADAMI BÖYLE BOĞUVERESİM GELİYOR,üfffffff çıldırtıyor beni yaaaaa....doğum yaklaşıyor adamın bişey almaya ne hevesi var ne niyeti.daha zaman varmış,nerden emin oluyosa artık.herhalde doğuma 1 hafta kala ben hala alışverişi düşünecem bu gidişle...
ne dersiniz ortadan kaldırayım da kurtulayımmı şundan :97: :95: :95: :95:

slmm kızlarr annemle babm geldiler çok şkr sağ sağlim darısı bebişimin başına işten güçten pek giremiyorumm ama iyiym ben yarın doktora gidiyoz inşallah herşey yolundadır dualarınızı eksik etmeyin

yi kötü olduysa boşver.ben hiç öyle bişey beklemiyom iki taraftanda,hiç alcak gibi durmuyolar çünkü.moralimi bide ona bozamam.canım işte bugünlerde park beşik bakıyoruz hep.kıyafet de ufak tefek şeyler bide hastane çıkışı başka hiçbişey yok işte.mesela banyo ihtiyaçları falan,alacam ama ne alacağmı pek bilemiyom ki.sen sana zahmet aldığın herşeyi yazarsan sevinirim.tecrübesizliğin gözü kör olsun.ha bide şu çanta setleri var ya içinde kanguru falan oluyor.gerçi kanguru istmiyom ben ama onlardan hangilerini aldın.çok çok iyi tatlım maşaallah.

aleyküm selam cnım.unuturmuyum hiç aşkolsun.iyi olmaya çalışıyorum işte.zorlu günlerin ardından kendimi toparlamaya çalışıyorum.sen nasılsın

Canım karışık yazıyım beşli set almadım ben annem port bebe çantasını alıcak sadece çantayıda pek kulanmamda aslında

4 tane beşli hastane çıkışı
3 tulum
1 iç dış zıbın
5 çıtçıtlı body
1 penye yelek
çorap
yakalık
ağız mendili
2 mont(önceden vardı)
alt açma seti
havlu
yan yatma yastığı
küvet ve filesi
kova maşrafa
ana kucağı (araba koltuğu olarak kullanılanlardan)
2 plastik 1cam biberon
emzik ve kabı
banyo termometresi
burun aspiratörü
niveanın çantalı bakım setini aldım
kulak çöpü
derece

ANNEMDE

Beşik takımı park beşik
10 lu hastane çıkışı
5 li hastane çıkışı
tulum
çorap
ayakkabı
1 kadife battaniye
2 penye battaniye
1 nevresim takımı
yorgan yastık
port bebe ikili set

hatırladıklarım bunlar aklıma geldikçe eklerim canım bu listeye. tabi birde örgüleri var annemin ve benim yaptıklarım:)telefonumun kablosu olsa eklerim resimleri rahatça görürsün

KIZLAR YAAA BU ADAMI BÖYLE BOĞUVERESİM GELİYOR,üfffffff çıldırtıyor beni yaaaaa....doğum yaklaşıyor adamın bişey almaya ne hevesi var ne niyeti.daha zaman varmış,nerden emin oluyosa artık.herhalde doğuma 1 hafta kala ben hala alışverişi düşünecem bu gidişle...
ne dersiniz ortadan kaldırayım da kurtulayımmı şundan :97: :95: :95: :95:

ah canım bunlar hep böyle ömür tüketmeye gelmişler

slmm kızlarr annemle babm geldiler çok şkr sağ sağlim darısı bebişimin başına işten güçten pek giremiyorumm ama iyiym ben yarın doktora gidiyoz inşallah herşey yolundadır dualarınızı eksik etmeyin

Canım gözünaydın inşaallah güzel haberler alırsın

selam arkadaşlar neden kimse yok yine?
nasılsınız herkeşler iyimi?
ben çok yoğun çalışıyorum bu ara giremedim gelişmeler falan varmı?.....

canım kimsenin gelmeye niyeti yok artık bekleme

kizlar lo ben geldim. ay ne güzel sizi böyle görmek. napiyonuz giii valla beni eski topikte terketmissiniz. msnde konusuyormussunuz nimet söyledi ama benim msn yokki :KK43:. özledim sizi yaaa

canım kimsenin gelmeye niyeti yok artık bekleme

ya niye ama yaa ben eski halini özledim topiğin

kizlar lo ben geldim. ay ne güzel sizi böyle görmek. napiyonuz giii valla beni eski topikte terketmissiniz. msnde konusuyormussunuz nimet söyledi ama benim msn yokki :KK43:. özledim sizi yaaa

sumruuu naber kuşum nasılsın evde dinleniyon galiba
ne durumdasın

bende çok özledim ama diğer kızlar özlemiyor msn de takılıyorlarmış artık herkesin keyfi bilir ne yapalım çok yazdım sitem ettim ama tenezül edip cevap bile yazmadılar

:KK49:herkese günyadın hanımlarrrrrrrrrrrr dolu dolu bereketli bi gün olur inş. ben uyandım kocişi bekliyorum bugün bebişim 14 haftalık oldu çok mutluyum büyüyor hamd olsun

bende çok özledim ama diğer kızlar özlemiyor msn de takılıyorlarmış artık herkesin keyfi bilir ne yapalım çok yazdım sitem ettim ama tenezül edip cevap bile yazmadılar

canım diğer kızlarda özlüyor ama bu aralar herkes çok yoğun
işlerden fırsat bulan anca msn yi açabiliyo buraya gelemiyor kimse
sen nasılsın bu arada bebeşinle aran nasıl

:KK49:herkese günyadın hanımlarrrrrrrrrrrr dolu dolu bereketli bi gün olur inş. ben uyandım kocişi bekliyorum bugün bebişim 14 haftalık oldu çok mutluyum büyüyor hamd olsun

günaydın canım maşallah kocaman olmuşsunuz
rabbim tamamına erdirsin

canım diğer kızlarda özlüyor ama bu aralar herkes çok yoğun
işlerden fırsat bulan anca msn yi açabiliyo buraya gelemiyor kimse
sen nasılsın bu arada bebeşinle aran nasıl

günaydın canım maşallah kocaman olmuşsunuz
rabbim tamamına erdirsin

bende hamdolsun canım iyiyim zaman azaldıkça heyecan basıyor:)) daha şu yapılacak bu yapılacak diye telaşlıyım ama yaptığım yok:)) 4 gün sonra kontrol var çatı muayenem yapılacak doğum şeklim kesinleşicek inşaallah.sen nasılsın yavrun nasıl?

ya evet ya gelin buraya özledim ben burdaki sohbetleri
ben arada geliyorum ama kimse olmuyor bekliyorum canım sıkılıyo gidiyorum. evet sohbetlerimizi bende özledim.

bende hamdolsun canım iyiyim zaman azaldıkça heyecan basıyor:)) daha şu yapılacak bu yapılacak diye telaşlıyım ama yaptığım yok:)) 4 gün sonra kontrol var çatı muayenem yapılacak doğum şeklim kesinleşicek inşaallah.sen nasılsın yavrun nasıl?

ayy maşallah size topragım allahım bir avazda kurtarsın nasılsın canım. yine bunalım takılmıyon inşallah. allah yardımcın olsun. sag salim gelsin yavrun. bizede gelişmeleri yaz mutlaka merakta bırakma olurmu. inşallah güzel haberlerle gelirsin kontrolden.

X