Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden sinirlisin sekerim.
Ya üffffffffff :97::97::97::97::97:
günaydın canm hayrıdır neden üf diyosun ne derdin var
günaydın hanımlar ooo artk yavaş yavaş dönüş başlamış:)) ben artık nisan annelerinde takılıyorum bizim kızlardan hayır olmayınca
günaydınnn nasılsın fatmacım
ya kimse yok diye canım sıkıldı
iyim canım hamd olsun bi sıkıntım yok evt canım siteye pek taklıan yok eskisi gibi ama ben günlük bakıyorum kimse olmadığında çıkyorum ama günlük bakmadan edemiyorum canım ee sen nasılsın ne var ne yok hamiellik nasıl gidiyor
saol canım bende iyiyim çok şükür
hamilelik iyi sadece gittikçe ağırlaşıyorum
rabbim sonumuzu iyi etsin
senin kuzucuğun nasıl
allah iyilik versin canım senin az kalmış doğuma rabbim yardımcın olsun ben dün gördüm bebğimi çok şükür iyi yeni yeni hareketlenmeye başlamış dümdüz yatıydu babasıyla beni görünce 2 ayağını birden kaldırdı canım yavrum çok güzel bi duyguymuş iyki çok beklememişim bebek için inş. sağ salim alrız kucağımaza
herkese günaydın kızlar eee ne var ne yokkk
bende cumartes, doktora gittim KIZIM ı gördük KIZIM bize el salladı,hemen gösterdi kendini bize ,pek haraketli KIZIM
çok mutluyummm kızlar çok sağlıklı olsun diyordum hep çok şükür sağlığı gayet iyi bi 10 gün geriden gelmesi dışında ve kızım olucakmış benim ....
Allahım herklese sağlıklı hayırlısı bebişler nasip etsin
hmmm anladım canım hadi gözün aydın allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun çok sevindim
ben ep eydir yoktum 1 hafta almanyadaydım dedem orada hastanedeydi çok ağırlaşmıştı ve malesef gözümüzün önünde günden güne eridi vefat etti hala kendimi çok kötü hissediyorum evde bile tek başıma kalmaktan korkuyorum ne zaman gözümü kapatsam can verdiği o an geliyor gözümün önüne